kaki21 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Z góry dzięki za odpowiedzi...bo ja mam dziś 3ci dzien przerwy a okresy nie widac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Zwykle 3, czasem 4 dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybcia24 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 zazyczaj 4dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybcia24 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 aha a biore yasmin;/nie zauwazylam ze pytasz osoby biorace cilest:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fraszka82 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 ja zawsze w czwartek, czyli 4 dzień od przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agraaaaaaaafciaaa Napisano Kwiecień 9, 2006 3-4 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 dzieki dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lejlalbn Napisano Kwiecień 9, 2006 ja własnie czekam 3 dzien ... dam znac pozniej ile jeszcze bede czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach