Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupujacy wuceta

kibelek z półeczką czy bez ?

Polecane posty

Gość kupujacy wuceta

Właśnie jadę kupić kibelek i zastanawiam się czy kupić z "półeczką" na kupke czy bez. Niewątpliwym plusem "bezpółeczkowca" jest fakt, że kał wpada od razu do wody ale minusem że często przy tym ochlapuje mi pupcie. Natomiast półeczka ma jeden plusik - nigdy mnie nie ochlapie ale i minusik - przy kupach większych rozmiarów muszę lekko wstawać z kibelka żeby się cała zmieściła. Po za tym czasami ciśnienie wody jest zbyt małe żeby spłukac takiego giganta i musze sobie pomagać szczotką :-\ Co wybrać ? ? ?

Gość beeeeeeeeez
Niedawno kupowałam bez półki choć całe życie miałam z półką. Z tym papierem sie sprawdza :D

Gość kupujacy wuceta
dzięki za sugestie, jeszcze się nie zdecydowałem a w ogóle podobno są takie modele z przezroczystego szkła i można potem fajnie obserwować jak ta kupka jest spłukiwana i wlatuje w głąb rury może coś takiego sobie fundnąć?

Gość hahahha
nie no ja wolę zdecydowanie z półeczką. Kiedy kibelek jest bez półeczki to w momencie robienia kupki dobywa się taki głośny chlupot i wtedy domownicy już wiedzą na bank, że robie kupe :P

Gość hahahha
a wkładanie papieru do dziury jest nieekonomicze, bo taki papier rówzowy szczególnie zapachowy też kosztuje :P a szary trze jak ścierny z kolei

Kiedy kibelek jest bez półeczki to w momencie robienia kupki dobywa się taki głośny chlupot i wtedy domownicy już wiedzą na bank, że robie kupe :D chyba sie zesikam ze śmiechu...........

Gość hahahha
Filomenka --> E tam od razu zesikać. Lepiej kupkę idź zrób. To daje większą ulgę :P

Gość kupujacy wuceta
powyżej to podszywacz Chyba kupię bez półeczki. I papier miękki do pupci a twardy jako tzw. spadochron. Twardym się już od lat nie wycieram bo podrażnia mnie i żylaczki mi wyskakują

kupki sie niechce mi narazie. fajnie jak tak słychac plusk i ochlapuje nas:P a chłopak woła- kupke robisz?:P

zeby nie było plusssssk to najlepiej w trakcie wylatywania kupki złapac ja w rękę(przez papier) i lekko włozyc w dziurke wtedy nie będzie słychac tego plllllusk :)

Gość hahahha
tak tak siedzę na kibelku i czytam gazete a tu nagle słyszę Plum! i ochlapuje mi pupcie :D

Gość miarkada
widzę że nie tylko mi tyłeczek ochlapuje :) ale półeczki bym nie chciała bo kupa tak sobie obleśnie leży wtedy

Gość patafianek
tylko z półeczką !

Gość owłosiona hemoroi