Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jaki jaki

Jaki krem do depilacji intymnej polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 jaki jaki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jaki jaki
dzi臋ki, ale czy mo偶esz poda膰 producenta tego kremu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki jaki
gapa ze mnie, nie spojrza艂am na Tw贸j nick;) jeszcze raz dzi臋ki i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 veet
pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilliannam
up ... odpowie ktos???nikt sie nie depiluje kremem do depilacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dylemat do艣膰 dziwny
starcza na d艂uuuugo, nie wiem na ile, kilkanascie na pewno veet jest drogi :-( u偶ywam eveline ale ostatnio podra偶ni艂 mnie tak, 偶e sk贸r臋 ze偶ar艂o mi do krwi, masakra, 艣ci膮ga艂am w艂osy z kreme i razem z sk贸r膮 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilliannam
a dostanie sie do 艣rodka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubie veeta
smierdzi strasznie nie usowa wszystkich wlosow ehhh nie ma to jak depilator

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilliannam
Ja jutro ide do Auchan i kupie jakis chyba ten veet bo jest najbardziej polecany, mam nadzieje ze wszystkie wloski z bikini i myszki mi usunie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilliannam
Dzis kupilam Veet niebieski z olejkiem migdalowym i jest super!:) nalozylam na cala myszke, po 5 min szpatulka zebralam wloski, i mam idealnie gladka myszke:) Na drugi raz zostawie paseczek tak jak zawsze jak goli艂am golarka.Tylko ze drogi ten krem 17 zl, a starczy chyba na 2-3 razy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fergieee
lilliannam i jak nalozylas ten krem? sama chce sobie 偶abke wydepilowac i chyba kupie veet ale niewiem jak to mniej wiecej wyglada... a jak sie dostanie krem do srodka? :O chcialabym wiedziec cos od was bardziej doswiadczonych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ano.ano
ano to trzeba nak艂ada膰 tak, 偶eby si臋 do 艣rodka nie dosta艂, jak si臋 cz艂owiek postara to si臋 udaje, ja u偶ywam revitolu (z tego sklepu - uwaga gdzie indziej zdarzaja sie podrobki http://www.revitol.pl/3,revitol-hair-removal-cream.html) pachnie inaczej tj. niemi艂osiernie, ale UWAGA op贸藕nia odrastanie w艂os贸w! baaardzo wygodny i baaardzo wydajny cho膰 pewnie nie ka偶demu, szczeg贸lnie ten zapach, b臋dzie pasowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katerinazeta
s艂uchajcie moje kochane, znalaz艂am ciekawe miejsce, a mianowicie ranking krem贸w do depilacji. sama nie wiedzia艂am, 偶e niekt贸re z tych krem贸w istniej膮 ;) http://depilacjakrem.pl/ jest to fajne por贸wnanie, bo mo偶na spojrze膰 na te kremy pod k膮tem, pod kt贸rym wcze艣niej nie my艣la艂o si臋 o tych kremach :) cz臋stujcie si臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majeczkus
rzeczywi艣cie rankingi s膮 po偶yteczne, o ile s膮 oczywi艣cie obiektywne, ten akurat wygl膮da ok, do tej pory goli艂am si臋 jedynie maszynkami, ale chyba skusz臋 si臋 na jaki艣 krem do depilacji, bo mam ju偶 dosy膰 偶yletek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 preczw艂oskom
ja te偶 m臋czy艂am si臋 przed d艂ugi czas maszynkami, ale krem do depilacji dzia艂a znacznie lepiej no i efekty s膮 znacznie d艂u偶ej widoczne, bo goli膰 trzeba si臋 praktycznie codziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbarkaix
ja og贸lnie korzystam z depilatora, ale w tamtych miejscach nie wytrzyma艂abym raczej b贸lu, dlatego od jakiego艣 czasu stosuje krem, bo to chyba najlepsze rozwi膮zanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kingussss
ja wcze艣niej my艣la艂am, 偶e depilacja w gabinecie b臋dzie najlepsz膮 opcj膮, ale kole偶anka poleci艂a mi revitol hair removal, kt贸ry mo偶na stosowa膰 do depilacji ca艂ego cia艂a, r贸wnie偶 miejsc intymnych. nie tylko depiluje, ale te偶 hamuje wzrost nowych w艂osk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂adziutka:)
najbardziej popularny krem to chyba veet, ale to ze wzgl臋du na reklamy telewizyjne, nie znaczy to jednak 偶e jest najlepszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja stosuj臋 maszynk臋, bo boj臋 si臋 tam smarowa膰 kremem, chocia偶 mo偶e niekt贸re kremy s膮 do tego odpowiednio przygotowane? musz臋 poczyta膰 na ten temat troch臋 wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beeatryczze
na konkretnych kremach masz napisane, 偶e mog膮 by膰 stosowane do depilacji intymnej i je艣li tak jest, na przyk艂ad w przypadku wymienionego wy偶ej revitolu, to nie masz si臋 co obawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry jest krem Bielenda Vanity z aloesem. Bardzo skuteczny i delikatny a przy tym kosztuje nie wi臋cej ni偶 8 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi艣艣enka
ja od jakiego艣 czasu stosuj臋 taki zestaw kalo 3 pak i nie mam 偶adnych podra偶nie艅 i innych nieprzyjemnych rzeczy, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi艣艣enka
aloes r贸wnie偶 mo偶e by膰 dobrym rozwi膮zaniem, warto te偶 pami臋ta膰, 偶e ka偶dy jest inny i 艣rodki mog膮 troch臋 w inny spos贸b na ka偶dego dzia艂a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kingapytalska
kiedy艣 widzia艂am ciekawy ranking 艣rodk贸w do depilacji, ale jako艣 zagubi艂am go po naprawie komputera ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kossmetyczkaaa
ja swoim klientkom polecam revitol hair removal, bo sama stosuj臋 i jestem zadowolona. oczywi艣cie na rynku jest wi臋cej ciekawych sposob贸w na depilacj臋 miejsc intymnych, mo偶na zobaczy膰 sobie w przyk艂adowym rankingu krem贸w: http://kremdodepilacjiintymnej.pl/ .wa偶ne 偶eby wybra膰 spos贸b jak najbardziej komfortowy dla nas, kt贸ry zapewni nam odpowiedni膮 satysfakcj臋, a w艂oski nie b臋d膮 szybko odrasta艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ten revitol sprawia, 偶e w艂oski wolniej odrastaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kossmetyczkaaa
tak, przy stosowaniu revitol hair removal w艂oski nie odrastaj膮 tak szybko, do tego posiada sk艂adniki od偶ywiaj膮ce sk贸r臋 i jest delikatny, dlatego mo偶na go stosowa膰 w okolicach intymnych. wszystko macie napisane w tym rankingu, kt贸ry wcze艣niej podawa艂am: http://kremdodepilacjiintymnej.pl/ ,wi臋c nie b臋d臋 si臋 rozpisywa膰, zobaczcie sami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok z ch臋ci膮 o nim poczytam, pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

szczerze m贸wi膮c to ja cz臋sto zmieniam kremy do depilacji, moja sk贸ra szybko si臋 przyzwyczaja do jakiego艣 produktu i zmniejsza si臋 jego dzia艂anie :/ ostatnio znalaz艂am fajn膮 stronk臋 z rankingiem krem贸w, mi si臋 przyda艂a mo偶e i Ci si臋 przyda :) kremydodepilacji.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 sprawdza艂am te kremy na http://depilacjakrem.pl i jeden mi przypad艂 do gustu. Nie b臋d臋 robi膰 reklamy ale dodam, 偶e g艂adko posz艂o ;)

Udost臋pnij ten post