Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Milo

Praca w OVB - czy warto??plis

Polecane posty

Go艣膰 Do bezosobowego
Nie pluj臋 na ludzi z OVB , tylko na system szkole艅. Jeste艣 chodz膮cym przyk艂adem zmian patologicznych w my艣leniu po szkoleniu OVB. Ton twojej wypowiedzi to totalna pogarda dla cz艂owieka kopi膮cego rowy.Ja r贸wnie偶 "" pojecha艂em po bandzie "" , ale inaczej nie zwr贸ci艂by艣 uwagi na moj膮 wypowied藕. Ponadto wulgaryzmy s膮 cz臋艣ci膮 sk艂adow膮 polskiej mowy , a odpowiednio u偶yte nie 艣wiadcz膮 o indolencji pisz膮cego , lecz wprost przeciwnie. Nie u偶y艂em s艂ownictwa bez konkretnego celu. Tak , musz臋 si臋 nauczy膰 du偶o , gdy偶 cz艂owiek ca艂e 偶ycie si臋 uczy , a im wi臋cej wiedzy pojmie , to umieraj膮c powie , 偶e tak niewiele wie o 艣wiecie. Gratulacje dla etatu , ja nie pracuj臋 w banku , ale mam podpisane umowy o wsp贸lpracy w tej chwili z 18 bankami. przed czawirowaniami mia艂em z 24 bankami. I wiesz mi , 偶e porazenie budzi brak wiedzy w艣r贸d pracownik贸w bank贸w. Acha , a w OVB pracowa艂em 3 lata i doszed艂em do KO. Pisa艂em ju偶 o powodach mojego odej艣cia, wi臋c na koniec 偶ycz臋 tobie wi臋cej wiary we w艂asne zdolno艣ci , a nie w bezsensowne powtarzanie slogan贸w. I szacunku dla innych zawod贸w , bo jak widzisz prosta wichura , czy ma艂a pow贸d藕 i ca艂e systemy bankowe, ubezpieczeniowe itp. s膮 nic niewartym 艣mieciem, je艣li nie znajdzie si臋 taki kto艣 , kto nie pracuje w OVB tylko zwyczajnie kopie rowy i mo偶na dokona膰 naprawy. No a komu sprzeda偶 produkty ? Je艣li wszyscy p贸jd膮 do nOVB , to sam sobie , jak robi to wielu w OVB.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abcd12
Wyst膮pi艂em ostatnio w TVN w programie Mam Talenta bo ja naprawd臋 mam talent , umiem zmy艣la膰 na zawo艂anie , oraz umiem p i e p s z y 膰 trzy po trzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
to nie ja napisa艂em. jaki艣 dupek u偶ywa mojego nicku. kole艣 napisz co艣 ciekawego, albo przynajmniej 艣miesznego!!! pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21dcba
TAK mam rozdwojenie ja藕ni i wszystko mnie drza藕ni. Nawet od ty艂u mi si臋 zapisa艂o nicka. Chyba mam dyserekcj臋 , albo dyskowulacj臋. paranoja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
no to ju偶 lepiej. jak si臋 postarasz, to potrafisz!! uwa偶aj na interpunkcj臋!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21dcba
Przygadywa艂 kocio艂 garnkowi. Owszem , po " tak" powinien by膰 przecinek. Twoja wypowied藕 zawiera b艂臋dy grubszego kalibru , bo zdanie zaczynamy zawsze od du偶ej litery, a zar贸wno przecinek , jak i wykrzyknik ko艅cz膮 zdanie. Zobacz , jedna linijka tekstu , a zrobi艂e艣 trzy b艂臋dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
masz racj臋. to co piszesz, to prawda. mo偶e koresponduj膮c w ten spos贸b spowodujemy, 偶e przynajmniej jedna strona tego forum nie b臋dzie zasypana wulgaryzmami i przekle艅stwami. roz艣mieszy艂 mnie go艣ciu (albo dziewczyna?), kt贸ry wym膮drza艂 si臋 na temat IP komputer贸w. pisz臋 posty z pi臋iu r贸偶nych komputer贸w stacjonarnych i dw贸ch laptop贸w (to zale偶y gdzie akurat przyklei艂em dup臋). ka偶dy zainstalowany w innym miejscu, a on pieprzony detektyw szerlok holms, chcia艂 blysn膮膰 na takim n臋dznym forum. 艣miechu co niemiara. pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
... m贸wi si臋 "przygania艂 kocio艂 garnkowi", a nie przygadywa艂!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Do bezosobowego
a jak pracujesz w miesnym to mieso kupujesz u kogos innego czy w tym sklepie ktorym pracujesz bo wiesz ze masz cos swieze , tak samo tutaj , ludzie pracujacy pewnie biora umowy bo wiedz ze ovb ma wiele wiele umow i sa dobre.prosta sprawa. tak ogolnie do ludzi piszacych na forum, po co sie pytac czy ovb jest ok czy nie ? jak idziemy na rozmowe do spozywczego to tez rozmawiamy na forum. proponuje isc samemu i sprobowac, trzeba tez pamietac ze nie kazdy moze byc mechanikiem czy doradca czy kierowca rajdowym , tak samo jest tutaj, POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do bezosobowego
Zgoda, nie ma nic z艂ego je艣li kupisz sobie 1 , 2 lub 3 produkty. Natomiast zna艂em kilka os贸b , kt贸re kolekcjonowa艂y produkty , zazwyczaj po 3-4 sk艂adkach zrywa艂y je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bezosobowy powiedz
gdzie sie pracuje 24 godziny za 800 z艂? Co za brednie opowiadasz, cos tam ci w g艂owie ze szkolenia zosta艂o, tylko niebardzo to ci sie polaczy艂o w ca艂osc. Powtarzasz utarte slogany, a to, co nazwa艂es motywacja, jest manipulacja, mozna to poznac chocby o g艂upotach, kt贸re napisa艂es/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katowiczanin
do Virginia mam pytanie dalas juz dupy dyrektorowi ? bo to podobno rytual w tym czyms co sie zwie ovb Cienka linia.. mi臋dzy mi艂o艣ci膮 i nienawi艣ci膮.. co ma oznaczac ten tekst? bo nie kumam chyba za duzo wypilem :) pijesz do czegos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂 Krosno
Mam pytanie ma kto艣 mo偶e t膮 piosenke hip hiopow膮 co nagrali ch艂opaki z wroc艂awia? Jai艣 link tytu艂 cokolwiek! Puszczali j膮 w przerwie na gali w Hiltonie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kermit666
09. 2007. Bylem pierwszy raz na tym FORUM Bo zaczolem prace w OVB, wtedy jeszcze bronilem firmy na Forum, 3 razy dziennie, ale po trzech miesi膮cach odpu艣cilem i w sumie dobrze. Wtedy wygl膮da艂a ta ca艂a konfrontacja s艂owna nieco inaczej i byla na 10 razy wy偶szym poziomie. Dzi艣 przeczytalem 3 ostatnie strony i brak s艂贸w. ........... Ale jest z tego jeden du偶y PLUS, dwa lata do ty艂u osoby atakuj膮ce OVB byli inteligentniejszy i wtedy FORUM odstrasza艂o nowych R, Dzis ANTY OVB pisza takie bzdury ze spokojnie mo偶na poleca膰 t膮 strone nowym R POZDRO DLA OVB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wypowiadaj膮cy si臋 ju偶 .
Witam. Z kontekstu twojej paplaniny wnioskuj臋 , i偶 we wrze艣niu 2009 roku by艂e艣 bardziej inteligentny ni偶 obecnie. Napisa艂e艣 , i偶 dwa lata temu polemika by艂a na poziomie 10 razy wy偶szym , ni偶 obecnie. Moje pytanie brzmi : jakimi kryteriami kierowa艂e艣 si臋 okre艣laj膮c poziom intelektualny bie偶膮cej dyskusji ? Prosz臋 o szypk膮 odpowied藕 , gdy偶 inaczej powiem publicznie , i偶 poziom wypowiedzi si臋 podni贸s艂, natomiast twoje interpretacje intelektualne na temat firmy akwizytorskiej OVB s膮 na poziomie budz膮cym wiele zapyta艅 o kwesti臋 merytoryczn膮 ich sensu. Inaczej ujmuj膮c mam wra偶enie, 偶e ty zosta艂e艣 pozbawiony mo偶liwo艣ci indywidualnej oceny sytuacji. Nie wspomn臋 o wypraniu pewnej cz臋艣ci cia艂a , gdy偶 uwa偶am ten temat za bana艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kermit666
po pierwsze wrzesien 2007 i ju偶 Ci odpowiadam. 2 lata do ty艂u ci臋偶ko by艂o znale艣膰 przekle艅stwa i przekrzykiwanie w tym Temacie i atakowanie ka偶dego z OVB. Ataki na OVB by艂y przynajmniej argumentowany w jakis konkretny spos贸b. Po drugie tak jak m贸wisz, m贸j poziom wiedzy w Temacie troch臋 jest troch臋 wy偶szy. 2 lata pracy w tym temacie pozwoli艂 mi zapozna膰 si臋 z firmami konkurencyjnymi, z produktami tych firm ze szkoleniami w tych firmach (niejednokrotnie by艂em na owych) i co mog臋 powiedzie膰? 1. Nie ma najlepszego produktu inwestycyjnego, wszystkie s膮 takie same, je艣li chodzi o op艂aty.R贸偶nice s膮 minimalne suma sumarum takie koszty w produkcie X i Y na ko艅cu to mo偶e by膰 1% ca艂o艣ci zysku. Wiec dlaczego m贸j klient nie ma mie膰 takiego produktu? 2. OVB pisz臋 najwi臋cej jako multiagencja w Polsce i dlatego jeste艣my doceniani przez partner贸w i mamy najlepsze prowizje w艣r贸d konkurencji. 3. Zgodz臋 sie z anty ovb, nowi pracownicy ma艂o co wiedz膮 i pchani najcz臋sciej przez swoich GST do pisania um贸w opowiadaj膮 bzdury i TO JEST MINUS ale struktura strukturze nie r贸wna. 4. PLAN KARIERY bardzo prosty i 艂atwo awansowa膰. Nie jest on najlepszy bo konkurencja ma inne rozwi膮zania. Rada dla nowych pracownik贸w, je艣li chcecie pracowa膰 w tej firmie zacznijcie prace u dobrego kierownika, bo to nie Reprezentanci s膮 winni tylko GST temu 偶e ludzie nie wiedz膮 co robi膮. POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
najlepszych kierownik贸w i dyrektor贸w mamy u nas w strukturze pa艅stwa nawrat贸w. kierujcie wszystkich R-贸w do nas. u nas nie ma 偶adnego prania m贸zgu, ani tym podobnych praktyk. wszyscy sobie pomagamy. apeluj臋 gor膮co do wszystkich, kt贸rzy maj膮 zamiar pracowa膰 w ovb, niewa偶ne z jakiego jestescie rejonu polski. zapraszamy do naszej dyrekcji!! mamy biura praktycznie w ca艂ej polsce. miasta gdzie dzia艂amy to ca艂y 艣l膮sk oraz kielce, pozna艅, warszawa, krak贸w, berlin, frydek mistek i kij贸w. informacje o kontaktach do naszej dyrekcji mo偶na uzyska膰 w zarz膮dzie firmy ovb. zobacz www.ovb.pl. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
... aha i jeszcze jedno. niewa偶ne jaki poziom wypowiedzi na tym forum by艂 dwa, trzy czy cztery lata temu. ovb to najlepsza i najwi臋ksza firma pomagaj膮ca klientom rozwi膮za膰 ich problemy finansowe. b臋d臋 broni艂 mojej firmy do ostatniej kropli krwi. chyba, 偶e wcze艣niej wywal膮 mnie na zbity pysk!!pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawel krosno
LUDZIE!!! Ma kto艣 mo偶e t膮 piosenke hip hopow膮 kt贸ra by艂a puszczana w przerwie gali w Hiltonie!!! PROSZE O ODPOWIED殴. Niema co sie k艂贸ci膰 jednemu sie w OVB podoba 2 nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcd12
ja mam, ale nie mog臋 teraz pos艂ucha膰, bo mam wyciszony telefon..!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawel krosno
abcd12 fajnie ciesze sie razem z tob膮! A masz mo偶e jaki艣link do tego gdzie to mo偶na 艣ci膮gn膮膰, dosta膰?!?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batasoii
Witam wszystkich OVB-owc贸w. Jest super , mam satysfakcj臋 z pracy. jestem najlepszy i mam talent !!! Czego jeszcze chcie膰 mo偶na od 偶ycia ? Zapraszam do dyskusji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batasoii
taak jest !!! niczego !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸likss
m贸zgu ci brakuje:)

Udost臋pnij ten post

To i mo偶e ja co艣 napisz臋 od Siebie. Pracowa艂em w Firmie OVB przez rok, i od razu napisze 偶e nie zwolni艂em si臋 ani mnie nie zwolniono dlatego 偶e przesta艂o mi si臋 tam podoba膰. Sam zrezygnowa艂em ze wzgl臋du prywatnych nie maj膮cych powi膮zania z firm膮, oczywi艣cie rozwa偶a艂em po藕niejszy powr贸t do firmy i napewno tam wr贸c臋 dlaczego? Dlatego 偶e pracuj膮c w OVB mimo tego 偶e niekt贸re szkolenia by艂y nastawione na tzw pranie m贸zgu, to byly te偶 takie szkolenia ktore mi pomog艂y, pomog艂y mi otworzy膰 si臋 przed lud藕mi, pomog艂y mi zacz膮膰 nawi膮zywa膰 lepsze relacje z lud藕mi i dzi臋ki temu dzisiaj bior膮c telefon czy spotykaj膮c si臋 z klientem ( w obecnej pracy ) nie mam 偶adnych wacha艅 czy te偶 stresu przed rozmow膮...m贸j kierownik nauczy艂 mnie jak spokojnie na to wszystko spogl膮da膰 i jak reagowa膰. Ja by艂em kierownikiem oddzia艂u i powiem Wam 偶e zanim zacz膮艂em tam pracowa膰 orientowa艂臋m si臋 w rynku akcyjnym i finansowym...wi臋c pocz膮tek pracy by艂 dla mnie 艂atwiejszy bo id膮c do klienta wiedzia艂em co sprzedaje...i przyznam racje wszystkim ktorzy pluj膮 na OVB 偶e wysy艂a si臋 od razu zatrudnionego do klienta a ta osoba nie ma zielonego poj臋cia nawet co sprzedaje...Ale zauwa偶cie tak naprawde jest wsz臋dzie...na ka偶d膮 prac臋 ludzie narzekaj膮.Praca w OVB da艂a mi wiele mo偶liwo艣ci i mi艂o wspominam sp臋dzony tam czas! NIKT MNIE NIE POGANIA艁 DO PRACY bo mia艂em dobrych prze艂o偶onych.W chwili obecnej siedze w banku na etacie nie jest 藕le ale nie mamy 偶adnych szkole艅 ani wyjazd贸w czego bardzo mi brakuje a w firmie OVB mieli艣my cz臋sto tak膮 mo偶liwo艣膰. Teraz Kilka s艂ow dla tych co sie wachaj膮 czy sie tam zatrudni膰. Zanim zaczniecie prace obeznajcie si臋 troch臋 w rynku i w gieldzie a reszta przyjdzie z czasem. Dzi臋kuje wszystkim tym kt贸rych mog艂em pozna膰 i uwierzcie 偶e ka偶dy niech robi to co lubi niepotrzebnie tylko taka dyskusja...i ma艂e przeslanie na koniec DO WSZYSTKICH ! POROZMAWIAJCIE NORMALNIE bo wymiana zda艅 jest wa偶na ale trzeba podchodzi膰 do dyskusji profesjonalnie. Pozdrawiam Wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kroliks
chuj to cie zrobil i bardzo sprataczy艂 sprawe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 789otw
Jako艣 cicho o prezesie? Nikt z OVB sie nie wypowie w temacie? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂 Piwowar
Witam:) Mam pro艣b臋- czy jest mozliwos膰 otrzymania od autor贸w b膮d藕 kogo艣 z Wroc艂awia na e-maila mp3 z hip-hopowej piosenki OVB? Pozdrawiam- OVB Gliwice:)

Udost臋pnij ten post