Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanka

Kiedy najwcześniej robiłyście test ciążowy

Polecane posty

ja dzis znow ide po test i zrobie jutro rano , jednak nie wytrzymam :)

manina, a rób, na zdrowie :) tylko się nie załamuj jak 1 krecha wyjdzie, bo naprawde może byc za wcześnie ja w 1 ciąży też robiłam pare (za wczesnie) i nie wychodziły (a w ciazy byłam), ostatni zrobilam 2 dni przed @, i on tez mi odrazu nie wyszedł tylko po jakis 5 minutach, a ja juz byłam pewna że nie jestem w ciąży...a jednak...

a ktory test polecasz ? i jaka jest jego cena ? moze pojde o innej apteki zmienie iskoro vitam mi szczescia nie przynosi :)

moim zdaniem najlepszy jest ten: http://www.i-apteka.pl/product-pol-551-QUICK-VUE-plytkowy-test-ciazowy.html ale jego jakoś ciężko dostać teraz robiłam pre-test i wyszedł mi bardzo ładnie nawet nie z porannego moczu ale i tak moim zdaniem najlepszy jest tamten wyżej, ja go robiłam w 1 ciąży i on wychodzi "ostro" zresztą wiele dziewczyn pisze że on jest naj

Nie bylo mnie godzine a tu tyle sie wydarzylo! Ja jestem z Gdyni. Welniany kochana jestes! Mam nadzieje ze do Ciebie dolacze i bedziemy razem wrzesniowkami! ;d Bylam u lekarza rodzinnego oczywiscie kazala mi wyluzowac! :) I nie moge sie odzywac przez 3 dni bo mam zapalenie kratni wiec dobrze sie sklada ze z Wami pisze! ;d Dorcia witamy! I gratuluje! Zazdrosze Wam dziewczyny sama strasznie bym chciala w przyszlym tygodniu zobaczyc te 2 cudowne kreseczki! U mnie caly dzien leje deszcz, ale mam nadzieje ze juz nie spadnie snieg. Manina moim zdaniem tez najlepszy jest Quick Vue jeszcze nigdy mnie oklamal. Ale uzywalam tez Amil ( to byl moj pierwszy test w 1 ciazy) i po doslownie kilku sekundach juz druga krecha wyszla. Kurcze jakos tak sie dzisiaj nastawilam ze jestem w ciazy, nie wiem czemu. Patrze na te wszystkie kalendarze i jesli jestem to jest juz 3 tydzien i 3 dzien! Bardzo bym tego chciala.

Mam nadzieje Dorcia ! Bo ten śluz jest jak w mordę strzelił biały jak mleko!!!!!!! :)

ja mam taki sam:) i mam go bardzo duzo co na pocztaku mnie martwilo ale lekarz sam powiedzial ze jest go nieco wiecej ale nie mam sie co martwic ze to dobrze bo pochwa nie jest sucha.. czasem wogole nie mam a czasem mam tyle ze 3 wkladki dziennie ida jak nic

Ja mam nadzieje ze znowu sie nie nakrecam niepotrzebnie. Boje sie ze znowu bede miala niemiłą niespodziankę w przyszlym tygodniu:(

pre ja nie lubie tak krakac, ale mi sie tez wydaje, ze zaszłas, nie chciałam Ci tego mówić, żebyś w razie czego jeszcze bardziej sie rozczarowała w razie @ tfu tfu tfu, ale nie moge sie powstrzymac, bo naprawde tak mi sie wydaje trzymam gigantyczne kciuki! :)

kochana nie nakrecaj sie bo to jeszcze kupa czasu a szkoda zebys pozniej sie rozczarowala... nie mysl o tym a bedzie ok

ja tez trymam kciuki... moja koelanka w grudniu doklandie 8 powiedziala mi ze jestem w ciazy ja powiedzilam wez przestan i 3 dni pozniej nie odtalam @ tydzien pozniej zrobilam test i pozytywny

Wlasnie nie myslalam do dzisiaj. Bo dzisiaj caly dzien siedze w domu i o! Taki efekt ze co chwile mysle! Dzieki Welniany za wsparcie, mam nadzieje a jak nie to za miesiac! :) Dorcia to chyba jest najpiekniejsze uslyszec serducho malucha!

a co ty nie slyszalas?? moj lekarz mowil ze spokojnie uslysze naswet jak bede miala tylko zbaczyc to bede sie cieszyc

nie no mi się też wydaje, że dziś to on Ci pokaże pikanie na ekranie, a usłyszeć można na późniejszym usg, chyba gdzieś kolo 20 tyg ciąży, przynajmniej ja w poprzedniej tak miałam, chyba że idziesz na jakieś specjalne usg...

Ja miałam już 2 razy USG i widziałam tylko pulsujący punkcik na ekranie. Serce takiego dzidziusia bije z prędkością 130 uderzeń na minutę, więc bardzo szybko. Dźwięk można usłyszeć po 12 tyg ciąży, kiedy to USG robi się już przez powłoki brzuszne. Tak czy siak, daj znać.

hej dziewczynki , bylam w aptece , tym razem innej , zimno brrrr a jaki wiatr . niestety nie bylo zadnego ktory polecalyscie , wogoel byl tylko jeden ;/ easy view wiec wzielam 3 , :P u mnie w aptece tylko test vitam , w innej tylko easy view, ehhh ,

aaa to przepraszam ja nie wiedzialam jak to jest:( ale dobrze ze mi powiedzlayscie bo bym sie martwila wazne ze zobacze moje malenstwo kolejny raz juz wieksze. a ile bedzie mialo jak w 6 tyg mialo 8mm?

heh docia nie przepraszaj bo niby za co ;) zresztą wiesz, nie ma czego żałować tak naprawde, bo to bicie serca to nie jest takie słodkie pik pik :) tylko normalnie jak na echu serca np. u kogoś starszego się słyszy takie chlupotanie, wycie, nie wiem jak to opisać :) ważne żeby zobaczyć pikający punkcik na ekranie :) koniecznie daj znać jak wrócisz!

Manina dobrze ze przynajmniej inny:) Mnie tez juz zaczyna kusic ! Ale powstrzymam sie! Przynajmniej mam nadzieje ze mi sie uda przynajmniej do poniedzialku wytrzymac!