Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie sie to podoba

zupa kapusciana -dobry sposob na schudnniecie

Polecane posty

Gość Magdulka24
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)Stosowałam diete kapuścianą, na której przez tydzień schudłam 4 kg.Jadłam średnio 5-6 miseczek zupki (doprawionej kostka i wegeta), dodatkowo podjadałam to co chciałam:jabłka, banany, brzoskwinie, pomaracze, jogurty, piers z kurczaka- gotowana z mała ilościa ziemniaczków i duza ilościa suróweczki, czasem zdarzyło sie małe ciasteczko, cukierek:) ) oczywiscie:zero pizzy, dań na wynos itd).Jadłam w miejszych ilościach "normalne" jedzonko niż zawsze.I jakoś tez schudłam.Moja "dietka"była rozszerzona i efekt i tak sie pojawił.Życze powodzenia.

Gość agusia295
NIESTETY POLEGLAM NA POLU WALKI:(( DZIS CO PIERWSZE ZROBILAM GDY WSTALAM Z LOZKA TO POLECIALAM DO KUCHNI I WYLALAM CALA ZUPE DO KIBELKA, NIE DALAM RADY TA ZUPA PRZERASTALA MNIE A SZCZEGOLNIE JEJ SMAK BLEHHHH....... MOZE KTOS MA JAKAS DIETKE TAKA SMACZNIEJSZA???????????

Gość agusia295
czesc dziewczyny:))) dawno nie pisalam, ale powiem wam jak przerwalam zupke to podielam sie diety 1000 kalori i powiem wam to jest latwiejsze i fajniejsza dieta, pochwale sie schudlam jak narazie 7 kg ale bede trwala dalej i wiem ze wiecej schudne w ciagu dnia zjadam ok 500 do 700 kalori i mi to wystarczy:) czymam za was kciuki

Gość rudzik_wawa
czy możecie mi powiedzieć jak to jest z tymi kostkami rosołowymi można czy nie bo czytałam różne opinie i jak z gumami do żucia od których jestem uzależniona

Gość marta2523
mam pytanko a jedzenie samej zupy z tymi produktami co jem od 3 tyg czyli jogurrty naturalne musli serki light itd czy cos mi pomoze w schudnieciu czy trzeba przestrzegac rygorystycznie diety??

Gość NIKITA 84
Hejka dziewczynki tak sobie czytam te wasze zmagania i od jutra też postanawiam brac sie za siebie heheh zupka sie wlasnie gotuje troche zbyt pachnie cebula ale co tam mam nadzieje ze dam rade buziaczki dla wszystkich kapuscianek

Gość NIKITA 84
Witam wszystkie kapuscianki heh wlasnie czytam sobie te wszystkie Wasze zmagania z zupka i od jutra tez zaczynam walke z fałdkami zupka sie włąsnie gotuje troszke intensywny zapach cebuli ale co tam mam nadzieje ze dam rade i schudne troszke pozdrawiam

czyżby nikt od dzisiaj nie zaczynał diety kapuścianej?? Znaczy się będę sama się z tym zmagała :(

Gość dot78
Hej. dziewczynki właśnie zastanawiam się nad dietą, bo już chyba mi nic nie pomoże może chociaż zupka?

Gość ąndzia
jem zupe od dwóch dni jest ok Nie wolno zupy solic ani dodawać kostki bulionu można dodać mały koncentrat pomidorowy dodaje smak

Gość malgosia12844235
witajcie... jestem pod wrazeniem... nie wierze wlasnym oczom. probowalam juz wszystkiego i efekty sa marniutkie teraz moja waga stoi w miejscu i jestem juz zalamana ale sie nie poddaje i glodze sie dalej dzisiaj zjadlam tylko jablko i ciezko mi o tym wytrzymac czuje potworne ssanie w zoladku do tego truje sie roznymi kapsulkami pije tylko mnustwo wody i jest mi juz od tego nie dobrze. dziennie robie ok.700 brzuszkow i godzinke aerobik. Efetkow brak. Tlumacze sobie ze dlatego to tak wolno idzie bo ten okropny tluszcz odkladal sie okolo 5 lat ale czy mam racje to tego nie wiem. a wszysko tylko po to ze sie zakochalam i chce by moj mezczyzna byl ze mnie dumny szczerze sie przyznam ze nie jest zachwycony moja nadwaga. Heh boje sie ze moge go tym odstraszyc albo w koncu sie znudzi bo w okolo tyle zgrabnych lasek. tak wiec dziewczyny chetnie sie do was przylacze... pozdrawiam serdecznie

Gość malgosia12844235
zapomnialam dodac ze startuje z waga 82kg chcialabym osiagnac jakies 65kg czy ktos moze mi powiedziec czy przy stosowaniu tej diety to osiagne? i w jakim czasie? bede wlewala w siebie litry tej zupy. by tylko byly widoczne efekty. od jutra zaczynam wczesnie wstane i ugotuje zupke. ciekawa jestem jej smaku. aha mam jeszcze jedno pytanko czy ta zupe maga jesc dzieci????? prosze o odpowiedzi bardzo mi na tym zalezy... pozdrawiam.

Gość malgosia12844235
zapomnialam dodac ze startuje z waga 82kg chcialabym osiagnac jakies 65kg czy ktos moze mi powiedziec czy przy stosowaniu tej diety to osiagne? i w jakim czasie? bede wlewala w siebie litry tej zupy. by tylko byly widoczne efekty. od jutra zaczynam wczesnie wstane i ugotuje zupke. ciekawa jestem jej smaku. aha mam jeszcze jedno pytanko czy ta zupe maga jesc dzieci????? prosze o odpowiedzi bardzo mi na tym zalezy... pozdrawiam.

Gość magdalinska12
czy aby napewno można schudnąc jedząc tą zupe

Gość magdalinska12
ja zaczynam od jutra zobaczymy,pozdrawiam wszystkich na diecie

Gość Kasienka29
Witam wszystkich:)) Nagotowałam dziś zupki i zaczynam odchudzanie razem z Wami kofaniutkie.Moim celem jest schudnąć 25kg.Myślicie że na tej diecie można tyle schudnąć??W smaku nawet dobra,smakuje mi,pozdrawiam :)) Kasienka29

Gość Kasienka29
Witam:)) Dziś zaczynam drugi dzień dietki,pół kg mniej,dziś tylko jarzynki i zupka,nie wiem jak wytrzymam ale jakoś spróbuje :))

Gość Kasienka29
Nie lubię zapachu cebuli,jak wczoraj gotowałam zupke śmierdzialo w całym domu hehe,śniła mi się w nocy hehehe

hm....znalazlam to forum bo szukalam jakis diet....i tak sobie czytam i czytam i az rosne. chyba od jutra zaczne ta diete. dzis jade na zakupy i jutro gotuje i zobaczymy. oby moja silna wola dala rade

hm....znalazlam to forum bo szukalam jakis diet....i tak sobie czytam i czytam i az rosne. chyba od jutra zaczne ta diete. dzis jade na zakupy i jutro gotuje i zobaczymy. oby moja silna wola dala rade

Gość pgdn
Jako facet tu nie pasuje, ale co tam.. będe waszym rodzynkiem. ;p Diete zacząłem od dziś, kiedyś stosowałem ją już pare razy i jak dla mnie efekty były idealne. Wiadomo, że nic od razu.. ale po jakimś czasie 10/12 kg zeszło. Teraz wróciłem do niej, bo lato za nie długo i trzeba o siebie troszke zadbać. Najważniejsze to woda, woda, woda. ..a żeby zupka smakowała na dłużej to robić sobie poracje na dwa/trzy dni i za każdym razem przyprawiać ją inaczej, pomaga. :)

Gość pgdn
Jako facet tu nie pasuje, ale co tam.. będe waszym rodzynkiem. ;p Diete zacząłem od dziś, kiedyś stosowałem ją już pare razy i jak dla mnie efekty były idealne. Wiadomo, że nic od razu.. ale po jakimś czasie 10/12 kg zeszło. Teraz wróciłem do niej, bo lato za nie długo i trzeba o siebie troszke zadbać. Najważniejsze to woda, woda, woda. ..a żeby zupka smakowała na dłużej to robić sobie poracje na dwa/trzy dni i za każdym razem przyprawiać ją inaczej, pomaga. :)

Gość pgdn

Gość mona87_06
witajcie właśnie skończyła dietę kopenhaską schudłam 8 kg ale to wciąż nie to czego oczekiwałam :( zamierzam zastosować dietę kapuścianą- dołączam do was moje przyszłe chudzinki:)

Gość mona87_06
pgdn chciałabym wiedzieć w jakim czasie uzyskałeś taki efekt? czy to prawda,ze w tydzień można schudnąć do 8 kg/ ? dieta kopenhaska mnie zawiodła oczekiwała lepszych rezultatów niestety sie zawiodłam:( a czy ta dietę można stosować cały miesiąc? jeść tą zupkę owoce i warzywa oraz gotowane mięsko?

Gość pgdn
Widze, że masz silną wole.. to dobrze. Tylko pogratulować. :) Teoretycznie można, ale wiadomo, że każdy orgaznim reaguje inaczej i np. ja chudłem 5/7.5 kg na tydzień. Potem przerwa z dwa tygodnie [ bez obżerania ;p ] ..i powrót do diety na tydzień. Po tygodniu waga wskazała kolejne -5 kg i skończyłem. Gdzieś czytałem, że maksymalnie można 14 dni ją stosować, a po jakimś czasie znów. Musisz pamietać, że przez czas stosowania diety, organizm nie będzie dostawał wszystkich potrzebnych składników. Jeżeli już na prawdę chcesz być przy niej dłużej musisz ją troszke zmodyfikować. Powodzenia. :)