Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość ooooOxxxx
Przyjacółką i kochanką... Doskonale wiem co znacza te słowa.

Gość gość 22
do oosby powyzej co to znaczy ze zona go trzyma na smyczy finansowej?

Gość gość
madra, niemadra, ale ona ma z niego korzysci, wymierne, bo finansowe. co ty z niego masz? okazjonalny seks? :P

Gość gość 22
ona jak jest sama to ma to w d... ma te chwile z nim i to jej wystarcza, sa takie babki co im wystarcza spotkanie raz w tygodniu... np ja teraz tez tak mam, ale z wolnym facetem, bo juz bym meza nie chciala;-)

Gość gość
gosciu ja tez mam z niego korzysci, pisalam,ze pomaga mi we wszystkim, wakacje i wszystko, a czas stara sie dzielic rowno miedzy mnie a tam

Gość gość
no tak czy owak, zadna z nas nie wymienila MISIA jako najglupszego/najbardziej poszkodowanego. bo misio sie ustawil, kosztem dwoch kobiet :D

Gość gość 22
no wlasnie, taka zona ktora siedzi ze zdradzajacym to tylko chyba na kase patrzy i na wygode.... ja tego serio nie rozumiem, ale i tak uwazam ze ta zona jest tutaj w najgorszej sytuacji

Gość gość
ale te twoje korzysci sa lichutkie, bo przeciez chcesz dziecka, rodziny, a tu zonk, bo misio juz rodzine ma. i drugiej nie chce :D oj baby, baby

Gość gość 22
no on na pewno, bo ma stabilizacje i sex na boku:-) zostaw go i juz, zobaczysz co dalej bedzie, moze sie postanowi rozwiesc, chyba ze sie zakochalas i nie potrafisz

Gość gość
moj ma po prostu dwa domy, nie tylko okazjonalny sex tam dziecko i 'interesy' z mama i ona a tu ja, a pomiedzy tym praca

Gość gość 22
dalej nie rozumie mna jakiesj smyczy finansowej zona trzyma meza?????? bo to chyba on zarabia na rodzine?

Gość gość
a ty ile domow masz? 0? 0,5? :D

Gość gość
no chce dziecka, ale on mi nigdy nie powiedzial,ze nie chce dziecka ze mna :P zostawie go i zobacze

Gość gość 22
o k... dwa domy, ja bym tak nie mogla, chyba by mnie skrecalo jakby tam jezdzil

Gość gość
tak, to on pracuje, ona nie ona czasami dla siebie na wydatki, bo na jej wydatki nie daje

Gość gość
"moj ma po prostu dwa domy" - gdzie sie rodza takie glupie kobiety?

Gość gość 22
no ja tak uwazama, to najlepszy pomysl- o ile jestes w stanie zostaw go i zobaczysz co za srodki powezmie zeby Cie odzyskac... a jak nie to niech spada na drzewo

Gość gość
gosciu22 skreca mnie, ale nawet jak wezmie z nia rozwod to bedzie tam jezdzil, tam ma dziecko i zobowiazania inne jego rozwod tego wlasnie nie zmieni :O

Gość gość 22
no to jak on tylko zarabia to o czym tutaj ktos gada, o jakiej smyczy finansowej... bo przeciez on kase ma, chyba ze chodzi o dom, kredyty itp

Gość gość 22
ale to co innego, bo bedziwe wolny i pojedzie kilka razy na pare godzin do dziecka a tak to bedzie z toba a nie z nia mowie Ci zostaw go, zobaczy czy mu cie bedzie brakowalo czy nie ... jak tak to zrobi wszystko zeby z toba byc...

Gość gość
no tak, chodzi o kredyty, te biznesy rodzinne itp. to jak, wyslalas misiowi smsa? :) moj mis wlasnie z kims smsuje, mam nadzieje, ze to nie ten mis :P

Gość gość
gosciu to za daleko,zeby na pare godzin a po drugie to mowie,ze ma inne zobowiazania z rodzicami tam i chyba to jest gorsze niz ona :O zostawie go juz spakowalam, mysle, jak napisac smsa

Gość ooooOxxxx
Jak on się znią rozwiedzie to podzielą wszystko na pół i jeszcze mu alimenty dowali na siebie i dziecko, skoro ona nie pracuje.

Gość gość
ooooOxxxx- no i bardzo dobrze! jak mis chce zaczynac nowe zycie, musi umiec udzwignac bagaz przeszlosci. moze niech znajdzie lepsza prace? albo idzie na drugi etat? :D

Gość gość
nie podziela nic, bo sie nie da podzielic, a alimenty to wiem,ze mu dowali, ale jakos to mnie nie rusza

Gość gość 22
No wlasnie ppolowa domu jej sie nalezy, aliment na siebie, na dzieci .... makabra, jemu sie to po prostu NIE OPLACA!!!! rozumiesz?

Gość ooooOxxxx
Facet się boi, ze już się nie pozbiera finansowo.

Gość gość
pewnie mu sie nie oplaca, wlasnie tak mi sie wydaje,ze jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase :O

Gość gość
no pewnie, ze mu sie nie oplaca, madre glowy! :D ale co z tego wyika dla dziewczyny? ano nic! bo jego finanse to jego broszka. a jej broszka to spokojne zycie, dziecko, rodzina. tutaj jest konflikt interesow, bo on ma interes utrzymywac podwojne zycie jak najdluzej, a ona ma interes to przerwac

Gość ooooOxxxx
Większość facetów ma przeświadczenie, że jak nie będą dostatecznie zasobni to kobiety się od nich odwrócą. Mają kompleks na tym punkcie.