Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czyli Wawa

ktora z dziewczyn chcialaby wspolnie pochodzic na silownie?

Polecane posty

Gość ja czyli Wawa

j.w :)

Gość ania2
bardzo chętnie przymierzam się od dawna tylko nie mam z kim

Gość liv liv
napisz cos wiecej o sobie:) a ktora dzielnica cie interesuje?;) pzdr

Gość chętnie bym
sie przyłączyła jesli pozwolicie tylko jaka dzielnica?

Gość liv liv
no walsnie my chyba dopiero wszystko planujemy;) mnie by interesowala najbardziej okolica centrum, pragi pd, moze ew. zoliboz, zreszta moga byc tez inne miejsca ale musze miec w miare dobry dojazd..bo nie che jechac przez godzine i tyle samo potem wracac;)

Gość liv liv
a mam 21 lat:) a wy?:) i nigdy nie chodzilam na silke...

Gość chetnie bym
okolice centrum mi jak najbardziej odpowiadaja i ochota jeszcze a wy chcecie chodzic na siłkę, żeby schudnąć czy tylko wymodelować ciałko ja mam 23 lata

Gość ja czyli Wawa
no ciesze sie ze topik sie rozwinal :) ja rowniez mam 21 latek i mnie najbardziej interesowaloby okolice centrum ursynowa :)

Gość upupupupupu

Gość liv liv
ja bym chciala i schudnac z 5 kg i wymodelowac cialko:) skoro silka w censtrum to moze klub platinum na warynskiego? chyba ze zaproponujecie cos innego:) pzdr

Proponuję siłownię S4 na Nowowiejskiej, polecam Wam, www.silownias4.com sama tam chodziłam i byłam zadowolona, nie ma bambrów sa dwie siłki, dla kobiet i dla menów, co prawda na tej babskiej fcety sie kreca tez ale to nie to co zwykle na silkach:)Pozdrawiam i zycze sukcesów dziewczyny🌻

Gość chetnie bym
przejrzałam stronke tej siłki i faktycznie nieźle to wygląda i dojazd mam dobry :P a Wy co o tym sądzicie?

Gość ja czyli Wawa
ja jzu tam keidys chodzilam i faktycznie klimat jest niezly :) a wogole ile wazycie dziewuszki?:) fajnie ze jest nas troszke wiecej :)

Gość liv liv
mowimy o tym na nowowiejskiej? nie mam jakiegos super dojazdu ale ogolnie jest ok;) skoro mowicie ze warto tam isc..jak w ogole troche sie boje isc na silke pierwszy raz, bo kompletnie nie mam pojecia jak sie do wszystkiego zabrac....:) ja mam 164 a waze teraz 60 kg..moja waga to 54...przez ta zime tylre utylam..koszmar dla mnie, trzeba cos z tym zrobic:)))

Gość liv liv
ok ja bede wieczorkiem:) ciesze sie i mam nadzieje ze cos z tych naszych planow wyjdzie:)

Gość chetnie bym
no ja to ważę "troszke" wiecej - az wstyd sie przyznac ale po to wlasnie chce isc na silke zeby latwiej mi bylo zrzucic zbedne kiloski, bo sama dieta to prawie nic nie daje liv nie boj sie na bank tam bedzie jakis fajny instruktor, ktory nam powie co i jak i ulozy jakis plan cwiczen - bedzie dobrze :D

Gość polka7
ja jestem chętna chodzić na siłke gdzies blisko pragi.kto ze mną?

Gość ja czyli Wawa
chetna bym-ile wazysz?nie ma sie czego wstydzic ;) ja waze 75 kg :( porazka ale sadze ze nie mamy sie czego wstydzic :) to co powiecie na 1 spotkanie organizacyjne?

Gość chetnie bym
no u mnie niestety sie az 90 uzbieralo wiec jest co zrzucac a co do spotkania to jestem za :)

Gość ja czyli Wawa
no to moze centrum przy rotundzie? co Wy na to ?:)

A może znacie jakiś klub, gdzie można zostawić dziecię pod fachową opieką i poćwiczyć przed południem?

gymnasion - mozna przed poludniem i zostawic dziecko:) jest kilka lokalizacji, w necie mozna sprawdzic gdzie jest opieka do dzieci

Gość liv liv
ja jestem chetna za spotkaniem:) moze byc pod rotunda:) jak by Wam pasowalo? i jak sie rozpoznamy;)?

Gość liv liv
heh mialam napisac ze jestem chetna NA spotkanie;) smiesznie wyszlo:) moze jutro np o 17?;)

Gość ja czyli Wawa
no ja jestem za jutrzejszym dzionkiem :) tylko czy mogloby byc wczesniej?jesli oczywiscie wszystkim dziewuszkom by pasowalo :)

Gość liv liv
to moze 15.30?:) bede troche "wymemlana" od razu po pracy ale co tam:) a Wam pasuje?:) czekam na odp "chetnie bym" "ja czyli wawa" i takze ani2 i polki7 jesli nadal sa zainteresowane:))

Gość ja czyli Wawa
no 15,30 juz bardziej mi pasuje :)ja jestem za tak :)