Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Milo

Praca w OVB - czy warto??plis

Polecane posty

Go艣膰 KOD - Wroc艂aw
jak w ka偶dej pracy , s膮 ludzie pozytywnie nastawieni do pracy i nie przejmuj膮 si臋 opiniami, bo wiedz膮 co chc膮 osi膮gn膮膰, i ludzie kt贸rzy s膮 po prostu nie doinformowani i siej膮 propagadn臋 z艂a... ja wol臋 zdecydowanie bardziej zrobi膰 komu艣 NNW za grosz臋, dos艂ownie, bo w przeci膮gu czasu b臋de posiada艂 zadowolonego klienta, kt贸ry do mnie powr贸ci , ni偶 biega膰 po domach i straszy膰 偶e abonament telefoniczny masz z艂y i jak nie spisze ze mn膮 umowy to ci go odetn膮... moim skromnym zdaniem OVB - zdecydowanie TAK!!!! nie doinformowanym radz臋 uzupe艂ni膰 wiedz臋, ludzi zdeterminowanym dopinguj臋 i 偶ycz臋 powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OVB sra na innych
W艂a艣nie powy偶ej jest przyk艂ad srania na innych , nawet nie na konkurencj臋 , tylko na inne zawody. 40 lat do艣wiadczenia i lansuje si臋 takie szambo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOD - Wroc艂aw
jak w ka偶dej pracy , s膮 ludzie pozytywnie nastawieni do pracy i nie przejmuj膮 si臋 opiniami, bo wiedz膮 co chc膮 osi膮gn膮膰, i ludzie kt贸rzy s膮 po prostu nie doinformowani i siej膮 propagadn臋 z艂a... ja wol臋 zdecydowanie bardziej zrobi膰 komu艣 NNW za grosz臋, dos艂ownie, bo w przeci膮gu czasu b臋de posiada艂 zadowolonego klienta, kt贸ry do mnie powr贸ci , ni偶 biega膰 po domach i straszy膰 偶e abonament telefoniczny masz z艂y i jak nie spisze ze mn膮 umowy to ci go odetn膮... moim skromnym zdaniem OVB - zdecydowanie TAK!!!! nie doinformowanym radz臋 uzupe艂ni膰 wiedz臋, ludzi zdeterminowanym dopinguj臋 i 偶ycz臋 powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OVB sra na innych.
W艂a艣nie powy偶ej jest przyk艂ad srania na innych , nawet nie na konkurencj臋 , tylko na inne zawody. 40 lat do艣wiadczenia i lansuje si臋 takie szambo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doinformowany
tak jak napisa艂e艣 s膮 ludzie niedoinformowani tak jak TY gdyby艣 mial odpowiedni膮 wiedze to wiedzialby艣 ze te NNW kt贸re spisujesz jest kiepskie i rynek ma du偶o lepsze rozwi膮zania. W OVB czcz膮 ta firm臋 i wmawiaj膮 偶e konkurencja jest be, a 偶aden z nich anwet tego nie sprawdza艂. Gdyby OVb si臋 nie ba艂o konkurencji to 艣mia艂o by j膮 por贸wnywano. Podaj mi chocia偶 1 punkt w kt贸rym ovb jest takie zajebiste a ja ci znajde conajmiej 3 偶e tak nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do doinformowany
prosz臋 mi poda膰 jakie艣 lepsze rozwi膮zanie niz NNW 011 w *********. i jeszcze powiedzie膰 dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Witam Wszystkich, widz臋, 偶e tamat ma ju偶 par臋 lat wi臋c napewno zagl膮daj膮 tu osoby kt贸rych szukam. Dyskutujecie tu czy warto w OVB, czy nie warto, 偶e zwroty prowizji i stres, ale za to du偶a kasa. A jakby m贸c robi膰 to samo, natomiast chwali膰 si臋 wi臋kszym presti偶em, odej艣膰 od akwizycji a zarabia膰 stabilniej i lepiej?? UWAGA - dalsza cz臋艣膰 tekstu tylko dla MLMowc贸w i naprawd臋 dobrych doradc贸w.. Poszukuj臋 do swojego teamu (praca w tax care, noble bank, idea bank) - LC GROUP paru doradc贸w do sprzeda偶y AXY, SKANDI i innych produkt贸w. Praca na umow臋 o prac臋 + dzia艂alno艣膰, 1/16 etatu, laptop, kom贸rka i opieka medyczna. Zatrudnienie w noble bank, idea bank lub tax care na stanowisku Asystent Inwestycyjny. Popatrzcie jakie centrala wystawia og艂oszenia na to stanowisko i jakie wymagania. Mo偶lwio艣膰 awansowania na Junior Private Banker! Ja Wam daj臋 szans臋 bez znajomo艣膰i dostania si臋 do najciekawszej grupy finansowej w polsce, zajmowania si臋 private bankingiem, DAJ臉 BAZ臉 KLIENT脫W grupy NOBLE!!! Baza nie jest nieograniczona ale jest wystarczaj膮ca do zarobienia paru tysi臋cy/m-c. A poniewa偶 dostaniecie narz臋dzia, to ka偶dy dodatkowy Klient bo misi臋cznym obrobieniu bazy to Wasz czysty zysk. Stawki prowizyjne bardzo bardzo atrakcyjne i wysokie. Poszukuj臋 doradc贸w w ten spos贸b, bo nie ukrywam jak kto艣 sobie radzi艂 w OVB czy Efeccie i zarabia艂 niezl膮 kas臋,ale widzia艂 tam g艂贸wne minusy to tu sobie napewno poradzi. Reasumuj膮膰 proponuj 1/16 etatu, narz臋dzia pracy i opiek臋 medyczn膮, wsparcie Noble Banku, stanowisko Asystenta Inwestyjnego, i baz臋 Klient贸w Banku!! O reprezentacyjnym biurze na mokotowie, i og贸lnym presti偶u zwi膮zanym z Noble Bankiem ju偶 nie wspomne.. ;) Szukam na tym forum, gdy偶 musz臋 szybko skompletowa膰 team doradc贸w bo nadchodzi naprawd臋 du偶o pracy i kasy i konwencjonalnymi metodami nie zbior臋 tylu os贸b odpowidnich. A kto si臋 bardziej nadaje jak nie doradca czynny Efectu lub OVB? Je艣li chcecie mie膰 w ko艅cu presti偶ow膮 prac臋 (mo偶liwo艣膰 szybkiego awansu na junior private banker w grupie Noble), dobrze p艂atn膮 i robi膰 to co lubicie i to co robili艣cie do tej pory to prosz臋 o przes艂anie CV ze zdj臋ciem na: mateusz.message"ma艂pa"o2.pl Pozdrawiam, Mateusz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Solidna firma
a poczta na o2 dobrze 偶e nie na buziaczek

Udost臋pnij ten post

na buziaczku to moze Ty masz, i wypowiadaj sie na temat. inna poczta dost臋pna dla zainteresowanych to: mateusz.banach@taxcare.pl masz jakies inne konstruktywne uwagi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Solidna firma
A jak cz臋sto zmieniasz bielizn臋 osobist膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Solidna firma
Mam Fajne profil masz w necie: Mateusz Banach Pseudonim: Banaszek Znak zodiaku: Panna Rodze艅stwo: siostra Ulubione: - kolor: zielony - potrawa: kotlet schabowy, ziemniaki i sur贸wka z burak贸w - ksi膮偶ka: Hobbit - film/serial: W艂adca pier艣cieni - muzyka/zesp贸艂: System of a Down - dyscyplina sportowa: pi艂ka no偶na - przedmiot szkolny: historia Hobby: w臋dkarstwo Gdy dorosn臋 zostan臋... my艣liwym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Mateusza
Witam, Czy praca jest mo偶liwa tylko w Warszawie czy w innych miastach te偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamie艅40
Czy kto艣 mo偶e co艣 powiedzie膰 o pracy w Expanderze lub Open Finance?

Udost臋pnij ten post

jest mo偶liwa praca w innych miastach Polski, ale to do uzgodnienia podczas rozmowy. Z za艂o偶enia doradcy maj膮 by膰 mobilni, a m贸j region to g艂贸wnie po艂udniowo-zachodnia Polska. wi臋cej info na maila, powy偶ej wkrad艂 si臋 b艂膮d: mateusz.banach"ma艂pa"taxcare.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Mateusza
Czyli rejon Opole - Katowice wchodzi艂by w gr臋? jak tak to si臋 odezw臋

Udost臋pnij ten post

Ty we藕 pisz troch臋 inaczej tu s膮 ludzie z ca艂ej polski a nie tylko wawy. Piszesz mokot贸w znaczy warszawa ale pd i zach odnosi sie polski czy wlasnie wawy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
witam to tak bylem na rozmowie nie wiem czy to rozmowa kwalifikacyjna czy jak ale wporzo bylo lecz troche mnie stress zrzeral:(nie wiedzialem na jakie tematy bedzie ta rozmowa i o czym bede mogl rozmawiac moze dlatego przez ten stresssss sie troche zamyslalem i czasem nie kumalem tego co mi kierownik mowil ale wiele wynioslem z tej rozmowy trzeba byc silnym w tej pracy nie tylko fizycznie bo to praktycznie nic nie daje ale psychicznie i trzeba miec napewno niezla gadane i wiedze na te i owe tematy:)poznawanie ludzi nie jest trudne mysle ze dam rade jesli sie zdecyduje no i oczywiscie kierownik:)co do szkolen czy ktos moze cos powiedziec na ten temat wiecej?pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mietek ogurek
id藕 spa膰 , bo ci sie co艣 pjer_doli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czysta akwizycja
praca dla ludzi, kt贸rych do normalnej pracy nikt nie chce przyj膮膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ovb kierownictwo
Wiec tak robilem w tym smiesznym OVB ....faktem bylem nastawiony na to ze ciezka praca ...ale pozniej zacze艂o sie jeden egzamin wenetrzny ...zdalem bylo ok ...pozniej na licencje..... a jeszce pozniej zn贸w wewnetrzny ....jak w szkole ...podpisa艂em umowe nie dosta艂em do tej pory kasy ....a umowa zostala podpisana w marcu pod koniec dokaldnie ...a kasy dalej niemam ....przeczytalem kilka opini ...ale mowie sobie pojde zobacze jak to jest ...i sie przekonalem do dupy ....jezli niechcesz tracaic swojego czasu to tam nie idz ...bo naparwde obejcuja zote g贸ry a tak naprawde ich niema .....a i jeszce najlepiej jak bys w miesiacu mia艂 jakies smieszne 500 jednostek .....masakra ...pokazuja tylko gdzie sie oni to nie bawili jakie maja fury ...a tak naparwde to te wakacje na kredyt sa ...a samochody w leasingu .....szcerze pracowalem tam 2 miesiace ...ner贸w zezrazo mnie to wiecej niz kasy dostalem ....wiec szcezre nie POLECAM ...i wiem ze zaraz bedzie odpwiedz jednegoz kierownik贸w ze sie zemna nie zgadza ...ale to normalne .....wiec chcia艂em wyrazic swoaja opinie ...i wiem ze jakis kierownik smieszny bedzie to czyta艂 ....wiec m贸wie ze jak kasy nie zoabcze do 10 to lepiej szykujcie sie na kontrole PIP:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕al mi ciebie , bo艣 g艂upi
Daruj sobie PIP , bo tylko si臋 o艣mieszysz , wiele razy pisa艂em ,偶e w OVB nikt nie pracuje , tam wszyscy s膮 na umowach o wsp贸艂pracy , a jak nie wiesz , czym r贸偶ni si臋 Umowa o Prac臋 od Umowy o wsp贸艂prac臋 , to nie dziwota , 偶e piszesz idiotyzmy o PIP-e. Jwst to Akwizycja Produkt贸w Ubezpieczeniowych , ubrana w 艂adnie brzmi膮c膮 nazw臋 Doradztwo Finansowe. Sprzeda偶 Polis臋 , masz dzia艂alno艣膰 gospodarcz膮 , zrobi艂e艣 licencj臋 KNF-u , to dostaniesz kase , jak nie .............. to masz problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skalek-poznan
OVB to firma po艣rednicz膮ca w zawieraniu wszelkich um贸w zwi膮zanych z finansami (ubezpieczenia, emerytura itd.). Ja pracuje w tej firmie 9 miesi臋cy i jestem bardzo zadowolony z pracy tam poniewa偶 przy艂o偶y艂em si臋 i jestem kierownikiem oddzia艂u. Mamy darmowe szkolenia. i Je艣li kto艣 pisze g艂upoty na temat tej firmy to znaczy ze nie potrafi艂 i nie nadawa艂 si臋 do te pracy oraz prowadzenia swojej struktury. Niestety przez takie negatywy potencjalni klienci czytaj膮c komentarze o naszej firmie cz臋sto prosz膮 o wyja艣nienia lub rezygnuj膮 z naszej pomocy. Pozdrawiam i zach臋cam do pracy w tej firmie bo naprawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowiaczzzek jeden
http://www.handeldlugami.pl/www/dlug,005023417460,piotr,kucek.html hehehehhe ten go艣膰 jest kierownikiem okr臋gu na wadowickiej;D jaki艣 czas temu mia艂em z nim spotkanie:D obiecywa艂 偶e b臋dziemy zarabia膰 kupe kas臋:D i jako艣 tego nie 艂yk艂em jak pelikan i co wysz艂o.... go艣膰 na czarnej li艣cie d艂u偶nik贸w:D powodzenia ovbowcy:D buhahahha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowiaczzzek jeden
aaaa nie dopisa艂em bo z krzes艂a pad艂em jak go znalaz艂em na tej stronie:D:D:D PIOTR KUCEK kierownik OVB wadowicka KRAK脫W! :D POLECAM T膭 FIRM臉 JAK CHCESZ UDAWA膯 BOGATEGO!:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofa艂bek co niejedno widzial
kucek juz nie pracuje w OVB, a jezeli pracuje to na pewno nie jest kierem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOD Wroc艂aw
do doinformowany.... czy znasz OWU NNW11? czy wiesz co to PROGRESJA 500 ? czy wiesz ze NNW za 100 z艂 rocznie troszeczk臋 jednak si臋 r贸偶ni od NNW za 750 z艂 rocznie ? czy polisa grupowa jednak si臋 r贸偶ni od polisy indywidulanej dla pojedy艅czej jednostki ???? to wszystko sprawia 偶e trzeba pozna膰 co艣 co si臋 sprzedaje, bo potem tacy ludzie jak ty maj膮 zastrze偶enia.... nie chodzi tu o boksy czy firma jest ok, czy nie , chodzi o to czy chcesz si臋 dowiedzie膰 czego艣 wi臋cej , czy nie, samo NNW 11 posiada 14 klauzul, i raczej wypada艂o by je zna膰... bo je艣li jeste艣 cwany to i 艣nieg opier...eskimosowi, pytanie czy b臋dzie zadowolony :) do czysta akwizycja z dnia 01.05.2011 "praca dla ludzi, kt贸rych do normalnej pracy nikt nie chce przyj膮膰..." hmmmm, znam mas臋 2 zawodowc贸w, brak argumentacji, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arbuz bez pestek
艢miech na sali nic wiecej To skierowane jest do krytykant贸w Pierwszy milion zarobi艂em w艂a艣nie w OVB dwuzawodowcy? jak najbardziej prowadz臋 r贸偶ne firmy, jednak pierwszy milion mo偶na powiedzie膰 zarobi艂em czysto na OVB, by艂 to rok mo偶e 2002.. Wi臋c jak si臋 czyta wypociny internetowych napinaczy, 偶e nic nie zarobili bo mamie sprzedali polis臋, to r臋ce opadaj膮 Ale tacy ludzie te偶 musz膮 by膰, przecie偶 na kim艣 trzeba zarabia膰 zatrudniaj膮c go na etat Mam na etacie aktualnie 41 os贸b, kilka z nich to naprawd臋 osoby, kt贸re z w艂asn膮 firm膮 by sobie poradzi艂y, obrotne itd..no ale po co? Im wystarczy ciep艂y etat 1640 z艂 na konto co miesi膮c... a to nie jest szczyt marze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arbuz bez pestek
Kto mi ku_rwa zapie_rdoli艂 znowu klamk臋.

Udost臋pnij ten post