Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem po Or艂owskim operowa艂 mnie Ulatowski. dobrze znios艂am operacje, nie by艂am cewnikowana, troch臋 tylko wymiotowa艂am wieczorem. Poza tym super wspominam ca艂y pobyt w szpitalu, wspaniali lekarze jak i piel臋gniarki. Stanik kupi艂am sportowy w z艂otych tarasach w M&S, s艂u偶y mi do dzi艣 ;) piersi mia艂am rozmiar 75H/I teraz mam 75E wcale nie s膮 takie ma艂e :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paula1908
go艣ciu, wymieni臋 si臋 fotkami, ale jeszcze nie teraz. Zaczyna mi si臋 prawy sutek babra膰, dos艂ownie zmy艂am dzisiaj z niego sk贸r臋. Jakby ma艂a meduza z niego odesz艂a.Ale ukrwienie jest w porz膮dku. I zaropia艂 od spodu, ciurkiem ropa lecia艂a i nie chcia艂a przesta膰, delikatnie naciska艂am miejscami 偶eby j膮 spod tej otoczki wydoby膰, a偶 zas艂ab艂am od tego widoku i oczy艣ci艂am, nak艂ad艂am 3 gazy na to i schowa艂膮m w staniku pooperacyjnym :P Jutro id臋 chyba na Cha艂ubi艅skiego do chirurga plastycznego 偶eby mi na to zerkn膮艂, czy jest ok i mo偶e si臋 dogadam 偶eby mi zdj臋li szwy we Wroc艂awiu zamiast w 艁臋cznej. Dr Tomek w 艁臋cznej uprzedza艂, 偶e mo偶e si臋 "艣limaczy膰", sk贸ra mi pewnie z niego zejdzie i kawa艂ek sutka mo偶e odpa艣膰, nask贸rek si臋 musi ponaprawia膰 itp. Ale nie spodziewa艂am si臋, 偶e tak obrzydliwie to b臋dzie wygl膮da膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ja mam powiedziec jak mam 16 lat i 75 d robi sie za male? waze 54 kg i mam 169 wzrosty, wiec to nie z otylosci.....dzisiaj szukalam bikini i wszystkie byly male :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyno Ty wiesz co to jest 75 D? Poszukaj jakie艣 dobrej brafiterki kt贸ra Ci dobierze Tw贸j prawdziwy rozmiar bo nie wiesz co to D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a str贸j kupisz fajny w triumphie, teraz s膮 fajne przeceny a b臋dziesz mia艂a na d艂ugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula1908
Czy jest tu jeszcze jakas dziewczyna, kt贸ra mia艂a problem z gojeniem? Jestem 8 dzie艅 po operacji. Troszk臋 mi si臋 chyba na 艂膮czeniu szw贸w rozesz艂o, a na dole prawej otoczki zrobi艂a mi si臋 dziurka, z kt贸rej wyp艂ywa "co艣". My艣la艂am, 偶e to ropa, ale dzwoni艂am do 艁臋cznej i dr M膮dry powiedzia艂, 偶e to mo偶e by膰 t艂uszcz. Ale przy tym tez rozja艣ni艂a mi si臋 sk贸ra i nie wiem czy to nie martwica... do 艁臋cznej mam 600 km wi臋c fajnie by by艂o, gdyby jeszcze zagl膮da艂a tu kt贸ra膰 z Was... wiem, 偶e by艂y tu dziewczyny z podobnymi problemami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
paula mi sie zagoi艂o og贸lnie super , mia艂am szwy rozpuszczalne ale pod piersi膮 na 艂膮czeniu szw贸w przez jakie艣 2 tyg taka ma艂a ranka mi si臋 babra艂a, psika艂am tym..octanisept? i kupi艂am sobie Aquacel Ag, plaster ze srebrem, jeden jest do艣膰 drogi, prawie 30 z艂otych ale potniesz go na kilka kawa艂k贸w i starczy na d艂ugo, mi ten plaster bardzo pom贸g艂, wyci膮gn膮艂 ca艂膮 rop臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
gosc z tego co pamietam na forum byly 2 lub 3 dziewczyny po pietrasiku, chyba jakos szczegolnie nie narzekaly, skoro zadna z nich sie nie odzywa to sprobuj poszukac sama od 350 strony. gosc jak ja mialam w eiku 14 lat 75D to bylam bardzo zadowolona,problem z kostiumem czasem byl, ale wtedy dobieralam gore,a majtki mi krawcowa malym kosztem przerabiala,a teraz w wiekszych miastach spokojnie 75D dostaniesz, ten rozmiar to juz standard a nie cos duzego. powodzenia w szukaniu. paula1908 ciezko jest cos powiedziec jak sie nie widzi,ale jak dla mnie 8 dni po operacji to ma rawo ci leciec, przez kilka tyg jeszcze moze ci sie saczyc, ja psikalam octaniseptem a jak wyschlo to zasypywalam dermatolem, ladnie mi to wysuszylo, lepiej niech ta ropa zleci, mi raz sie zrobil strup - z czego sie bardzo cieszylam,ze juz nie leci, a po kilku dniach mocniej dotknelam przy zmianie opatrunku i jak prysnelo to nie wiedzialam jak mam sie doczyscic :) mnie sie porozchodzilo na laczeniu pionu z poziomem. jezeli uwazasz,ze to naprawde cos zlego to zglos sie do chirurga u siebie. a jak nie to wstzrymaj sie kilka dni i zobacz czy bedzie poprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
teraz te偶 jest upa艂, najgorszy czas na gojenie ran, jak masz okazj臋 to popsikaj octaniseptem i powietrz z 5 minut ran臋. ja nienawidz臋 lata jak mam jakie艣 rany, cz艂owiek si臋 poci, masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi si臋 papra艂o (wyciek jakby ropa, mia艂am "dziur臋" na 艂膮czeniu szw贸w pod piersi膮) bra艂am antybiotyk przez 10 dni plus ok艂ady z octenispetu po ok. 3 tygodniach zagoi艂o si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vi艣ka G
witam ,ponownie ,w艂asnie zakwalifikowano mnie w 艁臋cznej na termin po 20 pa藕dziernika,r贸wnoczesnie 艣miej臋 si臋 i p艂acz臋 ze szcze艣cia,mam nadziej臋,偶e po藕niejsze badania mnie nie zdyskwalifikuj膮,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam Was Kobietki :) Zalogowa艂am si臋 tutaj bo licz臋 na to, 偶e mi pomo偶ecie. Mam 23 lata, 174 wzrostu i piersi w rozmiarze 70 I... Chocia偶 jak tak dalej p贸jdzie to nawet ten rozmiar zrobi si臋 ma艂y bo piersi ca艂y czas lekko si臋 powi臋kszaj膮. :/ Zaznaczam, 偶e 偶adnych hormon贸w nie przyjmuj臋! Jest to naprawd臋 spory problem dla mnie i mojego kr臋gos艂upa. Jako, 偶e mam wspania艂omy艣lnych rodzic贸w, zaproponowali mi, 偶e je艣li chc臋 to zap艂ac膮 za taki zabieg. I tu rodzi si臋 pytanie. Szukam chirurga w Poznaniu lub Bydgoszczy, a niestety nie ma mi kto doradzic :( Znacie kogo艣 kto dobrze mi to zrobi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam , jestem 5,5 miesiaca po liftingu i niewielkiej redukcji, wydaje mi sie, ze wszystko juz sie pieknie wygoilo, mam jednak dylemat: mam zalecenie kontrolnej mammgrafii, i zastanawiam sie czy ta maszyna nie zdeformuje mi piersi, jak myslicie, czy nie jest jeszcze za wczesnie? Dziekuje z gory za wszelkie porady, Ewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula1908
go艣ciu a czy mia艂a艣 wok贸艂 tej "dziury" sk贸r臋 koloru be偶owo 偶贸艂tego? boj臋 si臋, 偶e to martwica... w 艁臋cznej b臋d臋 dopiero we wtorek na zdj臋ciu szw贸w. Mam nadziej臋, 偶e do tej pory nie pogorszy mi si臋 to za bardzo. Doszed艂 obrz臋k jaki艣 od spodu piersi, zaczerwieni艂a si臋 nieco sk贸ra na szwach i jest bardziej napr臋偶ona. chcia艂abym 偶eby to nie by艂o nic powa偶nego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
Daria a nie masz problem贸w z tarczyc膮? Znam kobiet臋 co jej nawet po pomniejszeniu uros艂y bo mia艂a ogromne problemy z tarczyc膮... Chcia偶 ja nie mam a te偶 mi si臋 wydawa艂o 偶e rosn膮 a mo偶e mia艂am wiecznie za ma艂y stanik?;) Ja jestem ze 艣l膮ska wi臋c Ci niestety nie pomog臋 ale jest takie forum beauty czy co艣 takiego, poszukaj w google na pewno co艣 znajdziesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie sk贸ra by艂a i jest zaczerwieniona, nie by艂a 偶贸艂ta opr贸cz oczywi艣cie siniak贸w. kurcze nie wiem co Ci poradzi膰, szkoda 偶e szybciej nie mo偶esz i艣膰 do 偶adnego lekarza, utrzymuj to w czysto艣ci, odka偶aj, zmieniaj cz臋sto opatrunki. jak mo偶esz to kup sobie ten plaster ze srebrem to na prawd臋 super wyci膮ga wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula1908
paula1908 - nie podpisalam si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula1908
ten opatrunek hydrokoloidowy, tak? By艂am u chirurga plastycznego we Wroc艂awiu, ale pani chyba pierwszy raz widzia艂a pociachane cycki... rzuci艂a tylko okiem i powiedzia艂a, 偶e mam z tym i艣膰 do swojego lekarza (ktory mnie operowal). Ponarzeka艂a, 偶e nikt im nie p艂aci za opatrunki, ktore mi zalozyla i tyle. Zmarnowa艂am na ni膮 tylko skierowanie, a nast臋pne mog臋 dosta膰 najwcze艣niej w poniedzia艂ek, bo lekarze na urlopach.

Udost臋pnij ten post

Marta- no wlasnie nic nie mam... Mam ksiazkowe wyniki. Zero problemow ze zdrowiem.... Dziekuje za odpowiedz :) A jest tu moze ktos z moich okolic? :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ififi
Daria Je偶eli chcesz to zrobi膰 prywatnie to mo偶e w Certusie? Ja by艂am tam i choc maj膮 wpisane, 偶e robia na NFZ to jednak nie robi膮 bo im szkoda kasy ale prywatnie chyba by Ci zrobili. Polecam pana profesora bardzo mi艂y cz艂owiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paula bo s膮 dwa rodzaje tego opatrunku taka siateczka i taki filc, ja osobi艣cie polecam ten drugi, grubszy bo ten pierwszy mi nic nie pom贸g艂, popsika艂am octaniseptem, poczeka艂am z 5 minut i przymocowa艂am ten plaster,wieczorem odklei艂am i ca艂a ropa na nim by艂a.musisz jako艣 wytrzyma膰 do wtorku, obrz臋kiem si臋 chyba nie powinna艣 martwi膰 bo to jest normalne, on si臋 d艂ugo utrzymuje

Udost臋pnij ten post

A znasz moze kogos kto tam robil? Ciezko mi wybrac :( Kurcze. Moja mama robila w Bydgoszczy u Bienkowskiego i mowi ze jest niezadowolona. Miala powiklania i kolejna operacje. Teraz po dwoch latach piersi ma w takim samym rozmiarze jak miala,czyli F. Jedyne co to fakt, ze stanika to ona nie potrzebuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daria to musisz mie膰 genetycznie piersi po Mamie, moja mama i siostra maj膮 fajne ma艂e piersi a ja jedyna mia艂am ogromne... Ja przed operacj膮 mia艂am 80 k/l a teraz na razie ma F wi臋c dla mnie ogromna r贸偶nica, marta

Udost臋pnij ten post

Marta- wlasnie wczoraj rozmawialam o tym z mama. Ona nigdy nie miala takiego rozmiaru jak ja. Dostalam chyba jakis gratis od natury... Ale ogolnie najgorsze jest to, ze strasznie boli mnie kregoslup. Chcialabym juz we wrzesniu miec ta operacje bo od pazdziernika wracam na studia i mialabym ten miesiac zeby do siebie dojsc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozumiem Daria...Ja czyta艂am 偶e to jest przerost gruczo艂u, jaki艣 hormon sp艂ata艂 nam figla.my艣l臋 偶e jak by艣 chcia艂a prywatnie to nie powinna艣 d艂ugo czeka膰. a ile masz lat? marta

Udost臋pnij ten post

Mam 23 lata. I chce zrobic jak najszybciej ten zabieg. Kwestia tego, zeby zrobil mi to ktos, kto nie potnie mnie jak kaczke :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula1908
Daria, ja mam 22 lata i robi艂am w 艁臋cznej na NFZ ponad tydzie艅 temu. 艢wietni lekarze tam s膮. Cz臋sto wykonuj膮 te operacje. Po mnie by艂y 2 kolejne panie przyj臋te na oddzia艂 w tym samym celu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leemm
hej paula mi te偶 nadal co艣 cieknie i mam na 0,7mm rozwart膮 ran臋 na szwie od spodu piersi, jurto id臋 艣ci膮ga膰 szwy do chir.og贸lnego bo do 艁臋cznej 300km, wi臋c uzna艂am 偶e przy tej pogodzie i z t膮 roz艂a偶膮cym si臋 miejscem nie pojad臋 i musz臋 mie膰 kogo艣 na miejscu w razie potrzeby co do opatrunku to jutro go kupi臋 aqawacel ag bo ju偶 niejedna osoba poleca艂a i poczyta艂am w necie jak siateczka jest refundowana je艣li dostaniesz recept臋 ze zni偶k膮 a ta "g膮beczka" nie jest ale kosz ok 10z艂 za najmniejszy rozmiar kt贸ry man wystarczy, pocztyaj

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋