Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
do mojej operacji zosta艂o 3,5 tygodnia :) mam nadziej臋, 偶e nowe nabytki spe艂ni膮 moje oczekiwania co do ich nowego rozmiaru.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
leemm u艣mia艂am si臋 z tych czapeczek :-) u mnie mija 5 miesi膮c po. wszystko zagojone :-) jestem po przeszczepie i niestety czucia nie mam....:-( Grejs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysiab
ryba33 a jak tam robia, wszystko podobnie jak w lecznej? wyslesz mi fotki? marysiab@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysiab
do tych pan PO - jak zmienia sie samopoczucie gdy odejmie sie tyle ciezaru?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem kilka miesi臋cy po operacji. Moje samopoczucie...jestem bardzo szczesliwa ze zdecydowalam sie na operacje , Zycie sta艂o sie pod wieloma wzgledami du偶o 艂atwiejsze . Mysla艂am juz kilka lat wcze艣niej o operacji , ale ba艂am sie blizn , wydawalo mi sie ze bed臋 ''okaleczona'' Teraz to wydaje mi sie 艣mieszne i glupie ze strach przed kilkoma bladymi kreskami na piersiach nie pozwalam mi sie w pe艂ni cieszy膰 zyciem i byc 偶r贸d艂em kompleks贸w. Je艣li 偶le sie czujesz /fizycznie czy nawet tylko psychicznie/ ze swoim balastem , szczerze polecam zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paula a czy Tobie przypadkiem nie m贸wili w Lecznej, ze nie kwalifikujesz si臋 ze wzgl臋du na rozmiar lecz asymietri臋? Wydawa艂o mi si臋, 偶e gdzie艣 o tym pisa艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudakita
Dziewczyny, ratunku wkr贸tce wybieram si臋 na op zmniejszenia, ale ju偶 nie wiem czy mam jecha膰 na czczo, i czy w zwi膮zku z tym dzie艅 wcze艣niej te偶 nie powinnam ju偶 od popo艂udnia je艣膰? Nie chcia艂abym swoj膮 g艂upot膮 zaprzepa艣ci膰 termin. Prosz臋 pom贸偶cie. Mo偶e mo偶ecie jeszcze raz (po raz tysi臋czny - ale tak mi si臋 r臋ce trz臋s膮 ze strachu i nie mog臋 wraca膰 tych kilkadziesi膮t lub kilkaset stron) podpowiedzie膰 co jest wa偶ne przed zabiegiem. Wiem 偶e jeste艣cie wspania艂e i pomocne, wi臋c bardzo na was licz臋 usmiech.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
ja nie zabieg mia艂am o 10 rano a nie jad艂am od p贸艂nocy, to nie jest zabieg na 偶o艂膮dku czy macicy wi臋c tak chyba jest optymalnie, jak zabieg masz na drugi dzie艅 to na pewno nie musisz jecha膰 na czczo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudakita
marta7770 Dzi臋ki, zycie mi ratujesz. Mo偶e jeszcze jakie艣 cenne rady? B臋d臋 wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
rudakita ja mialam operacje w pon o 9 rano, w ndz przyjeli mnie do szpitala, o 18 mialam ostatni raz zjesc, a pic do 22 (ale malo) a pozniej juz nic az do operacji. wez ladowarke do tel, cos do czytania, bo nie wiadomo z kim bedziesz na sali i chusteczki nawilzone, czasem jest problem z ruszaniem sie po operacji i jest ciazko sie umyc, wiec wtedy takie chusteczki sie przydaja. pozdrawiam i zycze powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudakita
kasiol2013 Dzi臋ki, mo偶e lepiej na wszelki wypadek nic nie b臋d臋 jad艂a mimo rady Marty, bo pewnie r贸偶ne szpitale i lekarze maj膮 wymagania. Pewnie ze strachu i tak nic nie prze艂kn臋, to nie b臋d臋 mia艂a dylematu. :))). Torb臋 ju偶 poma艂u pakuj臋, ale ci膮gle si臋 boj臋 偶e czego艣 wa偶nego zapomn臋. Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za op i nowe cycuszki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
rudakita ja mog臋 Ci powiedzie膰 jak by艂o u mnie- w sobot臋 mia艂am zabieg z rana a wieczorem ju偶 sobie spacerowa艂am, oczywi艣cie piel臋gniarka by艂a ca艂y czas ze mn膮. nie bola艂o mnie nic. z tym jedzeniem to mi tak anestezjolog powiedzia艂, pi膰 nie mog艂am od rana w dniu zabiegu, tylko tabletk臋 mog艂am troszk臋 popi膰. a Ty robisz na nfz? k膮pa膰 si臋 i tak nie b臋dziesz mog艂a chyba przez tydzie艅,tylko umy膰 偶eby nie zmoczy膰 piersi. Jak lekarz mnie wypisywa艂 to mi powiedzia艂 偶eby nie chodzi膰 za bardzo w domu tylko odpoczywa膰.

Udost臋pnij ten post

Witam dziewczynki czytam Was od dluzszego czasu i w koncu podje艂am decyzje chc臋 zmmijszyc biust :) szukam dobrej kliniki w trojmiescie pro艣z臋 poleccie mi cos sprawdzonego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina  lina
Rowniez witam po paru tyg nieobecnosci :) Do operacji mojej zostalo poltora miesiaca, a ja... dowiedzialam sie ze juz nie jestem ubezpieczona :( (wczescniej ubezpieczala mnie szkola ktora juz skonczylam). Zostaje mi zarejestrowac sie jako bezrobotny... mam tylko obawy czy takie "ubezpieczenie bezrobotnego" pokryje w calosci operacje? CZy ktoras z Was miala operacje bedac ubezpieczona jako bezrobotna? Gdyby tego bylo malo, za 2 tygodnie mam jescze inna operacje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ififi
Wed艂ug mnie to jako ubezpieczona bezrobotna nie powinna艣 si臋 martwi膰. W ko艅cu jak kto艣 jest zarejestrowany bezrobotny i ma wypadek czy jak膮艣 inna operacje to go operuj膮 i tyle. Jedyne co mog膮 sprawdzi膰, to w tym ewusiu kto odprowadza sk艂adk臋 a w takim przypadku to my za nich p艂acimy :-) czyli Urz膮d pracy. Tak mi si臋 zdaje. Najlepiej to zadzwo艅 albo przejd藕 si臋 do Urz臋du i podpytaj. Monia, Emilia odezwijcie si臋 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
paulina lina ja tak mialam, na urzad pracy, od pierwszego dnia rejestracji jestes ubezpieczona i masz na to karte a do 7 dni musza cie wprowadzic w system i operacja bez problemu. jak za 2 tyg masz jeszcze inna operacje, to radze w przeciagu kilku dni odwiedzic urzad pracy.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
paulinko wys艂a艂am Ci na maila moje zdj臋cia przed i po, dosta艂a艣? Ubezpieczenie z UP obejmuje to wszystko jak normalne. Mam nadziej臋 偶e wszystko u Ciebie w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
ten gosc, to ja, nie chcialo mi wbic nicku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
paulina przepraszam pomyli艂am pauliny, bo jest jeszcze jedna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina  lina
Nie obrazila bym sie jak bys mi tez poslala :) hihi. Co do tego ubezpieczenia- nie ma mnie w Polsce, prawdopodobnie bede mogla pojechac dopier 26.8, a 31.8 mam juz byc w szpitalu :( Ponoc daja jakas karteczke ze jestem ubezpieczona , ona nie wystarczy>?

Udost臋pnij ten post

wedlug mnie od pierwszego dnia zarejsetrowania jestes ubezpieczona ja tak mia艂am na drugi dzien juz by艂am u lekarza i wszystko dzia艂alo ale leiej podejdz i podpytaj w urzedzie albo zadzwon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
daj maila:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
w sobot臋 min臋艂o 9 tygodni

Udost臋pnij ten post

Jak moge spytac gdzie mia艂as robiona i czy na nfz czy prywatnie i czy jestes zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina lina
marta : paulina.kce@o2.pl Dzeiki dziewczyny uspokoilyscie mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny czy kt贸ra艣 z Was ma termin w 艁臋cznej na wrzesie艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
ancyk25 mia艂am robione w Raciborzu, prywatne. Jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta7770
ancyk25 mia艂am robione w Raciborzu, prywatnie. Jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

marta7770 ja chcem tez prywatnie bo mam dosyc czekania na nfz ale szukam czegas w trojmiescie , no i troche sie boj臋 ale widz膮c wasze zadowolenie warto :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋