Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

podobno jej nie zgwalcil bo nie bylo doniesienia na policje a jak nie ma donosu to nie ma sprawy moze sama chciala a ze facetowi bylo dobrze to chce znowu.tylko ze teraz edytka jest zajeta no i tak to wyszlo wroc do mnie albo powiem jak bylo jesli dajemy sie sfilmowac to gdzie tu mowa o gwalcie.to bylo zwykle pozowanie a teraz wielka afera wynikla.tak mysle.

Gość sorry ale ilość narzeczonych
Jeśli mamy rozpatrywac to w kategorich molestowania przez pedofila to: Edyta poznała owego wujka w wieku lat 15-tu i teoretycznie miał molestowac ją przez następne 2 lata czyli do 17 roku życia ustalmy jedno - 15-17 latka to już nie dziecko (5 czy 10 letnie), a człowiek mniej wiecej ukształtowany i taki, który powinien wiedzieć co jest dobre, a co złe i w takim razie nie zastanawia Was fakt dlaczego facet, który teoretycznie gustuje w dzieciach nie dobierał sie do MŁODSZEJ SIOSTRY EDYTY - Małgosi? skoro woli dzieci nie zabierałby się za prawie pełnoletnią Edytę tylko za młodszą siostrę inny aspekt - w wieku 16 lat Edyta już miała ugruntowaną pozycję i brała udział w spektaklach Metra - właśnie w tym czasie miało miejsce następujące zdarzenie - Edyta zakochała sie w starszym koledze, który jednak na wiadomość o tym ,ze dziewczyna jest niepełnoletnia odrzucił jej umizgi i wtedy to Edyta w akcie rozpaczy z powodu odrzucenia jej uczucia oskarżyła owego kolegę o gwałt przypominam wszystkim, że było to w tym samym czasie co rzekome molestowanie Edyty przez wujka dlaczego pani Górniak oskarżyć o gwałt potrafiła kogoś kto nie zrobił jej nic złego, a o rzekomym oprawcy nie wspomniałą słowem? nie wydaje Wam sie to być dziwne? dlaczego ta sprawa dopiero dzis ujrzała światło dzienne, po tylu latach? ja mam sporo wątpliwości

Myrevin---> To połóż rachityczne rączyny na klawiaturę i wyjaśnij mi jeszcze raz. Ja naprawdę wolałabym wiedzieć jednoznacznie niż źle interpretować. Zrobisz to dla mnie? Będę wdzięczna.

-->Sylwia_B To była ironia. Nie można nastolatki/ka traktować jak równego dorosłej dojrzałej osoby.

ośmieszasz się. Meryvin. !5 stolatka , 16 stolatka jest dojrzała na tyle by wiedzieć czy jak pan wsadza jej optaszka to jest zle albo dobrze. żałosne. Jak juz wyzej jedna pisała forumowiczka ze Edyta juz była znana , Metro itp.......i niby była gwałcona. Rypała się równo z wuujaszkiem. Teraz jej wstyd i obraca kota ogonem.

Nigdzie nie napisałam, że nastolatka jest równie dojrzała co 40-latek.

--> Sylwia_B {wiary nie da się zwalczać logiką} więc doradzam niewdawanie się w polemikę z Filomenką. :>

Gość taaaak
Filomenka---dziecko molestowane jest zastraszone.Wie, że dzieje się coś złego ale nie ma siły, nie potrafi wyzwolić się z tego kręgu zła. Do tego potrzebni są madrzy i kochający rodzice. Edyta ich nie miała.

--> sorry ale ilość narzeczonych Ale tak ją oceniasz. Żonglerka słowami nic tu nie da.

alez ona nie była molestowana. Robiła to z przyjemnoęscią, nie był to gwałt. Po takich traumatycznych przeżyciach nie miałaby żadnych związków z facetami, bałaby się ich, unikała, a ona? co rusz miała innego.

Gość taaaak
Filomenka to ona ci powiedziała o tym? Czy taki wniosek sobie wysnułaś? Byłaś molestowanym dzieckiem? Ja nie, nie wiem jak zachowuje się taki człowiek w dorosłym życiu. Może szuka potwierdzenia własnej tożsamości, może ucieka od tego? Ludzie są różni.

sam rozgłos, obawa ze kaseta ujrzy światło dzienne, ze jej związek się rozpadnie..musi być przyczyna..nie sądzę nadal by był to gwałt. Jakoś jej siostry nie tknął.

Żonglerka słowami??? Jak dotąd to Ty jesteś w tym mistrzem. Ja operuję faktami w przeciwieństwie do Ciebie. I nikogo nie oceniam nawet jeśli cokolwiek w moich postach mogłoby na to wskazywać - bardzo chciałabym to podkreślić. Nie mnie oceniać innych natomast fakty - jak najbardziej.

Gość bimbambom
TOc EDka Zawsze była puszczalską juz w szkole ogrodniczej mieli z nia kłopoty, nieuk, pyskata, kurwiczonek. ŚŁepi jestescie ludzie? Wujaszko walił edzię a ta nadstawiała się kolejne dwa lata.

--> szymcia Filomenka wie lepiej, uważaj. Jeszcze parę jej wypowiedzi i też zacznę w to wierzyć. :>

Myrevin nie masz nic do powiedzenia na temat ze tak na mnie wieszasz psy? Skro ja uwazam ze nie było gwałtu to nie oznacza ze masz mnie opluwać?

--> sorry ale ilość narzeczonych Taa. nie oceniałaś ? O_O { ustalmy jedno - 15-17 latka to już nie dziecko (5 czy 10 letnie), a człowiek mniej wiecej ukształtowany i taki, który powinien wiedzieć co jest dobre, a co złe } { przypominam wszystkim, że było to w tym samym czasie co rzekome molestowanie Edyty przez wujka } { sorry ale ilość narzeczonych jakich miałą Edyta mówi sama za siebie} { dla mnie ta sprawa nie jest taka jasna i nie wierzę do konca, że Edyta była zgwałcona } No i E.O.T. do ciebie. :o

Gość saszka8
co za debil bezmozgi, ja pierdykam, co za dno!

Gość anonimifiki
i dobrze jej tak - zawsze lubiła się pieprzyć i partnerów zmieiuac

Tylko nieznajomość tematu może wytłumaczyć te bzdety, które wypisujecie! Ale ograniczenie i klapki na oczach, wszyscy święci, nieugięci... Moja kuzynka miała podobne przezycia i również jak wy nie potrafiłam i do tej pory nie potrafię zrozumieć faktu, ze nadal utrzymuje kontakt z matką swoją i o zgrozo ojczymem, który ją skrzywdził. Nie potępiam jej, nie ganię, nie wyzywam bo nie mam do tego prawa bo nigdy nie przeżyłam czegoś podobnego i nie wiem jak ja zachoawałabym się w tej sytuacji. Mogę wyłącznie domniemać, że nie wybaczyłabym matce ale w rzeczywistości nie jestem pewna czy dla dobra moich dzieci utrzymywałabym dalej z matką kontakty tym bardziej, ze oprócz niej nikogo nie ma bliższego i nie krzańcie głupot! Ja nie wybaczyłabym nikomu czegoś podobnego ale to teraz mogę tak myśleć ale jak byłoby w rzeczywistości, nie wiem?!?! Pewnie nigdy się nie dowiem bo mam silny charakter, który pozwala mi bronić się kiedy ktoś próbuje mnie skrzywdzić ale nie każdy taki jest!!! Jakie wy bzdury piszecie o tym, że zgwałcona kobieta stroni o mężczyzn. Nie każda i wręcz odwrotnie bardzo trudno jej znaleźć odpowiedniego partnera. A to z kim sypia Edyta Górniak to akurat nie wasz interes. Szkalujecie kobiete za to, że publicznie opowiada o tym, a czy ma inne wyjście? Skoro jest osobą publiczną myślę, że inaczej postąpić nie mogła... I przestańcie wreszcie Jej ubliżać bo zdawać by sie mogło, że przynosi to wam jakąś przyjemność...

Tak czytam, i czytam... No, po przeczytaniu takich wypowiedzi jak niektóre na tym topiku żadna ofiara gwałtu nie zaczęłaby szukać pomocy... Czy Wy naprawdę uważacie, że dziewczyna, która ma 16 lat nie mogła zostać zmanipulowania i wykorzystana przez 35-latka? Czy sam fakt, że facet w tym wieku rżnie niepełnoletnią jest dla Was normalny? To nie był rówieśnik... On jest ok, ona jest puszczalska? Tak widzicie seks między nimi? Taki facet jest w porządku? On jest normalny? To jest normalny seks? Kogo Wy osądzacie?:o PS Argument, że ofiary gwałtu unikają płci przeciwnej jest błędem merytorycznym. Post-traumatic stress disorder wywołany gwałtem może prowadzić do zamknięcia się przed kontaktami seksualnymi, ale może też stać się przyczyną zaburzenia polegającego na wzmożeniu liczby partnerów seksualnych.

Dlaczego nie ma wogół Pani Kozidrak tyle szumu? Porządna kobieta, działa, śpiewa, nie ma plotek i wyciagania brudów. czyżby Edyta miała kompleksy i kłopoty ze soba ze szuka sensacji , rozgłosu a potem mówi ze w jej zycie wchodza w butach?czego ona wreszcie chce? najpier mówi ze kończy karierę a tu znów to samo.

Gość jak jej dobrze zrobili
to dobrze:D

dobre sobie. Teraz kobiety w weiku 15 , 16 lat rodza a to oznacza ze swiadomie podejmują współrzycie, a nasza edytka zgwałcona? tez mi sprawa. Puszczała się aż huczało.

Gość Ile masz lat Filomenko

Gość Filomenka przezywa okres
buntu i jej się wydaje, że jak się ma piętnaście lat to się jest kobietą a nie dzieckiem.