Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baskaaaaaaaaaaa20lat

schudlam ile chcialam dalej dietkowałam a teraz odpuścilam 2 dni

Polecane posty

i czy moge przytyć przez te 2 dni co sobie odpuscilam i jadłam co chciałam??? dodam ze od jutra znowu dietka 1000 kalorii i zero slodyczy

nikt mi nie pomoze?????

Gość tobie nie mozna pomóc
beznadziejny przypadek :P

Gość a ja przez takie
2 dni rozpusty dostałam jo-jo i 8kg na plusie i znów od poczatku :(

Gość grapka
jesli bedziesz znow trzymac dietke i wrócisz do niej to uwazam ze tragedii nie bedzie...zalezy co jadlas i ile...jesli nie do max przesady to uwazam ze wieeelkiego jo-jo nie bedzie. tylko wytrawj w dietce a bedzie dobrze

ja tez sobie odpuscilam2 dni no i co z tego?;) przewaznie w kazdy weekend sobie odpuszczam a i tak trzymam wage:) a nawet dalej cm leca bo cwicze:) pozdrawiam🌻

Gość ika25
Winogronka - :-) Ja tez sobie odpuściłam. Pierwszy dzień byłam dzielna i wyszło coś ok.1200kcal (wariatka ze mnie-liczyć kalorie nawet w święta :-( ). Ale wczoraj to przegięcie takie że dziś nawet nie wszłam na wagę. Już jestem w pracy więc nieco można odpocząć od podjadania ale aż się boję co będzie jak wróce po południiu do domku - przecież tam tyle pyszności zostało że do końca tygodnia tego nie przejemy...

bede trzymac dietke od nowa 1000 kalorii ale to od jutra bo dziś nic nie zjem tylko woda...

Gość grapka
woda ???? nie przesadzaj...woda owszem ale dorzuc jakies lekkie rzeczy typu warzywa i cytrusy na oczyszczenie

ale to tylko dzisiaj tylko woda a od jutra dietka

ohoho..ja chyba w przeciagu tych 2 dni pochłonęłam 6000 kcl,do tego prawie nic nie ćwiczyłam.Więc dzisiaj powrót do ćwiczeń i zdrowego życia. Normalnie czuję,że spuchłam:o Taki tryb życia mi pasuje..lekki;) Dlatego dzisiaj 4 godziny intensywnej spalanki:P,bieg w miejscu,4 filimiki tamilee webb zaawansowanych na brzuch,aerobik,godzinka na nogi,biodra,uda i posladki..no i na samym steperze zamierzam spalić 600 kcl. Do tego duzo zielonej herbaty i wody mineralnej z cytryną;)

nie wieze ze moglam przytyc 5 kilo bo tyle wiecej pokazuje waga szok.....:( przez 2 dni obzarstwa???!! niemozliwe? czy mozliwe?

kurcze..może to nagromadzenie wody...w organiźmie..poruszaj się troszke,nie jedz soli..zielona herbatka..kilka wizyt w kibelku i waga spadnie...