Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
no w twoim wypadku to nie tylko intercyza, ale i zrzeczenie sie dziedziczenia z jego strony. bo jezeli ty umarlabys pierwsza, twoje mieszkanie przeszloby czesciowo na jego dziecko- czyli zona mialaby ucieche :D ale to sa tylko filozoficzne dywagacje, skoro mis nawet pozwu nie skonstruowal ;)

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
Jak to dlaczego zalezy jej na rozwodzie? :D jaj sobie robicie? Tak cięzko zrozumieć, że ona nie chce być kochanką tylko chce czegoś więcej? Chce normalnego związku a nie substytutu faceta, który ma żonę i rodzinę a ona jest na dostawkę :) Swoją drogą co to za facet... Być z takim jak już nawet stałby się cud i rozwód, a potem czekać czy nam nie zrobi tego samego co obecnej zonie robi teraz.

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
" skoro mis nawet pozwu nie skonstruowal" no nie skonstruował ale tak bardzoooo by chciał, że aż nie moze tego zrobić :D

Gość gość
gosciu o widzisz, dobrze,ze mnie uswiadomilas :P tego nie wiedzialam szczotka, tego mi nikt nie zagwarantuje, ale tez jak sie zwiaze z innym to mi nie zagwarantuje ze nie znajdzie innej,

Gość gość
ale jakby byla intercyza to nic nie dostalby ani on ani jego dziecko chyba ?

Gość gość
intercyza jest w razie rozwodu, zrzeczenie sie dziedziczenia w razie smierci

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
Wiem, że Ci nikt nie zagwarantuje no ale z tym się raczej nie zwiążesz skoro tak mu zależy, ze jednak mu nie zależy :) Słowa nic nie znaczą jeżeli za nimi nie idą czyny ale to już chyba zaczynasz łapać :) Ja Ci życzę spotkania kogoś wartościowego a nie wstrętnego manipulanta.

Gość ooooOxxxx
Normalny związek... To teraz jego żona ma taki normalny związek... To tak zartem. On zawsze będzie miał rodzinę i byłą żonę - matkę swojego dziecka, którą będzie utrzymywał. Żadziej ją może będzie widywał...

Gość gość
zastanawiam sie, ze moze sie jednak z nim spotkam i dam mu ultimatum .... chyba ze mi powie,ze nie przyjedzie to wtedy od razu out :O nie wiem....... i tak wczesniej niz w czwartek nie przyjedzie ze wzgledu na prace a nie na nia,zeby nie bylo :P

Gość gość
juz sie lamiesz :D on cie przekabaci i zostaniesz stara bezdzietna panna :D doskonale wiesz, ze on sie nie rozwiedzie. po co te cyrki z ultimatum? zeby sama siebie uspokoic? zeby dalej zyc w uludzie, w mistyfikacji?

Gość gość
nie wiem czy wiem:P mysle,ze jak go nie zostawie to na bank sie nie rozwiedzie jedyna mozliwosc rozwodu jest wtedy jak go zostawie i on to odczuje,ze juz mnie nie ma ..........

Gość gość
z checia bym jeszcze jej napisala smsa,ze jej go oddaje jak chciala :D

Gość gość
no to skoro wiesz, ze jesli go nie zostawisz, to sie nie rozwiedzie, skad pomysl z ultimatum? dlaczego zaniechalas pomyslu kopniecia go w d*pe? boisz sie, ze jednak wybierze zlosliwa zone i kase? :P

Gość ooooOxxxx
Myśle, że rozmową nie skonisz go to nagłej decyzji. Z kolei po sms będziesz miała niedosyt, będziesz czekała, aż stanie w Twoich drzwiach i powie - "Rozwodzę się tylko wróć" ;). Wybacz, ale myślę, ze później będziesz żałowała, że postawiłaś go pod ścianą, chyba, że jesteś bardzo twarda.

Gość gość
nie zaniechalam :P tu dwie oosby mowia o ultimatum a Ty jedna o smsie :P wiec sie zastanawiam

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
Ups, jednak się pospieszyłam z tym, że już łapiesz o co chodzi.

Gość gość
no nie wiem, czy tylko ja jedna :P kto jeszcze jest za smsowym kopem w d*pe, reka do gory! :D

Gość gość
ja w smsie napisze ze sie rozstajemy a nie bede dawac ultimatum, bo to zabije mnie, to czekanie na jego decyzje

Gość ooooOxxxx
Aie możesz zadzwonić? Boisz sie, ze nie dasz rady mu tego powiedzieć? Sms to takie trochę niepoważne, dla nastolatków, którzy chodzą ze sobą tydzień ;).

Gość gość
nie dam rady przez telefon, wiem to juz pisalam,ze mu mowilam kiedys ze zostawie go tylko przez smsa i on wie o tym

Gość ooooOxxxx
Rozumiem... Przesrane... Szczerze Ci współczuję... Może lepiej się z tym prześpij, pomyśl, czego naprawdę chcesz i czy lepiej będzie Ci bez niego. :)

Gość gość
oo, nawet druga kochanka zaklada, ze misio sie nie rozwiedzie :P co jak co, ale ona wie, co mowi :D

Gość ooooOxxxx
Nie uważam, ze w ogóle sie nie rozwiedzie, ale myślę, że nie podejmie tej decyzji w ciągu kilku dni.

Gość gość
Najgorsze jest to,ze nawet moja mama go w jakis tam sposob rozumie :O tzn nie chodzi o rozwod, ale ona wie,ze on ma tam zobowiazania inne niz zona i ona go w tych zobowizaniach bardziej rozumie niz ja :O

Gość ooooOxxxx
W sumie, to jakiś szok musiałby go do tego skłonić, ale czy to wyjdzie im na dobre w przyszłości??? Faceci myślą racjonalnie.

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
Ale to Ty sie z nim bujasz a nie Twoja mama :) Masz dośc i chcesz czegos więcej to to kończ a jak chcesz być za kilka lat w tym samym miejscu co teraz to bądź sobie dalej kochanką.

Gość gość
a ja powiem tak: jesli nie wyslesz smsa dzis, nie wyslesz go wcale. takie rzeczy robi sie pod wplywem impulsu, wtedy, kiedy ma sie zastrzyk odwagi. jesli chcesz miec JAKAKOLWIEK szanse na dziecko z tym konkretnym facetem, rzuc go w cholere. tylko to moze go sklonic do rozwodu. jesli wolisz sie bujac tak jak teraz- na drugiej pozycji i w oparach jego lgarstw- nie rob nic/stawiaj ultimatum. bo ultimatum bedzie ekwiwalentem niczego- termin minie, on sie nie rozwiedzie, a ty dalej bedziesz sie w tym kisic. drugiej kochance zycze bardziej rozsadnego podejscia do sprawy :P

Gość gość
oo, czyli jest 2:2 w sprawie ultimatu/sms. zakladam, ze szczotka tez jest za smsowym kopem :P :D

Gość gość 22
k... niech facet sie w koncu okresli o co mu biega!!

Gość ooooOxxxx
Moja mama też! Zawsze mnie temperuje, uspokaja i tłumaczy jego, że powinnam wczuć się jego sytuację a nie myśleć tylko o sobie. Że nie rozumiem jego problemów. itd. :))).