Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norelss

Co już dzisiaj zjedliście??

Polecane posty

Sniadanie: szklanka soku pomidorowego, Obiad:zupa goracy kubek(pieczarkowa), mozarella light z pomidorem, jogurt waniliowy(tez light), szklanka soku pomidorowego

Gość gęęęęęęeee
za mało?dopiero dzień się zaczyna ;)

No tak, jeśli dla kogoś dzień się zaczyna dopiero teraz, to pewnie kolację jada o północy. Jestem tolerancyjna, ale to prosta droga do złapania cukrzycy i nadmiaru cholesterolu. Uważajcie. :)

Ja jestem przeziebiona i nie moge nic jesc, tylko gorace kubki albo gorace zupy...A nie mam czasu gotowac.

Ja też się przeziębiłam i cały czas kicham, a we Wrocku chyba jakieś niskie ciśnienie jest, bo do tego jeszcze ziewam cały czas, ale pociesza mnie fakt, że cały czas mam apetyt więc chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle;)

Oj, to biedna jesteś, Punisia. :( Gdybym mogła, to poczęstowałabym Cię moją zupką. Zdrowa i smaczna. Życzę zdrówka.

Nie wiem, co to za cholerstwo, jak probuje cos normalnego zjesc, rybe czy ziemniaki to mi sie zoladek buntuje, w polaczeniu z katarem, bolem gardla i dreszczami to cudowne uczucie.

Gość natura555
Ja 3 jabłka, bo jestem na trzydniowej diecie oczyszczającej, własnie jabłkowej. Juz ja stosowałam i jest naprawde świetna, nie czuje sie wogóle głodu. Za to po - lekko i rześko, cera sie poprawia. Polecam, trzeb tylko jeść jabłka, ile sie chce i duzo pić, ziołowych i owocowych heratek.