Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekoffana

Niekochani

Polecane posty

Gość Niekoffana
Amant - nie rozumeim, sorka. Skąd nie znikasz?? Dlaczego nie znikasz?? Dlaczego miałbyś znikać?? Seniorita-22 - a myślisz, że znajdzie się tu taki, który będzie dla którejś z nas odpowiedni? Może tak... Zobaczymy. No ale dobra, czekam na twoje ogłoszenie :P Właśnie wróciłam ze spotkania. Wracałam już pociemku, ale uświadomiłam sobie, jaki piękny mamy wieczór i że podobne będą przez następne pół roku i aż mi się cudownie zrobiło. Uwielbiam takie wieczory, kiedy można chodzić trochę pociemku, trochę w półmroku ulicznych latarni... Nie no, wiosna mi chyba na mózg pada, ale to przyjemne uczucie w sumie jest :)

Gość beznadzieji
zagladam pocieszycielko 🌼 dzięki za pomoc w tamtej chwili załamania p której już śladu nie ma ale pewnie zdarzą się jeszcze nie raz:( staram się o tym nie myśleć, zyć normlnie, nie rozpamietywac, nie zastanawiać się co będzie kiedyś co ma być to będzie, staram się cieszyć drobnostkami chociaż jeszcze trudno je dostrzec pozdrawiam wszystkich NIEKOCHANYCH 🌼 obyście znalezli waszą miłośc, ale i ona tez was

Kurcze wszyscy wkoło wiosna wiosna....a ja jakoś tego nie czuję, od 3 dni chodze wkurzona (tylko nie wiem na co) i wszystko mnie irytuje, w ogóle zachowuje sie jak jakas rozkapryszona dziewczynka!! No to dobra zaczne pierwsza.....ale uchylę narazie tylko rąbka tajemnicy ;)bo jeszcze ktoś mnie rozpozna imię Paulina, miejsce zamieszkania Wrocław...ciąg dalszy nastapi

Gość Niekoffana
No dobra, a reszta?? Gdzie się podziewacie?? Ziko? s z a n a s? Genek w gomakach? Loneliness? Anonimek? fiffi? przemijająca? samotny? Amant? Gdzie się wszyscy podziewacie? Nikt nas już tu nie odwiedza? Apropos tych ogłoszeń, to ja też tylko zacznę. Jestem ze Śląska :D

jestem, jestem nawet napisałam długaśnego posta ale strona wygasła no i nie miałam siły pisać od początku.. a ja jestem z dolnego śląska :) Pozdrawiam

W końcu poczułam tą wiosne!!! i musze przeyznac ze to bardzo mile uczucie.......:) w słońcu to było chyba z 18 stopni, w ogóle super poszłam sobie na solare połaziłam po centrum tylko na uczelnie jakos nie miałam czasu iść;P....nawet te korki juz mnie tak dzisiaj nie wkurzały, no i mamy znowu weekend!!! poprostu żyć nie umierać Niekoffana------> Śląsk jest dużyyyyyyyy ;), Wlaśnie jest ktoś może z Katowic??? bo mam małe pytanko do osób tam mieszkających Gorące pozdrowienia!!!3m cie sie!!

Gość Niekoffana
Seniorita-22 - to wal śmiało, bo to w Katowicach właśnie mieszkam :) A wiosnę to już chyba wszyscy czują 🌼, więc i tobie gratuluję. ehh23 - miło, że jesteś, ale tego posta to jeszcze kiedyś napiszesz, co?? Co do mnie, to jakoś nie umiem zabrać się za naukę. Miałam na dzisiaj wielkie plany i znów nic z tego nie wyszło, niestety... Ale się nie przejmuję, jakoś będzie. Robię ostatnio w ogóle wielkie plany na życie, jakbym dostała skrzydeł, wydaje mi się, że wszystko mogę, że nie ma nic, co mogłoby mnie powstrzymać. Nawet mi te ciągłe ulewy nastroju nie psują. I nawet polubiłam slalom między kałużami... No nic, kończę, muszę się za coś zabrać, bo moje szczęście niedługo mnie opuści i co wtedy?? No właśnie, czasem trzeba go czymś nakarmić. 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

No nie przecież jest weekend!!! te dni są stworzone po to aby spotkać się ze znajomymi, iśc na jakaś impreze, do kina, teatru , na spacer itp. itd. a nie zamartwiac sie nauką:) Niekoffana-------> coż za ambicje no no !:) Ja cale zycie próbuje sie zorganizowac i nic, nawet ostatnio zaczelam sobie pisac karteczki na których rozpisywalam czas w jakim co mam zrobic ale zawsze znajdzie sie cos co \"burzy mój misterny plan\":) No prosze to mi sie trafiło:p właśnie masz moze jakies znajomości na AWF-ie?? Dobranoc wam.........na mnie juz pora kolorowych snów!!:P

aaaaaa spotkałam dzisiaj w jednej knajpce moją dawną kol jeszcze z czasów LO /ho ho kiedy to bylo/ tak sobie pogadalysmy no i sie dowiedzialam ze kolejne /dwie/ moje kolezanki z bylej klasy wychodzą za mąż........bylam w szoku co to sie porobilo, one zawsze takie \"szare myszki\' zero spotan, zycia towarzyskiego tylko jak pamietam kisazki i szkola ateraz prosze tylko pogratulowac:):) Ja niestety byłam i jestem ich kompletnym przeciwienswtem.......i co mnie spotkalo?? jeszcze nic chyba

Witam qrcze ja tez jestem nie kofany... prosze o rade co mam czynic,azeby zmienic ten niekozystny stan rzeczy... pozdrawiam🌻

Sorki... ale jakoś nie miałem czasu tu wpaść... - Poprawie się... No mi się nic nie chce gdyż w sercu bark czegoś. Jestem z Wawy. Może ktoś reflektuje na miłą pogawędke... Mam minimalną ilośc znajomych - a jak się nie ma z kim wyjść to... jakos tak głupawo iśc samemu do klubu lub coś takiego. Poradzcie coś bo \"JA CHCE KOCHAĆ\" :):):)

Gość wielu nas jest
niekochanych.. może pokochajmy sie wzajemnie choćby telepatycznie.... i będzie nam raźniej;)

Gość elviątko
wchodze w to koch koch koch pokochalam was ciut:)

Gość wielu nas jest
no to ludziska kochani.. na ten dziwny samotny sposób .. bądźmy dla siebie kochani;)

Gość elviątko
no to znowu koch koch koch :):) ❤️ zaszaleje:) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ dla kazdego:)

Gość wielu nas jest
elviątko:)❤️ koch koch kochana jesteś:)

Gość elviątko
a jaka koch:) i jaka slodka:D cmokasy:)))))

Gość wielu nas jest
elviątko :) czyli my sie już kochamy.. może inni też nas pokochają:)

Gość elviątko
:) zakochalismy sie tutaj wow:) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ koch koch koch;p

Gość wielu nas jest
elviątko :) i patrz baby zawsze sobie radę dają;)

Gość elviątko
haha no ba:)

Gość wielu nas jest
elviątko długo Ty taka niekochana jesteś?

Gość elviątko
ja jestem kofana zawsze przyszlam tu innych ukofac;p ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Gość wielu nas jest
a to sie ciesze:)

Gość elviątko
ide na zupe mleczna:) cmokatki cmokasy milosniasy zakochasy elviątko vel dobry duszek vel cukiereczek przesyla muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szał kochania :):):):) Mozna też zrobic tak - ktos jednka mnie kocha: NP. na lampce nocnej napisać \"kocham Cię\" i codzienie jak wstaje rano to czytam \"kocham Cię\" - czyli jestes kochany :):):)

Gość wielu nas jest
piękny dzień do kochania:)

Gość Niekoffana
Kurcze, nie było mnie tu tylko przez chwilę, a tylu ludzi się w sobie rozkochało... Witam wszystkich. Przez chwilę nie zaglądałam, ale już jestem. Znowu zaręczeni, żonaci, dzieciaci znajomi spotkani na drodze. Znów wszyscy przypominają mi że świat mimo wszystko wymaga parzystości. Próbuję zrozumieć, dlaczego akurat mnie to nie spotkało. Może wtedy uda mi się z tym coś zrobić. Dlatego zaczęłam właśnie dietę. Mam nadzieję że wytrwam, choć już dziś, po jednym dniu mam dość. :P Mimo wszystko mam jakąś taką świadomość, że to nie na tym powinno polegać. Bo zmieniając się, upodabniam się do innych. A jeśli będę zupełnie podobna do innych, taka sama jak oni, to za co ten ktoś będzie mnie kochał??? Czym się będę wyróżniać?? Niczym... Zabawne to błędne koło, nie sądzicie?? A jednak się odchudzam. Seniorita-22 - niestety żadnych znajomości na AWF- ie nie posiadam. UŚ się kłania, jakby ktoś pytał. Jak tam Jego urodzinki?? Już rozmawiacie, czy dalej nie ma o czym??