Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoszcentrum

ZABIJCIE MNIE!!wlasnie zjadlam czekoladowe jajeczka!!

Polecane posty

Gość ktoszcentrum

co ja zrobilam!! a tak dobrze mi szło...prawei dwa tyg na diecie!!! pomozcie!!

buahahaha...sorry za ten śmiech,ale ja w niedziele też się obzarłam:Ptakimi małymi,wielkanocnymi,czekoladowymi jajeczkami:D.Ciekawe ile takie jedno cacko ma kcl? Ile tych jajeczek zjadłaś?,poćwicz z dwie godziny i spalisz to co zjadłaś.

dziewczyny olejcie to! wazne zeby codziennie takie wpadki nie byly:) a ja tam czekolady nie tykam bo pryszcze mi po niej wyskakuja:P

Gość ktoszcentrum
Mandylio Ty nie masz sie czym przejmowac bo masz 171cm wzrostu i wazysz 61 kg a ja mam 167cm wz i waze 65 kg!! zawsze wazylam 55 kilo a teraz tak strasznie przytylam ze na sibie patrzec nie moge...tych jajeczek zjadlam z 7...o Boze,az 7!!

Gość lio
oj dzidziusie,dzidziusie :D Pare kostek czekolady to rozumiem,ale zeby zaraz jajeczka,zajaczki...

ktoszcentrum-aaa tam,ja się jednak trochę przejmuję!,bo chcę jeszcze troszkę cm zrzucić.(zresztą nie przyznałam się:o,ale dzisiaj zjadłam świątecznego,czekoladowego zająca po śniadaniu).Na szczęście jednak zrezygnuję dziś z kolacji i poćwiczę(chociaż rano już godzine ćwiczyłam)półtora godziny.U mnie na stole już matka wystawiła do spróbowania dwa rodzaje placków:o,jednak ja ich nie tknę:P a Ty się nie przejmuj,tylko małymi krokami idz do celu:)jak zjadłas tych 7 jajek to poćwicz dwie godzinki,a na pewno coś tam spalisz.Będziesz z siebie zadowolona i możesz kontynuować diete;)

Gość landrynkaaaaaaaaaaaaaaa
a ja 3 tygodnie na diecie i zjadłam moje ulubione nimm 2 kurrrrrrr...de [zly 😠 a najgorsze jest to że później sobie pomyslałam, że i tak już zaprzepaściłam dietę więc zjadłam jeszcze czekoladę 😠 :O 😭 tez się zabiję no!

Gość hihihjkhk
hehe... a ile schudłaś na tej diecie?