Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam ochote

Czy któraś z was polizała pupe swojego faceta?

Polecane posty

Gość czasem mam ochote

pytanie jak wyzej

Gość czasem mam ochote
I jak? Ja czesto lize miedzy jajkami a pupą i czasami mam ochote zejść nizej....

Gość gość
o rzesz...Ty perwersie:DJa bym polizala ale nie dane me....

Gość Nigdy
nie będę lizać cudzego tyłka...bleeeee......brzydzę się.....sa przecież jakieś granice rozsądku:P

Gość do nigdy
to nie liz i spierdalaj! po co nam mowisz ze to dla Ciebie "blee"? ktos Cie pyta?

Gość a ja czesto to robie
i moj meczyzna to uwielbia. mruzczy, drzy, wzdycha... jest po prostu cudownie. on tez mnie piesci w taki sposob, wiec dlaczego ja niemialabym tego robic? i wydaje mi sie, ze dla niego te pieszczoty sa jeszcze przyjemniejsze, niz dla mnie.

Gość różowy
nawet swoją brzydze się lizać(choć wiadomo że od czasu do czasu trzeba się trochę podmyć), a co dopiero mojego faceta:o poważnie...nie wiem jak blisko musiałabym z nim być i jak ostrą szczotą musiałby się szorować żebym go polizała

Gość ja uwielbiam
piescic jezykiem tyleczek mojej kobiety! jej tez to sprawia ogromna przyjemnosc... a ona mnie? hmm, zmierza do tego, ja nie nalegam, mam w sumie mieszane uczucia;) wole byc aktywny:) ale uwielbiam jak piesci mi jezykiem tamte rejony, jadra, obszar miedzy jadrami a odbytem (tam sa bardzo wrazliwe rejony i prostata pod reka) itd.

Gość Mikalajek
Ja mojemu facetowi czesto lize tyleczek, jak robimy 69 to obaj robimy sobie obciag i p-rzy okazji lizanie jajeczek i tyleczka

Gość ja uwielbiam
to jest przyjemnosc zarezerwowana dla czystych kulturalnych ludzi, ktorzy nie ograniczaja sie do watpliwej jakosci wytarcia dupy papierem! ludzie przerazacie mnie! nie myjecie sobie dokladnie dupska po zrobieniu kupy?