Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki33

CZERWIENIĘ SIĘ ... choć stara już jestem

Polecane posty

Gość zalamany na maxa
ja mam ten sam problem... bylem u dermatologa badala mnie powiedziala ze mam 3 krotnie miejsza warstwe ochronna skory od normalnie zdrowych ludzi dostalem witamine pp venorutonforte lek homeopatyczne arcine 5, do tego krem rozex na noc i zel rozex na dzien krem z filtrem na dzien pod żel oraz taki matyujacy svk krem na dzien zamiast zelu rozexu jakbym np mial isc na rozmowe w sprawie pracy czy gdzies. ale co z tego skoro i tak wszystko jeszcze w glowie mojej siedzi dermatolog nie pomoze mi potrzebuje jeszcze pomocy kogos innego bo czuje ze swiat mi ucieka przez palce, czesto mysle o samobojstwie i o sensie swojego zycia:( pozdrawiam

Wiem ze dla osoby czerwonej to jest problem ale pomysl to tylko skora i choc plata nam figle to tylko nasza skora ,nie warto sie tak bardzo przejmowac sproboj siebie zaakceptowac ,wiem ze to trudne ale gdy bedziesz pewniejszy siebie bedzie ci latwiej, a czy smarujesz sie jua tymi kremami czy one sa na recepte oprocz tebo svr?

od piatku sie smaruje wiem ze musze siebie zaakceptowac :( ale nie jest to atakie latwe a mam juz 28 lat wiec niby nie powinienem miec z tym klopotow ehhh a jednak jak widac jest ciezko z tym zyc

Gość karolcien19
DO ZAłAMANEGO NA MAXA, kto bedzie tworzyl to forum jak nie my CZERWONI!!!! SAMOBOJSTWO jest ucieczka, poddaniem sie AT Y MUSISZ WALCZYC, DASZ RADE, WSZYSCY WIERZYMY!!!

Wiecie jest taki krem dla dzieci do kupienia w aptece ok 18 zl olilatum soft do wrazliwych cer takze dla doroslych zaczynam sie nim smarowac bo bioderma sensibo ma w skladzie alkochol i mnie podraznil po miesiacu stosowania.

Ja to chyba zwariowalam poszlam dzis do apteki kupic podklad la roche jasny i dostalam w prezencie mleczko do demakijazu probki i wode termalma la roche ,ta woda to cos wspanialego bardzo chlodzi rozognione policzki robia sie bledsze.

Gość Ola22
gdyby nie moj chlopak Adam chyba tez bym sie powiesila!!

Pryskajcie buzie kilka razy ta woda z la roche kosztuje chyba ok 25zl wspaniale schladza policzki .

Gość gimnazjalista
Musze wam powiedziec, ze ten RUBORIL naprawde pomaga! posmarowalem sie na noc, a pozniej rano przed szkola. W szkole czulem sie troche pewniej, przygladalem sie w lustrze parokrotnie i rzeczywiscie zaczerwienienie bylo mniejsze! nie zebym chcial robic jakas reklame, ale jezeli masz te 40 pare złotych kup ten krem bo on naprawde pomaga!

Gość XXXaXXX
to fajnie ze pomaga RUBORIL :) tez mam takie samo zdanie :):P

Gość czerrrwonka
a może ktoś coś z tym zrobił? nie wiem, leki, poszedł do psychologa i pomogło?? to jest koszmar ;/

Gość nie zalame sie...
nie bede pisal ze mam ten sam problem co inni bo skoro tutaj wchodze to go mam...nie bede pisal ile sie borykam z tym problemem bo to jeszcze moze pogorszyc sytuacje...i to moze jeszcze kogos zalamac bardziej...i nie bede tez pisal w jakich sytuacjach sie robie czerwony bo musialbym upisac ze dwie strony ....to co chcialem powiedziec to to ze robilem sie czerwony bo wpadlem w zamkniete kolo...kiedy robilem sie czerwony ktos zawsze mowil..."co ty taki czerwony jestes"..."ale jestes czerwony"..."patrzcie na niego jaki burak" a ja zakrywalem tylko glowe i czekalem az mi przejdzie...dlatego balem sie takich sytuacji...i to mnie poglebialo w tym gownie... teraz prubuje zaczac byc pewnym siebie i nie unikac kontaktow z innymi...chociaz jest bardzo trudno mowie o tym przyjaciolom i bliskim i nie przez internet ale na zywo...to jest najlepsze lekarstwo na ta chorobe a to co moze was pocieszyc to to ze mi to pomaga...jestem bardziej pewny siebie i mniej sie czerwienie.... ps.od poczatku trwania mojej choroby stosowalem tylko krem nivea...i nie na zaczerwienienie twarzy bo ten krem nie pomaga na ta dolegliwosc ale na moja sucha skore...oprucz nivea radze sobie bez zadnych specyfikow

Gość nie zalame sie...
sprubujcie najpirew zwalczyc ERYTROFOBIE...a potem zajac sie naczynkami na twarzy...jezeli pozbedziecie sie tego co siedzi wam w sirodku i co popycha was do takich mysli jak samobojstwo...to juz bedzie 99% sukcesu...bo biologiczna strone tej choroby mozna zwalczyc wlasnie kremami w 2 miesiace...mowie wam sprubujcie... sprubujcie sobie powiedziec .... ZACZYNAM NOWE ZYCIE.... ...i chce pozbys sie tego kure.......wstwa co siedzi we mnie...raz na zawsze...

a ja dzis bylam na wieczorze hiszpanskim. byl mus czekoladowy na deser. nie jadlam go bo jestem na diecie. a moj kolega wloch mowi do mnie: jedz!! taka blada jestes. i co ja zrobilam?? spalilam takiego buraka ze juz sie nie odezwal ;p

Gość nie zalame sie...
to jak najbardziej powinnas pozbyc sie erytrofobii...bo problem popekanych naczynek na twarzy cie nie dotyczy jezeli jestes blada...to jak najbardziej erytrofobia powoduje te reakcje u ciebie...

Gość bulimistrz
Witam, po przeczytaniu forum skusiłem sie na ten cudowny RUBORIL zamówiłem go dziś przez internet za ok 50 zł. Mam nadzieje ze mi pomoże. Moja praca polega na kontaktach z klientami i nie moge sobie pozwolić na czerwone poliki które ostatnio dość czesto mam. Jak tylko zastosuje ten kremik wypowiem sie o rezultatach. Trzymajcie sie!

Gość gimnazjalista
tak ten krem pomaga, jednak slyszalem zeby byly juz konkretne rezultaty trzeba go uzywac rano i wieczorem przez 1-2 miesiace

Gość Nika18
weszłam 1 raz na te forum i chyba z godzine czytałam "niektóre" wypowiedzi bo na wszystkie musiałabym poswiecic chyba sporo wiecej :P podobnie tak jak Wy mam ten problem...nie zdarza mi sie to czesto...tzn ten przysłowiowy burak tylko wkurza mnie to ze nawet jak moje policzki mają normalną temperature a nie zbliżona do słonca;p to i tak sa lekko czerwone bardzo chciałabym temu zaradzic i chyba zdecyduje sie na Ruboril bądz Auriderm...tych którzy uzywali tych kremów prosze o porazdenie mi który jest lepszy bede wdzieczna:)

Gość Nika18
widze ze juz nikt tu nie zagląda...a szkoda

Gość Popa
ten problem dotyczy takze mnie ... ja nie wierze w te wszystkie kremy :);) ale jesli jakis kupic chcesz NIKo18 to watpie zeby ktos kupywal te 2 ! kosztuja dosyc duzo, jeden uzywa RUBORIL drugi ten drugi co o niego pytasz, wiec chyba sama musisz wybrac :) pzdr

Gość Nika18
szczerze mówiąc to ja tez jakos nie wierze...ale sądze ze lepiej cos stosowac albo próbowac bo nie moge zostawic tak tego ! :P zamówiłam juz Ruboril bede miała na jutro jak tylko zobacze jakies efekty (czego bym bardzo chciała bo jak sama pisałas do najtanszych nie nalezy) to odrazu napisze :)

Gość Popa
no w necie nie jest az tak drogi ... bo widzialam na zamowienie i kosztuje RUBORIL 40 pare zl a w aptekach ponad 50 :P

Gość Nika18
no ja zamówiłam ale w aptece własnie:P tzn ze uzywałas go? jesli tak to napisz czy widoczne były jakies efekty :)

Gość popa
no uzywam nadal :0 juz 3 miech uzywam go ... :) ogolnie to on jest fajny ... ja kiedys bylam czerwona zawsze po twarzy, teraz juz nie jestem lub jestem , ale troszeczkę. i ogolnie mniej pale buraka :P:P:P i czuje sie pewniej z tym kremem. :P:P ogolnie to on jest fajny polecam tylko troszke drogi, no jak dla niektorych. ale ogolnie oplaca sie go kupic, jestem z niego zadowolona. posmarujesz sie i od razu burak znika-i to podoba mi sie w tym kremie :)

Gość Nika18
no dzis własnie go otrzymałam wiec odrazu po kąpieli uzywam :) wiem ze do konca nie da sie z tym uporac ale dobrze ze jest cos co "daje nadzieje" hehe :) fajnie ze jeszcze tu zaglądasz...pozdrawiam

Gość ladybrown
eh mam ten sam problem co wy, ale to raczej leży w mojej psychice.

Gość Popa
no chyba tylko juz my:P bo tak to chyba nikt. i jak tam krem ? :)

Gość Nika18
powiem ze miło mnie zaskoczył...oczywiscie nie znikło wszystko ale nie mam co narzekac bo nie jest ani nie było duzo :) uzyłam dopiero 2 razy wiec mysle ze po miesiącu ocenie czy warto było, ale skóra po nim nie szczypie,krem sie dobrze wchłania wiec chyba nie mam czego załowac....musi pomóc! :)

Hej ja uzywam dirosealu i widze ze jest dobry rano skora na policzkach jest bledsza a uzywam juz miesiac ,kupilam tez nowa serie erisa pharmaceris n -krem kojaco wzmacniajacy do naczynek ladnie nawilza i natluszcza skore ,probójac tych wszystkich kremow mam wrazenie ze te najnowsze z erisa sa dobre i delikatne dla skory -ja niestety mam trwale zaczerwieniona skore na policzkach i naczynka .Ten krem z biodermy sensibo bardzo mi twarz podraznil .

Gość Popa
ooo to super :)