Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

ewentualnie piwo zastapic winem... dieta po prostu suuuper ;)

och diety.......... ja piję jakąś paskudną herbatę na tłuszczyk blllllleeeeee nie dobra ale cóż dupa dalej rośnie:(

wróżeczko,no tak ale trzeba mieć wtedy mamuta do tego sexu.... wiec u mnie taka dietka spala na panewce... julianko-łap promyczki:):):)

lecę dziewczynki na zakupy a tak mi się nie chce pogoda paskudna słonko z mazur jeszcze nie dotarło idę ........możecie złożyć zamówienia:)

kasiu słoneczko już złapane:D wróżko---- bardzo pozytywna dieta:P zwłaszcza to ostatnie:D cóż... z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej;) agami--- wodę mineralną gazowaną (tak- wiem, wiem, niezdrowo) plisss:D

a nie mowilam ,ze niedlugo kasia będzie u ciebie slonko w koncu wrożka jestem:D do poznania jeszcze dojdzie ten promyczek :)

u mnie na razie ta dieta odpada..przez nasza wojne punkt trzeci realizowany nie jest :( :P Ja chce słonca!! ostatnio odkrylam ze dzialam na baterie sloneczne ;)

hihihihi amfa baterie ja ostatnio dzialam na swiatlo ksęzyca :D:D:D agami ja chcę pysia lub kubusia !!!:D

oki to zaszalejemy lecę po winko wodę gaz. wrózia może czystą i piwo jeszcze dokupię,co???? ciekawe gdzie cari?????????bo carunia najlepiej polewa:) wracam za ok.pół godzinki papappapapapa

no wiesz wróżka??????a ty o ??????nawracasz się????? pysia,kubusia???? coś ci się chyba po tych anty.....biotykach poprzestawiało dziewczyno;):p

na światlo ksiezyca tez dzialalam ale przez tabletki anty sie rozregulowalam (trudne slowo :P)

no nie mogę ,czy ja zawsze musze czyścić ten monitor .... on chyba nigdy nie będzie czysty :D:D:D:D agami jedziesz taxi????,bo nie wiem czy z tymi butlami sie zabierzesz??????:D

poniewaz jest trudne przyklejamy je na pralke :P:P :D

mam mega sklerę, pigułki antybaby nie wchodzą w rachubę, bo zawsze o nich zapominam, dostałam zastrzyk i 3 miechy z głowy:D amfa---dziś już chyba tylko światło dzienne nam zostaje:D bo słońca u nas nie uświadczysz, a księżyca w nocy, ze względu na chmury, pewnie też nie:P

wróżka dam lumpowi spod biedronki na wiśniówkę to mi zakupy przytaszczy;)

wróżko,ja teraz mam dobrze,bo w pracy siedze i sprzataczka przyjdzie i wyczyści/.........

julianka--> moze polezymy pod zarówką skoro slonka nie ma? :P

kurcze już mi paznokcie zsinialy musze pozamykac okna i wlączyć zarowkę na dogrzanie ,bo mamuta nie ma do 15h

kasiu 5 zetów na jabola dostanie:):):):) dobra już mnie nie ma pa

amfa---- proponuję udać się na ławicę i do ciepłych krajów uciekać:D może chociaż do włoch.... ale się rozmarzyłam.... wino.... dużo wina....... kuźwa... zaczynam pić przed południem:P i to sama ze sobą:P:P:P

hehehe agami jabole winko la patik:) to byly czas... głowogrzmoty.... hehehehehehe

julianko nasza jeszcze jedna kolezanka klucha pojechala na wycieczkę do Wloch i pisala mi ,ze tam niby cieplo +11 i robi się zielono:) ale jak przyjedzie za tydzień to się zdziwi :P

ja o 16 dolaczam z winem!!!!! :D bede pic z wami :) Na lawicę udam sie 28 kwietnia :):):):):) Rozmarzylam sie...... :D