Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 :~{) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 :} Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 ~) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 :-) :-}:-{} Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 :* :/ :s ;( :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 15, 2013 ;*;/;s:D;-[;));P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cycasta Ma艂gosia Napisano Wrzesie艅 15, 2013 A to tajemnicza sprawa z tym M膮drym... Mam nadziej臋, 偶e nic mu si臋 nie sta艂o. Arlecin, no to trzymam kciuki, 偶eby blizny dalej blad艂y. Kurcz臋, wygl膮da na to, 偶e ten olejek r贸偶any to naprawd臋 dobra rzecz. Krysia 77, u mnie i chyba u wszystkich dziewczyn operowanych w 艁臋cznej g艂贸wnym "narz臋dziem" zabieg贸w by艂 octenisept. Trzeba by艂o nim psika膰 rany i w og贸le ca艂e piersi przy ka偶dej zmianie opatrunk贸w (zmiana opatrunk贸w - codziennie, ja w domu to robi艂am sobie nawet 2 razy dziennie). To dezynfekuje. Po osuszeniu sterylnym gazikiem przyk艂ada艂am na rany bactigras, a na to sterylny gazik i stanik pooperacyjny. M贸j lekarz z 艁臋cznej kaza艂 mi te偶 po tygodniu od powrotu do domu, czyli po 2 od operacji, zacz膮膰 my膰 piersi szarym myd艂em (albo bia艂ym jeleniem). Wacik贸w nie stosowa艂am. Zdesperowana, zadzwoni臋 mo偶e jutro do Ciebie, to chwil臋 pogadamy i mi podasz adres, ok? Musz臋 w ko艅cu odes艂a膰 Ci stanik:-) Dobranoc, dziewczyny:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zabka681968 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 Arlecin. Zainteresowal mnie tez ten krem "Regima"Weszlam na link ktory podalas i dzwonilam do nich.Ponoc ten krem jest wlasnie na takie blizny super,ale wole uslyszec zdanie osob co go stosuja.Nie jes tani,ale jesli jest wart to go zamowie po operacji.Tak wogole,to juz kreci mi sie w glowe od tych kremow,bo nie wiem ktorych sie trzymac.Fakt,kazda skora reaguje inaczej,to co sluzy jednemu drugiemu nie.Moze zamiast olejku rozanegoa,a tez jest w cenie,zamowic krem kttory jest produkowany pod kierunkem bliz i bedzie lepszy? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Arlecin 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 Ja my艣la艂am o plastrach na takie blizny tej samej firmy co krem (mammopatch),ale mam uczulenie na wszelkiego typu plastry,a polecono mi krem s膮 w podobnej cenie.Nie wiem czy mnie tez nie uczuli艂 krem bo jednocze艣nie stosowa艂am krem na blizny i Hydrocortyson i nie do ko艅ca jestem pewna od czego dosta艂am te krostki.Odstawi艂am i krem i ma艣膰.Jak si臋 wygoj臋 to znowu spr贸buje smarowa膰 blizny.Za drogie 偶eby sobie darowa膰 280z艂 w b艂oto. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Arlecin 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 Jak si臋 zamawia to dochodzi koszt kuriera 20z艂.Ja kupi艂am w aptece w szpitalu bo tam by艂,tam tez mo偶na by艂o plastry zam贸wi膰,jak by艂am na konsultacji. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdesperowana68 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 A moim osobistym zdaniem te wszystkie kremy i plastry to o przys艂owiow膮 doop臋 pot艂uc. Musi min膮膰 czas i wszystko si臋 zagoi, szkoda wydawa膰 pieni膮dze. Ja stosowa艂am na brodawki i pionowe blizny olejek r贸偶any, a na pozosta艂e blizny nic nie stosuj臋, bo mi si臋 zwyczajnie nie chce i wszystko pi臋knie si臋 goi i jest coraz bledsze. Kupi艂am plastry z silikonem i 偶a艂uj臋 tylko wydanych pieni臋dzy, nie widz臋 偶adnej r贸偶nicy pomi臋dzy tempem gojenia si臋 bez plastr贸w, a z plastrami, w ko艅cu przesta艂am stosowa膰 i prawie 200 z艂otych le偶y w lod贸wce, bez sensu...Rozumiem, gdy zrobi si臋 komu艣 bliznowiec, czy jaka艣 paskudna wypuk艂a blizna, to tak, ale je艣li si臋 wszystko goi jak nale偶y, to nie ma sensu kombinowa膰 z B贸g wie jakimi drogimi specyfikami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zabka681968 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 zdesperowana68 Usmialam sie:-) Napewno tez masz w tym duzo racji.Zobacze po zabiegu co robi膰.Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 Aguska65h mo偶e uda nam si臋 spotka膰 jeszcze przed :) przy kubku gor膮cej herbaty? :) Gosia68 czy Ty r贸wnie偶 jeste艣 z Lublina? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosia68 Napisano Wrzesie艅 16, 2013 Niestetyy, jestem z Katowic Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 Toffik70 z mila checia a z jakiego osiedla jestes jesli moge spytac? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 Gosia jeste艣 z Katowic to daleko....Aguska65h jestem z Czechowa a Ty? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdesperowana68 0 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 kiedy i gdzie ta kawa, mo偶e do艂膮cz臋 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 Ja jestem z czub贸w(por臋ba) zdesperowana by艂oby super jak by艣my si臋 spotka艂y we trzy chyba 偶e jeszcze kt贸ra艣 ma ochot臋 na wsp贸ln膮 kawk臋 czy herbatk臋.A gdzie i kiedy? czekam na propozycje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdesperowana68 0 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 Aguska65h to jeste艣my s膮siadkami prawie! Ja mieszkam na 艢wicie! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Wrzesie艅 17, 2013 Ale jaja ja my艣la艂am zdesperowana 偶e ty nie jeste艣 z lublina!No to kiedy ta kawka? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdesperowana68 0 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Aguska kiedy chcesz, ja mam czas w zasadzie codziennie, masz m贸j e-mail chyba i numer telefonu? Dzwo艅, to si臋 dogadamy :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Du偶aCysia z krk Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Gosia 68 - to nie藕le nas rozrzuca po kraju w d膮偶eniu do mniejszych piersi :) gogusia78- przepraszam, ze nie odpisywa艂am ale by艂am na urlopie. Je艣li jeszcze potrezbujesz informacji o klinice SCM to znajduje si臋 ona na ul.Grzeg贸rzeckiej, tak jak s膮 Wi艣lane Tarasy. Jest to prywatna klinika, 艣wietnie wyposa偶ona i z super specjalistami. Nie wiem co jeszcze mog臋 Ci o niej napisac.... Mo偶e to, ze poleci艂 mi j膮 m贸j zaprzyja藕niony lekarz. Posz艂am tam, zobaczy艂am klinik臋, zapozna艂am sie z warunkami, zapisa艂am na konsultacj臋 do Pani doktor i podj臋艂am decyzj臋 :) Operacje mam na poczatku pa藕dziernika wi臋c juz tuz tuz :) Polecam i pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Dziewczyny zdesperowana68 i Aguska65h to mo偶e pi膮tek, sobota um贸wimy si臋 na kawk臋? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Gosia68 mo偶e wymienimy si臋 mailami? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdesperowana68 0 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 toffik70, w tym tygodniu u mnie pi膮tek i sobota odpadaj膮, chyba, 偶e sobota p贸藕nym wieczorem ale nie chc臋 na zapas obiecywa膰, bo b臋d臋 mia艂a go艣ci i nie wiem, czy nie zechc膮 zosta膰 do niedzieli, w przysz艂ym tygodniu z kolei w pi膮tek o 14 wyje偶d偶am, zreszt膮 dla Was to ju偶 chyba za p贸藕no, bo kt贸ra艣 z Was ma operacj臋 2 pa藕dziernika, dobrze pami臋tam??? Wi臋c albo niedziela po po艂udniu w tym tygodniu albo na tygodniu po 16-tej, z wyj膮tkiem poniedzia艂ku i 艣rody :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 niedziela mi pasuje:) i dobrze pami臋tasz 2 pa藕dziernika mam operacj臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosia68 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Toffik, czy do szpitala idziesz 1 padziernika? to ja ju偶 b臋d臋 krojona. m贸j mail sa-dni@o2.pl. O ile dojdzie do tej operacji. Mam 6krotnie wy偶sze OB i nie wiadomo dlaczego. W poniedzia艂ek dopiero id臋 do lekarze rodzinnego po skierowanie do szpitala na operacj臋, bo na konsultacji lekarz zapomnia艂 mi da膰. Denerwuj臋 si臋, czy dostan臋 to skierowanie. Do tego w pracy wszystko si臋 pieprzy, narobi艂o si臋 termin贸w i r贸偶nych prac. Obawiam si臋, 偶e nie dam rady wszystkiego doko艅czy膰. Zastanawiam si臋, czy tej operacji nie przesun膮膰, ale chyba nigdy nie b臋dzie dobrego terminu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiol2013 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 zaczelam od wczoraj uzywac dermatixu, mam nadzieje,ze pomoze na blizny. czy ktoras z was,po jego zastosowaniu miala pozytywny rezultat? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Wrzesie艅 18, 2013 Toffik i zdesperowana dla mnie moze byc piatek albo nastepny tydzien ustalcie jakis dzien a ja postaram sie dostosowac tylko w czwartek nie moge:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toffik70 Napisano Wrzesie艅 19, 2013 Gosia68 nie za艂amuj si臋, wszystko b臋dzie dobrze i tak jak napisa艂a艣 nigdy nie b臋dzie dobrego terminu. Mnie w艂a艣nie zaczyna bra膰 jakie艣 przezi臋bienie, ch臋tnie posz艂abym na zwolnienie ju偶 teraz, ale w pracy mn贸stwo spraw do ogarni臋cia.....z czym i tak nie zd膮偶臋 do ko艅ca miesi膮ca. Trzymaj si臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach