Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
na pewno zmi臋kn膮 i osi膮d膮 :) b臋d膮 wygl膮da膰 du偶o naturalniej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jakie maj膮 by膰 ? masz w ko艅cu w 艣rodku troch臋 plastyku. A zmi臋kn膮 troch臋 na pewno ale zawsze b臋dziesz czu膰 i tw贸j bzykant 偶e to nie natura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie wole naturalne. Te szczup艂e kobiety z wielkimi cyckami i ustami jak u ryby wygl膮daj膮 komiczne.Lustra chyba im w domu brakuje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jak chodzi艂em do 艂a藕ni na saun臋 to nie widzia艂em aby kt贸ra艣 z kobiet mia艂a za ma艂e lub obwis艂e piersi.Jak zwykle przesadzacie. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arneta
Nie wierz臋 w 偶adne tabletki, kt贸re mia艂yby powi臋kszy膰 mi biust. Ja zdecydowa艂am si臋 na zabieg rekonstrukcji piersi (w klinice dr Olender w 呕arkach) po ci膮偶y i karmieniu - mia艂am naprawd臋 ogromne kompleksy. Szuka艂am dobrego chirurga i na 艢l膮sku polecano w艂a艣nie t臋 klinik臋. Wizyta konsultacyjna w Katowicach. Ja po dw贸ch ci膮偶ach zn贸w mog臋 cieszy膰 si臋, kiedy zak艂adam bikini :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samosia13
Sama si臋 nabra艂am na jakie艣 niby kremy i tabletki na powi臋kszanie biustu. Guzik prawda! Nic nie pomagaj膮. Ewentualnie na uj臋drnienie to tak, tylko 偶e ja nie mia艂am co uj臋drnia膰 :( Dziewczyny nie dajcie si臋 oszuka膰 na takie co艣 bo szkoda kasy. Lepiej te pieni膮dze od艂o偶y膰 na operacj臋 biustu. Przynajmniej efekt pewny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I cz臋sto powik艂ania pooperacyjne s膮 pewne.Ale lekarz o yum nie m贸wi.Jest to wszystko drobnym druczkiem napisane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem pi膮ty dzie艅 po zabiegu i czuje si臋 fatalnie...dzis to apogeum cierpienia...ale jak patrz臋 na nie to odzyskuj臋 wiar臋 ze warto cierpie膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozmarzona30
Z ka偶dym dniem b臋dzie lepiej. Odpoczywaj po prostu i stosuj si臋 do zalece艅. Efekty wszystko zrekompensuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 - spokojnie, b贸l przejdzie i b臋dziesz cieszy膰 si臋 ladnym biustem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zostaje mi wierzy膰 ze jest jak m贸wicie...bo juz mam dosy膰...zwykle czynno艣ci sprawiaj膮 mi trudno艣膰...rano nie mog艂am nawet bulki przekroi膰...ale po ketonalu troch臋 lepiej to znosz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰4563
Jastem dzisiaj w pelni szczescia:) po dlugim locie odbylam wizyte u mojego pana doktora jestem zachwycona:) dziewczyny w czwartek to sie stanie:) bede je miala nareszcie :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozmarzona30
I jak nastroje przed zabiegiem? Boisz si臋 troszk臋? Ja troch臋 mia艂am stracha, ale si臋 okaza艂o 偶e zupe艂nie niepotrzebnie, bo wszystko posz艂o dobrze! :) Pierwsze 3 dni nie by艂y zbyt przyjemne ale p贸藕niej wszystko wraca do normy. A najprzyjemniejsza cz臋艣膰 jak ju偶 mo偶esz za艂o偶y膰 now膮 zupe艂nie nowiutk膮 bielizn臋 i zobaczy膰 si臋 w lustrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Staram sie nie myslec. Jutro o 16:30 bedzie ten moment. Mam nadzieje, ze jakos ten dzien przetrwam :) jest to duuuuuuuza zmiana:) dziekuje za otuche:)

Udost臋pnij ten post

no pewnie! b臋dzie wszystko dobrze:) zobaczysz :) trzymamy kciuki i no stress!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Staram sie... Zaraz relaksik w wannie :) no i w droge do kliniki ....ach.... Dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pretty_girl
Relaksuj si臋, relaksuj :) Ale fajnie si臋 relaksuje z nowymi cycuszkami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Na to mam nadzieje jutro :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
No dziewczyny... Juz po... Jest troche bolaco do wytrzymania. Widok w lustrze jest moja nagroda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samosia13
Ja od osiemnastki marzy艂am 偶eby sobie zrobi膰 biust. Nie jestem bardzo szczup艂a, ale mia艂am tak膮 desk臋 na klacie, 偶e tragedia. Jak mia艂am kt贸rtsze wlosy to czasem mowili prosze pana. Masakra. Teraz si臋 czuje jak kobieta wreszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Ja sie czuje zarabiscie:) pierwszy dzien wlasciwie 24 godziny i jest dobrze... Troche boli ale do wytrzymania... Delikatne przeciw bolowe wystarczaja:) marzylam o tym od ponad 20 lat. proste nie bylo mnie stac. Teraz nareszcie marzenie sie spelnilo:)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Jest dobrze. Nawet moja nocna pielegniarka mowila, zetakiej pacjentki dawno nie miala :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcela28
hahah no to superowo! tylko pozazdro艣ci膰 takiego szybkiego powrotu do pe艂nej sprawno艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4563
Nie mowie, ze nie boli:) ale jest do przejscia i nie zaluje ani kawalka swojej decyzji:) dziekuje dziewczyny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marvellka
A wi臋c...ja te偶 ju偶 po :))))))) 13 dni z moimi nowymi piersiami. Teraz czekam a偶 brodawki mi si臋 艂adnie zagoj膮 bo implant mia艂am w艂o偶ony w艂a艣nie przez brodawk臋. Tydzie艅 b贸lowo ci臋偶ki ale ju偶 powolutku wracam do normy, cho膰 chodz臋 jak babule艅ka. 3 dni mia艂am jeszcze za艂o偶ony w prawej piersi dren ale na szcz臋cie nic tam si臋 nie dzia艂o. Przed operacj膮 obawia艂am si臋 czy nie za ma艂y implant wybrali艣my (mentor 320/325) bo dziewczyny na wiza偶u nastraszy艂y mnie, 偶e aby mie膰 pe艂ne C trzeba podchodzi膰 pod 400. Ale to nie prawda i na szcz臋艣cie nie ingerowa艂am w dob贸r bo wysz艂aby dolly parton ;) I teraz pytanie - jak szybko wr贸ci艂y艣cie do 膰wicze艅? mi zale偶y, 偶eby delikatnie brzuszki po膰wiczy膰 nied艂ugo ale boj臋 si臋 偶e co艣 mi si臋 poprzesuwa i biedy sobie narobi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SabinaTt
Ja po 6 tyg. Lekarz mi powiedzia艂, 偶e wcze艣niej robi臋 to na w艂asn膮 odpowiedzialno艣膰. Poczekaj, to nie wieczno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toyska
Fakt, tak z dwa miesi膮ce trzeba odczeka膰 - to nie wieczno艣膰, a jednak o nowe "nabytki" trzeba zadba膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ingusia
Marvellka, napisz co艣 wi臋cej o tym wk艂adaniu implantu przez brodawk臋. Planuj臋 powi臋kszenie do B bo nie lubi臋 du偶ych piersi. Zreszt膮 jestem sportowcem i du偶y biust raczej by przeszkadza艂. Piersi mam s膮 zniekszta艂cone po laktacji. Rozumiem, 偶e blizna jest tylko wok贸艂 brodawki? czy gdzie艣 jeszcze? i takie g艂upie pytanie - czy trzeba mie膰 bardzo du偶e brodawki 偶eby implant si臋 zmie艣ci艂?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋