Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

Nastoletnie mamy

Polecane posty

Gość Matka13
Powiedziałam mu ,że postaram sie sama wychowac dziecko,nie obciążajac go,a on powiedział ,ze to nie na jego zdrowie. Wtedy powiedizałam,że poszukam domu samotnej matki,znalazłam,niedaleko warszawy,mogłabym tam juz zamieszkac. Nie potrafiłabym oddac dziecka do adopcji,gdybym tylko usłyszała jak płacze,nie mogłabym go zostawic. Jutro mam wizyte u lekarza,ojciec sie na nia zgodził...:)

Gość Ona1828
Jeśli tylko uważasz ze dasz radę, to życzę powodzenia! Pisz na bieżąco jesli bd mogła co tam słychać Buźka :*

ehh, przerażają mnie te wasze historie. dobrze bynajmniej, że wy wszystkie macie porządnych rodziców. ja bym wylądowała na bruku ;]

Gość Matka13
Ktos robi sobie zarty nie mam 10 lat!!!

Gość Ona1828
pewnie ze sympatycznie :)

Gość ranyboskiitp
wiecie co laski? wy naprawde nie macie co robic w zyciu tylko wspolzyc w wieku 14 lat? o czym wy wtedy myslicie? czas na dziecko jest po 20tce jak sie samemu jest doroslym. Co 15-latka moze swojemy dziecku dac? tak naprawde nic bo sama jest dzieckiem i na dodatek nie pracujacym a przeciez wszystko kosztuje. Nic nie ma za darmo! Nie wszyscy maja rodzicow ktorzy pomoga. Ja uwazam ze to co sie dzieje z nastolatkami jest porazajace. Dajecie dupy byle komu bo wiekszosc z was i tak nie jest z ojcem dziecka. No ale jak sie jest mlodym to sie jest glupim i nie mysli o tym za co dziecko wychowa. Massakra!!!

Gość Ona1828
Słuchaj... nie jesteśmy od tego, zeby komentować i obrażać inne dziewczyny. Każdy ma swoj rozum i swoją wolę, a nam nic do tego... Pozdrawiam :)

Gość anekus
wspolczesne nastolatki szczegolnie te ktore zaczynaja wspolzyc w wieku 13-16 lat nie maja rozumu albo maja ale kompletnie niedojrzaly. Dziewczyny!!!! ten wiek jest na nauke a nie rozkladanie nog, rozkladac nogi mozna w kazdym wieku, nic wam nie ubedzie jak pozniej zaczniecie.

sama mam skonczone 18 lat i wlasnie skonczylam 28tc.Uwazam,że jezeli dwoje ludzi mieszkających razem i w dodatku kochających się ma prawo do tego aby ze sobą współżyć.Uważam rowniez,że wiek 13-16 lat rzeczywiscie jest na nauke ale rowniez 20-25 rowniez mozna pod to podpiąć.Gdybysmy wszyscy na wszystko mieli okreslony czas to kobiety rodzily by dzieci przechodząc kryzys wieku średniego jednocześnie.Kazdy ma jedno życie i powinien jego pilnowac,a to czy ktos robi tak czy siak to już jego decyzja.Ja nie uwazam,że obecna ciaza mi cos zabrala,robie to co robilam tylko że bardziej na siebie uważam.Młode matki wcale nie muszą być gorsze,te po dwudziestce dokonują wielu bardziej drastyycznych czynow od tych \"na utrzymaniu mamusi\".I jeszcze chcialam się odniesc do tego stanu posiadania..ja znam panie ok 25 lat,ktore nie pracuja i nadal mieszkają z rodzicami..tylko że takie mają prawo do robienia sobie dzieci...żenada. Kwestia partnerów..moja mama mnie urodzila majac 25 lat,z moim tatą byli 3 lta po slubie,pomieszkali ze sobą jeszcze 4 po czym się rozwiedli.Wiek nie jest regułą na to,czy ktoś pozostanie ze sobą do smierci czy tez nie,ale jak widac \"kobiety a\'la dojrzale\" pominely ten fakt.

Gość Matka13
Ona1828,czy mogłabym sie z toba porozmawiac,chocby nawet przez gg ??Jesli tak to bardzo prosze napisz mi numer gg,lub adres poczty...prosze:) pozdr

Gość Angela89
Hej Wszystkim mam pytanko... kochałam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia w czasie @ to był 4dzien ...przewaznie mam 5-7 dni. czy mogę być w ciąży ??

Gość Ona1828
Proszę 10838051 będę czekac ;* Madziulka- masz racje... nikt nie powinien oceniać innych. Czasem jest taka prawda że w czyimś oku widzi się drzazgę a w swoim nie dostrzegamy belki :) Nie mamy prawa oceniać ludzi po tym co robią. Przykładowo... my troszke "strasze" dziewczyny możemy mówić tym młodszym co mają po 13-14-15-16 czy 17 lat ze warto poczekać ale i tak jesli będą chciały to będą współżyć. I nic nam do tego bo ani nie jesteśmy ich matkami ani starszymi siostrami. Możemy doradzić, powiedzieć swoje zdanie na ten temat... ale delikatnie... trzymajcie się gwiazdy! ;)

Gość Ona1828
Angela89- jest takie prawdopodobieństwo tym bardziej, że Twoja @ trwa dłużej niż 3 dni. Zresztą.. róznie bywa :P Ale to był stosunek "do końca" czy nie?? buźka

Gość Matka13
Ona 1828-to twój numer gg? Napisze jak bede mogła,to dla mnie wazne:|

Gość Ona1828
tak mój numer :)

Gość Ona1828
Angela89!! sorki machłam sie tam troche :P:P mniejsze prawdopodobienstwo jest jeśli trwa wiecej niz 3 dni!! xD Sorki ;)

Gość Angela89
Ona1828 tak był do konca....

Gość Ona1828
Angeka89- też tak miałam i żyję :P:P Ale różnie bywa :) Nie martw się ;* będzie dobrze ;)

Gość Angela89
własnie ja sie nie martwie... bo mój facet chce miec bobaska... ja na początku nie chciałam.. ale ostatnio bardzo duzo nad tym myslalam...

Gość Matka13
Ona1828-czy mogłabys na chwile usiąsc na gg za pare minut,prosze... opowiem ci co sie stało:| ;(

Gość Ona1828
Monika ja jestem na gg cały czas! Angela a Ty też chcesz czy nie?? ile masz lat??

Gość Angela89
myslalam nad tym bardzo długo... chce ;) ... 20

Gość Ona1828
Angela... no to co się martwisz :) ;* pytałam kiedyś lekarza czy podczas @ jest mozliwe zapłodnienie (mam tyle samo dni co Ty) lekarz powiedział ze w takich przypadkach, kiedy @ trwa dłużej jest mniejsze prawdopodobieństwo, ale zawsze jakieś tam jest :):):) tak że teraz nic Ci nie pozostaje jak tylko czekać ;);) Powodzenia :P

Gość Angela89
nie dziekuje :) zeby nie zapeszyc ;D

Gość Matka13
Ona1828-napisałam na gg i inkt nie odpisuje!!:\ prosze odpisz,mam kłopot:[

Gość Ona1828
nie dostałam żadnej wiadomości!! Napisz swój nr to Ci napisze!

Gość Ona1828
W takim razie Angela napisz potem jak wyszło :P

Kurcze tak czytam wasze posty, a powiem wam szczerze, że ja mimo tego iż mam 20 lat to chciałabym mieć takiego swojego dzidziusia. I nawet jak się urodzi to bynajmniej ja nie będę rozpaczać :) oczywiście planuje tak dopiero za 2-3 latka:P :) wszystkim nieplanowanym mama wszystkiego dobrego :)

Gość Ona1828
Koteczku :P każda z nas która jest na tym forum a nie ma dziecka chciała by je mieć ;) ja z narzeczonym planuje ale chyba po maturce To naprawde wiekie szczescie :):)