Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Go艣膰 Ma艂aMi345
FAME11 jestem 4 mies. po operacji. Zaraz po przebudzeniu by艂am chyba jeszcze na prochach i otumaniona bo nie bola艂o nic*****erwsze co to polecialam umy膰 zeby (nie wiem czemu). No ale p贸藕niej bola艂o to fakt, z tym ze, nie jako艣 bardzo. Daj膮 tabletki wiec na spokojnie mo偶na wytrzyma膰 :) Ja bylam taka szcz臋艣liwa, ze juz po wszystkim, 偶e jako艣 specjalnie o b贸lu nie my艣la艂am. Wiec nie ma co si臋 ba膰 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czy s膮 tu osoby niezadowolone z operacji u Bromy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czesc wszystkim. dzis mijaja 3 tyg jak mam nowe piersiatka. okragle pod miesien .bol jest zaraz po operacji ale kroplowki z przeciwbolowymi dzialaja cuda. gorzej mnie bolalo po powrocie do domu 3-4 dzien no i noce do bani spanie na plecach rano ciezko bylo wstac ale jak sie pochodzi to juz lepiej. teraz czasami czuje jeszcze takie rozpieranie w mostku jakby piersi chcialy wyjsc gdzies ale jest super i gdybym miala zrobic to jeszcze raz to bez wahania. a tez strasznie sie balam narkozy . pierwszy tydzien jak minie to z gorki. nigdy nie mialam rozmiaru 70 F poezja jak kupowa艂am stanik implanty 375 cc hp . pozdrawiam i trzymam kciuki za te co przed.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podpisuj臋 si臋 pod tym co napisa艂a艣wiata. Po operacji nie boli bo kropl贸wki , mnie 3 i4 doba nie bola艂o i przegi臋艂am z ******* r膮k a potem zacz臋艂o. Tabletki i po problemie. Rado艣膰 z pi臋kniejszych piersi t艂umi b贸lTo fakt bo poprostu si臋 cieszysz 偶e ju偶 po.Najgorzej wstawa膰 po nocy ale tylko si臋 rozchodzisz i jest ok. Powodzenia tym co przed i trzymamy kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FAME11
>>>Ma艂aMi348<<< Dzi臋kuj臋 za odpowied藕 i Wam moje kochane Anonimki r贸wnie偶 ;) jeszcze 2 dni czyli czwartek rano i potem obudze sie ponownie aby zobaczy膰 co艣 wi臋cej ni偶 ma艂e B a pe艂ne C ;*** buziaki dla Was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aMi345
FAME11 jaka masz wej艣ci贸wk臋 i ile robisz?

Udost臋pnij ten post

Mi dr Kolenda powiedzia艂a ze w jedna 250 a druga 300 CC to jest maksimu jakie mog膮 mi w艂o偶y膰 ale poniewaz napisalam ze r贸偶nica jest za du偶a to po wczorajszej rozmowie do wiedzia艂am sie przeanalizowano moja wizualizacje i stwierdzili ze jednak chcieli by mi dac 270 z tym ze tu projekcja wieksza i 250 . a ja chcia艂am 300 i 325 ale nie wiem czy nie b臋d膮 gigantyczne bo np. Jak patrzylam na zdj臋cia ro偶nych dziewczyn z implantem 250 to u niekt贸rych SA naprawd臋 spore ja marz臋 o pe艂nym C moje nie s膮 opadaj膮ce ale jak dla mi臋 za male a bynajmniej brakuje mi w g贸rnym biegunie piersi w piersi jak b臋d臋 po i juz si臋 zagoje to mog臋 wys艂a膰 Wam fotke jednak tylko dziewczynom ze str 19 i 20 偶eby jaki艣 napaleniec si臋 nie trafi艂 w tym celu poproszeni ka偶da z Was o telefon do mnie i weryfikacj臋 adresu telefon podam jak wydobrzeje i b臋dzie widoczny tylko 1 dzie艅. Nie wiem czy w pe艂ni odpowiedzialam na pytanie moje max to te 250 ponoc mam w膮ska klatk臋 piersiowa a zawsze myslalam 偶e mam piersi szeroko rozstawione tym czasem pomi臋dzy piersiami na srodku mam ledwo 2 cm luki a mo偶na to sprawdzi膰 dociskajc piersi lekko do srodka i wtedy wida膰 kraglosc****ersi a miedzy nimi w艂a艣nie t臋 nieszczesn膮 przerw臋 kt贸ra uniemo偶liwia w艂o偶enie protezy o wi臋kszej podstawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Sofia
Aby nie by艂o anonimk贸w to zaraz dodam nick.SofiaJa pisz臋 od 18 strony gdzie tam taki jeden pr贸bowa艂 nas "u艣wiadamia膰"A poniewa偶 jest namiar na poczt臋 i dziewczyny sobie radz膮 bo z niekt贸rymi wymieni艂am si臋 tel i rozmawia艂y艣my to nie b臋dzie problemu.Ja te偶 ju偶 b臋d臋 mog艂a wys艂a膰 fotk臋 mojego nowego nabytku.No w艂a艣nie Fame to jest problem bo implanty musz膮 Nam si臋 mie艣ci膰 w klatce wi臋c ew. wchodzi w rachub臋 to indywidualne maksimum .Nie mniej porozmawiaj z lekarzem bo ten rozmiar ,kt贸ry chcesz to taki standart ,偶e powinien Ci si臋 zmie艣ci膰. czyli te 300-345.A wielko艣膰 moje Drogie dziewczyny bo zaczynam uzupe艂nia膰 garderob臋 to zale偶y od producenta biustonoszy .Ja mam 85 D i 85 E -Triumf, 85 FF i 85 H,4 E -w艂oska firma.Jednym s艂owem trzeba mierzy膰.I powiem wam ,偶e wcale nie s膮 zbyt du偶e tylko naturalne bo to anatomy.Reniu napewno czytasz i mia艂am taki ubaw na tych zakupach ,偶e co brafiterka to inny rozmiar.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

wed艂ug mnie nie ma co czeka膰, 偶ycie jest jedno wi臋c jak kto艣 chce powi臋kszy膰 piersi to nic go nie powinno od tego powstrzymywa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agu艣80
Wczoraj mia艂am operacj臋.Pierwsza doba dla mnie by艂a straszna do momentu zdj臋cia bandazy i drenow.Ju偶 jestem w domu,przeciwb贸lowe bior臋 cz臋sto co 3,4 godziny a w klinice podawali mi morfine.Ka偶dy ma inny pr贸g b贸lb贸lu,mi si臋 wydawa艂o 偶e jestem wytrzyma艂a ale ta pierwsza doba nie by艂a za fajna, ale ja mia艂am opr贸cz piersi jeszcze bluzne po cesarce zrobion膮.Przed samym zabiegiem przyszed艂 dr porysowal mi piersi i ustalili艣my wszystko jeszcze raz.Mia艂am mie膰 275ml ale podczas operacji dr przymierzyl te偶 300ml i stwierdzi艂 偶e te s膮 idealne.Pozniej rozmowa z anastazjolog i wypelnianie zgody i po 20 min na st贸艂.Operacji nie pami臋tam,narkoza,podobno operowal mnie ok.4godziny i obudzi艂am si臋 ju偶 u siebie na sali z mask膮 tlenowa.Ju偶 dzi艣 jest lepiej chocia偶 niestety sama nie daj臋 rady wsta膰,kto艣 musi mnie podnosi膰 za plecy.Po zdj臋ciu bandaza zobaczy艂am piersi i to zrekompensowalo mi ten b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
FAME jeste艣 w czwartek u kolasinskiego w Swarz臋dzu????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fame ja na 11 :-) napisz na maila mamrotkaa@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Agu艣 jak wygl膮da to przymierzanie w czasie zabiegu? Czyli mog臋 si臋 obudzi膰 z innym rozmiarem ?

Udost臋pnij ten post

M贸j dr mia艂 przy sobie r贸偶ne sizery i przymierzyl mi dwa rozmiary ale ja jemu wcze艣niej powiedzia艂am 偶e zdaj臋 si臋 ca艂kowicie na jego wyb贸r co do rozmiaru bo widzia艂am 偶e robi pi臋kne piersi.Jak powiesz swojemu 偶e chcesz jaki艣 rozmiar i 偶aden inny to nie ma mo偶liwo艣ci 偶eby Ci zmieni艂 wbrew Twojej woli.Ja si臋 zastanawia艂am mi臋dzy 275 a 300 wi臋c on zdecydowa艂 za mnie i my艣l臋 偶e to dobry wyb贸r cho膰 dopiero raz je widzia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carmen2206
Aga u jakiego robi艂a艣 lekarza i jak jest z t膮 narkoza czy faktycznie jest czego si臋 ba膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
Agu艣 pisa艂am wcze艣nie str 19 albo 20 jak najlepiej si臋 podnosi膰 i naprawd臋 nie boli, 艂apiesz obiema r臋koma za kolano. Spr贸buj. W艂a艣nie pisa艂am dziewczyny o tym aby zamykali was na sucho a te dreny to przedpotopowa metoda, w ko艅cu p艂acicie za to du偶e pieni膮dze i wcze艣niej z lekarzem si臋 to uzgadnia niech inwestuj膮 w sprz臋t. Fame trzymam kciuki i mam nadziej臋 偶e pochwalimy si臋 pi臋knym biustem :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
Agu艣 mam pytanie jak lekarz m贸g艂 podczas operacji mierzy膰 implanty? ??? wielokrotnego u偶ytku? ?? Przecie偶 to nara偶anie na r贸偶ne chor贸bska. Moje implanty, za kt贸re p艂aci艂am przelewem przysz艂y do kliniki , w kt贸rej by艂a operacja z nazwiskiem i peselem w oryginalnym i zalakowanym opakowaniu-konkretnie dla mnie. Czego艣 tu nie rozumiem bo dobiera si臋 przed operacj膮 i nie wa偶ne ile razy si臋 mierzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FAME11
Tak ja mam rano w czwartek operacje ale operuje mnie dr Kolenda Mo偶e si臋 zobaczymy ja mam rude w艂osy do ramion wiec je艣li mnie zobaczy膰 to si臋 odezwij A je艣li masz pytania zadzwo艅 695331630

Udost臋pnij ten post

Poczta mi szwankuje bo ja tylko mobilnie wiec tu napisalam

Udost臋pnij ten post

>>Agu艣 << ketonal zawiera w sobie morfin臋 wiec si臋 nie zastanawiaj tylko niech kto艣 biegiem do apteki i ketonal Ci kupi ja juz mam uszykowany. Kurcze jak tu si臋 zrelaksowa膰 przed jak ci膮gle cos zawraca g艂ow臋.

Udost臋pnij ten post

Kurcze dziewczyny nie 偶ebym si臋 panoszy艂a ale b臋dzie 艂atwiej pisa膰 jak dodacie sw贸j nick bo tak to potem nie wiadomo do kogo si臋 zwr贸ci膰 jak si臋 pisze. >>>Agus,<<> to jaki masz teraz rozmiar z jakiego na jaki przypomnij prosze

Udost臋pnij ten post

Ju偶 zaopatrzylam si臋 w ketonal forte,troch臋 pomaga.Lekarz mierzy艂 implanty ale nie wielokrotnego u偶ytku,tylko taki jakby balonik kt贸ry nape艂nia sol膮 fizjologiczna a p贸藕niej w艂o偶y艂 mi specjalnie takie zapakowane z pude艂ka.Jak szed艂 na operacj臋 to zabiera艂 kilka opakowa艅, bo w klinice ma wi臋kszo艣膰 rozmiar贸w.Mnie operowal dr.Osuch,widzia艂am jego wcze艣niejsze prace i naprawd臋 robi kawa艂 dobrej roboty.Mi wko艅cu w艂o偶y艂 300 bo podobno jak przymierzal 275 to jeszcze troch臋 wiotkiej sk贸ry by艂o. pr贸bowa艂am tak wstawa膰 jak piszecie 偶e za jedno kolano ale nic z tego bo nawet r臋ce mnie bol膮 a do tego dzisiaj spuchly mi piersi,mam nadziej臋 偶e z ka偶dym dniem b臋dzie lepiej.trzymajcie za mnie kciuki

Udost臋pnij ten post

Feme 11 ja startowa艂a ma艂ego opadnietego B a teraz my艣l臋 偶e mam albo pe艂ne C albo malutkie D, jeszcze nie wiem bo do nich nie zagl膮da艂am.Narazie zmagam si臋 z tym cholerny m b贸lem plec贸w i pod pachami mnie boli a w klatce czuj臋 rozpieranie. W ka偶dym razie jest lepiej ni偶 w dniu operacji bo ruszy膰 nawet r臋k膮 nie mog艂am i dos艂ownie my艣la艂am 偶e zwariuje Chocia偶 anastazjolog tyle kaza艂a mi poda膰 przeciwb贸lowych 偶e ju偶 p贸藕niej sama powiedzia艂a 偶e wystarczy bo zapomn臋 o ooddychaniu.Napewno warto dziewczyny bo jak patrz臋 w lustro to od razu jest u艣miech

Udost臋pnij ten post

Carmen a narkozy nie ma co si臋 ba膰.J膮 strasznie panikowalam przed bo tak si臋 ba艂am tej narkozy a do tego podpisywalam z 10 kartek zgody 偶e niby mo偶e doj艣膰 do zatoru, uszkodzenia m贸zgu i inne bzdury wi臋c przesta艂am to czyta膰 i podpisa艂am a anastazjolog mi powiedzia艂a 偶e w ka偶dym szpitalu si臋 takie rzeczy standardowo podpisuje.Jak posz艂am na sal臋 operacyjn膮 to by艂a taka fajna,luzna atmosfera 偶e nawet ju偶 si臋 nie ba艂am,anastazjolog powiedzia艂a 偶e zaraz zacznie mi si臋 kr臋ci膰 w g艂owie i odplyne艂am i nic nie pami臋tam.Obudzi艂am si臋 dopiero u siebie na sali z mask膮 z tlenem i siedzia艂a ko艂o mnie ca艂y czas piel臋gniarka i mnie zaczepiala co chwil臋 偶ebym co艣 m贸wi艂a.wi臋c NIE MA CZEGO SI臉 BA膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fame gdzie mo偶na kupi膰 ketonal z morfin膮 Odpisz pilnie bo chc臋 si臋 zaopatrzy膰

Udost臋pnij ten post

W aptece to jest ketonal forte 100 mg o ile farmaceuta nie poleci wi臋cej na taki bol powiedz ze po operacji bedzie Cie mocno bolalo. Ka偶dy ketonal zawiera morfin臋 ti g艂贸wny ze sk艂adnik贸w 艂agodz膮cych bol. Zmniejsza wra偶liwo艣膰 na bodzce docierajace do centralnego o艣rodka nerwowego ale uwazajcie bo mo偶na si臋 uzaleznic je艣li bierze si臋 dlugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
Agu艣 80 To 偶e spuchni臋te to normalne. Ja to mia艂am drugie tyle co teraz bo w drugiej dobie chyba 偶e stresu dopad艂a mnie comiesi臋czna przypad艂o艣膰 kobieca. Piersi odpuchn膮 -gorzej 偶e Ciebie tak bardzo boli.Ja po powrocie do domu bra艂am 2 doby pyralgin a potem raz dziennie.Startowa艂am z B/C ale 87 pod biustem. Mam implanty anatomiczne CPG323 345CC i teraz D mi nie ogarnia.Mam 85 E.Narkozy nie ma co si臋 ba膰 jest tylko zasada , 偶e 6 godz przed nie wolno je艣膰 i 4 godz przed zero picia. Po operacji zwil藕a膰 usta i stopniowo po kilka 艂yk贸w picia. Uwa偶a膰 po z jedzeniem dopiero jak pozwol膮 bo mo偶e znudzi膰. Lepiej wykupi膰 ubezpieczenie ni偶 czyta膰 to wszystko co mo偶e si臋 zdarzy膰! sporadyczne przypadki i nie ma co ukrywa膰 r贸偶nych dolegliwo艣ci bo to czasami jest przyczyn膮. Dziewczyny zawsze przy nas czuwa anestezjolog i wie co robi膰. Tak偶e odwagi bo wygl膮d piersi dobrze zrobionych rekompensuje to wszystko Odno艣nie podnoszenia to obiema r臋koma i tzw kolebka -ci膮gniemy nogami do do艂u i nic nie boli bo tak to faktycznie musi kto艣 pom贸c si臋 podnosi膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
FAME dzi臋kuj臋 za odpowied藕, Dziewczyny to jest typowy przyk艂ad idioctwa kt贸re niekt贸re pr贸buj膮 przemyci膰 na forum. Jak nie masz poj臋cia o dobieraniu wielko艣ci i o lekach to nie zabieraj g艂osu i nie wprowadzaj zam臋tu. Naucz si臋 lepiej dobiera膰 wielko艣膰 stanika . A o morfinie mo偶esz poczyta膰 na wielu stronach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilka0602
<< 艂贸d藕 Pulsmed, asymetria>> U mnie do zabiegu 21 dni, boj臋 si臋 i za razem nie mog臋 si臋 doczeka膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰SOFIA
DO GO艢膯 z godz 15.02.Mo偶e s kierujesz swoje uwagi do konkretnej osoby? Nikt nie sieje zam臋tu s膮 to rozmowy os贸b przed i po operacji Zauwa偶 , 偶e ka偶dy organizm jest inny bo inaczej przechodzimy okres rekonwalescencji i ka偶da uwaga jest cenna Akurat ja nic o morfinie nie pisa艂am ale jednej pomo偶e APAP innej Pyralgin a kolejna nie daje rady i musi ketonal lub jeszcze inny 艣rodek. Z dobieraniem rozmiaru te藕 bywa r贸偶nie bo co lekarz to inna metoda. Napewno obawy i l臋k jak i co b臋dzie?, jak to wyjdzie? ma lub mia艂a ka偶da z Nas

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋