Go艣膰 Kamilka089 Napisano Kwiecie艅 30, 2015 Sarinata tez b臋d臋 mia艂a tam zabieg 13 maja. Jakie masz implanty mog艂a bym zobaczy膰 fotke Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 4563 Napisano Maj 1, 2015 No niestety tak szybko gdyz mam tylko miesiac w PL. jestem pewna od 20 lat a teraz nadszedl ten dzien. A 2 dni gdyz tyle zajmuje aby implanty dotarly na miejsce. Moze nawet wczesniej gdyz wiem jakie maja byc:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 1, 2015 Witam wszystkie kobietki przed i po zabiegiem powi臋kszania piersi. Mia艂am operacje 10 dni temu, pierwsze 2 dobry po operacji by艂y fatalne a偶 do wyj臋cia dren贸w, p贸藕niej b贸l stopniowo mala艂 i z dnia na dzie艅 jest coraz lepiej;) na dzie艅 dzisiejszy prawa pier艣 goi si臋 super natomiast lewa jest mocno opuchni臋ta najbardziej pod pach膮 i pod obojczykiem zastanawiam si臋 czy to normalne i jak d艂ugo mo偶e utrzymywa膰 si臋 taki stan? Dodam tylko 偶e operacje robi艂am w Czechach u dr Brzucha艅skiego kt贸rego bardzo serdecznie polecam dobra艂 mi idealny rozmiar implant贸w, jestem bardzo szczup艂a ( pod biustem 68cm) mia艂am rozmiar A teraz mam pe艂ne B lub ma艂e C ( sama nie wiem;) implant umieszczony jest pod mi臋sie艅 a wielko艣膰 to 385ml anaticzne i wcale nie s膮 du偶e, wygl膮daj膮 bardzo naturalnie, troszk臋 偶a艂uje 偶e nie skusi艂am si臋 na wi臋ksze implanty... Prosz臋 napiszcie co z t膮 opuchlizn膮 czy to normalne 偶e jedna pier艣 jest ju偶 ok a druga mocno obrz臋kni臋ta... Pozdrawiam serdecznie:* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kamilka089 Napisano Maj 2, 2015 go艣膰 wejd藕 dobie na w膮tek jestem po zabiegu powiekszania piersi tam maj膮 dziewczyny takie problemy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marcela28 0 Napisano Maj 3, 2015 a ja my艣l臋 偶e powinna艣 skontaktowa膰 si臋 z lekarzem. ci臋zko tak na forum doradzi膰 a nie wiadomo co si臋 dzieje - to moze by膰 wszystko tak na prawd臋! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pyskataa Napisano Maj 4, 2015 Witam was! :) mam pytanie.. kt贸ra mia艂a szwy wch艂anialne? Jestem 1,5 mies po zabiegu blizny ju偶 s膮 praktycznie jasnego kolorku, ale wyczuwalne szwy jeszcze. Po jakim czasie si臋 ca艂kiem wch艂on膮 i jak je piel臋gnujecie? Og贸lnie efekt super, powolni mi臋kn膮, robi臋 3 razy dziennie kr贸tki masa偶 biustu a wy jak?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 5, 2015 Dziewczyny. czy kt贸ra艣 z Was mia艂a zabieg u dr.Olender? jestem na etapie wyboru lekarza podpowiedzcie...licz臋 na Was ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Mifka 0 Napisano Maj 6, 2015 ja nie robi艂am masa偶u ale to kazda ma swoje zalecenia:) Ty si臋 s艂uchaj swojego lekarza! wch艂anialne s膮 wewn膮trz...na zewn膮trz mia艂am szwy do 艣ci膮gania.... ale wyczuwa艂am d艂ugo- to musi wszystko potrwa膰! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 7, 2015 Hej dziewczyny,jestem tu nowa.Zabieg mam 14.05, mam cholernego strefa,Aktualnie mam rozmiar A,wybrane mam implanty okr膮g艂e silikonowe,wczoraj po raz drugi mierzy艂am i mam wybrane 380,nie wygl膮da艂y na mnie super du偶e,mam 170cm wzrostu i waz臋 53kg.Strasznie boje sie ze po przebudzeniu b臋d臋 w szoku ze s膮 ogromne....Pom贸偶cie prosze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 marzena Napisano Maj 7, 2015 Ami ja b臋d臋 mia艂a 13. Wybra艂am okr膮g艂e 360. Jestem ni偶sza i grubsza od ciebie. Na ka偶dej wygl膮da inaczej. My艣l臋 偶e nawet ta komputerowa wizualizacja nie jest w stanie pokaza膰 efektu ko艅cowego. Tak偶e nie stresu si臋 nied艂ugo si臋 przekonasz. A gdzie b臋dziesz mie膰 zabieg i u kogo? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pyskataa Napisano Maj 7, 2015 Go艣c Amii szczerze m贸wi膮c ca艂kiem spore sobie wzi臋艂a艣 implanty. Ja te偶 mia艂am A i implant 320 wybra艂am, teraz mam pod C misk臋. Wi臋c skoro jeste艣 chuda i wysoka chyba D Ci wyjd膮 ;) ale to wedle 偶ycze艅 i lekarz te偶 powinien doradzi膰. Stresowa膰 si臋 nie ma co! Ka偶da z nas si臋 ba艂a ale po 2 tyg b臋dzie z g贸rki! Nie za艂uj臋, ze zrobi艂am, podobam si臋 w ko艅cu samej sobie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 7, 2015 Zabieg b臋d臋 mia艂a w Katowicach u dr Sieroci艅skiego.Kurde ale nie wygl膮da艂y na bardzo du偶e,no i wybra艂am te mniej stoj膮ce Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 7, 2015 A Ty Marzena u kogo masz zabieg????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 7, 2015 Soryyy,mam rozmiar 300,pomy艂ka sorkiii Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 marzena Napisano Maj 7, 2015 Ami ja mam u Witwickiego w Warszawie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 7, 2015 U mnie w艣r贸d znajomych i rodzinnych nikt nie robi艂 nigdy piersi,dlatego jeszcze bardziej sie boje:(( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amiii Napisano Maj 7, 2015 Dziewczyny czy kt贸rej z was mia艂a ciecie wok贸艂 brodawki, bo ja b臋d臋 mia艂a w艂a艣nie to????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 7, 2015 ja mam zabieg r贸wnie偶 14.05. wybra艂am implanty anatomiczne 325 natomiast zwi臋kszy艂am do 350 ml i chyba do dzi艣 nie wiem co z tego wyjdzie!?mam tez wahania co do kszta艂tu. By艂am zdecydowana na anatomiczne, natomiast poprzez forum zw膮tpi艂am. W wi臋kszo艣ci wszystkie robi膮 okr膮g艂e. Uwa偶acie 偶e takie s膮 bardziej praktyczne? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Amii Napisano Maj 8, 2015 go艣膰 a Ty u kogo masz zabieg???? Mamy tego samego dnia,stresujesz sie??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 talka01 Napisano Maj 8, 2015 Hej dziewczyny. Ja za miesiac mam u dr Witwickiego operacje. Mam male A po karmieniu i 400ml okragle mam wiec. Orientujecie sie jaki rozmiar bedzie po? C? Pozdrawiam ;) ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2015 14.05. robi臋 w Szczecinie u dr Nasi艅skiej-Jurek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 marzena Napisano Maj 8, 2015 Talka ja te偶 mam u tego dr juz w 艣rod臋. My艣l臋 偶e wyjd膮 ci wi臋ksze ni偶 c jeszcze zale偶y jaka masz budow臋 i ile tkanki gruczolowej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 talka01 Napisano Maj 8, 2015 Marzenia to trzymam kciuki, nataliadee@gmail.com dalabys mi znac jakie odczucia juz po? Zazdroszcze,ze juz juz masz ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 9, 2015 Warto zajrze膰 i poczyta膰: http://gamfi.pl/-poznaj-innowacje-ktore-zmienily-swiat-30-425179-3784 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nattkka Napisano Maj 9, 2015 Hej ja mialam u Nasinskiej-Jurek 16 lutego. Jestem meeega zadowolona, wyszlo wszystko super! 350 ml anatomiczne, wysoki profi. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 9, 2015 Hej dziewczyny 11.05 mam termin - zdecydowa艂am sie na okr膮g艂e mam 165 cm i wa偶臋 55kg pocz膮tkowo lekarz zaproponowa艂 320ml ale od razu doda艂, ze bez problemu moze zastosowa膰 350ml i my艣le, ze zostan臋 przy tych lub nieco wi臋kszych np 375ml - zasugerowa艂am czego oczekuje wiec powiedzia艂 ze podczas operacji przymierzy jedne i drugie - wtedy oka偶e sie czy te 375 ml nie bed膮 zbyt du偶e. Przy wype艂nieniu 350ml powinnam uzyska膰 rozmiar du偶e C ma艂e D. No c贸偶 juz sie denerwuje g艂ownie tym, ze wzi臋艂am z pracy tydzie艅 wolnego i mam nadzieje, ze wystarczy ten czas bym da艂a rade wr贸ci膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 9, 2015 Do Gosc. TAAAAAK wlozy Ci dwa implanty jedme takie drugie takie zeby sobie przymierzyc ktore Ci beda w pasowac i w ktorych bedzie Ci do twarzy??hahahha napewno...... Pomiary i decyzje sie podejmuje przed operacja a nie na stole kiedy nie masz nic do powiedzenia !!a co z tymi ktore przymierzy i bedzie Ci nie do twarzy ??Do kosza ?? Buhahaha !!co to za lekarz jak sie nazywa?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gos膰1 Napisano Maj 10, 2015 Natka, ja b臋d臋 mia艂a r贸wnie偶 anatomiczne u dr Nasi艅skiej-Jurek. Boj臋 si臋 tylko tego ze po tygodniu wracam do pracy, a one maja tendencje do przekr臋cania si臋. U Ciebie by艂o wszystko dobrze? po jakim czasie czu艂a艣 si臋 ok i wr贸ci艂a艣 do pracy ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pyskataa Napisano Maj 11, 2015 gosc1 - tydzie艅 na pewno Ci nie wystarczy, przez tydzie艅 nie bd mogla d偶wiga膰 zbytnio ruszac rekami boli..do 2tyg. Zalezy tez jaka masz prace. We藕 2 tyg min.! Potem nadwyr臋偶ysz i co ? Poza tym wi臋kszo艣膰 dziewczyn robi anatomiczne- kszta艂tem bardziej naturalne :) ja jestem prawie 2 mies po i ju偶 czasem zak艂adam normalny stanik, na co dzie艅 chodze jeszcze w tym sportowym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 11, 2015 nie ma opcji na wi臋cej wolnego- niestety. W og贸le im bli偶ej tym bardziej my艣l臋 czy dobrze robi臋... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach