Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inusia14

Jestem na diecie i jakos sie trzymam...

Polecane posty

Gość Inusia14

Już od grubo ponad miesiąca jestem na diecie wazylam 72 kg i waze 65,5 Ale teraz jestem na diecie tzw. hollywoodzkiej i mam zamiar schudnąc 7 kg w ciagu 18 dni wiem ze to bardzo duzo ale mam silna wole i mam nadzieje ze dam rade:) czy potem jesli przejde na diete 1000 kcal to nie przytyje....??? nieraz mam takie zalamania jak wy sobie z tym radzicie ja ogladam zdjecia szczuplych ludzi i czytam rozne teksty a wy co robicie?? PS. niedlugo wakacje i chcialabym jakos wygladac w stroju kompielowyma mmam jeszcze grube nogi co najlepiej jesc aby nogi tez schudly albo co robic?? Przosze doradzce mi i pomozcie w odchudzaniu zebym sie nie zalamala...

Gość martyna173
hej ile masz lat ?? ja tez jestem na diecie od miesiaca tyle ze jem wszystko do 16 / 17 bez kolacji i mam 4 kg mniej ale od jutra 0 słodyczy bo to moj nałóg

Gość Inusia14
Ja mam 14 lat no w grudniu koncze 15:) a ty jak radzisz sobie z upartym uczuciem glodu lub mysleniem tylko o jedzeniu wielkiej ochoty na cos??

Gość Inusia14
a wogole to ile macie wzrostu i ile wazycie i jak myslicie jaka jest najlepsza waga do wzrostu 177 cm? (moj wzrost)

Gość martyna173
dla ciebie to max 60 , ja mam 18 w sierpniu 158cm jestem niska i waze 52,5 mam duzy tylek..... a reszta moze byc

Gość martyna173
dzis wydzialam jak dziewczyna wyciagnela na przerwie marchewke a ja jadlam marsa glupio mi sie zrobilo

Gość Inusia14
Wlasie ja tez mam duzy tylek i grube nogi a ale brzuch mi sie nawet podoba:) nie wiecie jak uporac sie z grudymi nogami mam 2 razy w tygodniu aerobic 3x wf i 2x intensywny trenig to pomoze?

Gość martyna173
wiesz niby nie mam nadwagi ale strasznie duzy tylek obwód 98cm brrrr , i uda straszne te kg to stracilam 3 lata temu ale jakos sie trzymam ostatnio 3 kg przytylam i czas na diete....

Gość Inusia14
Ja w szkole jeszcze wytrzymuje gorzej jak wracam do domu ale dzis mi jakos idzie:):)

Gość martyna173
chodze do LO nauki strasznie duzo i nie moge sie skupic jak jestem glodna słodycze pomagaja ale koniec dzis zjadlam : 2 batony odrobinka zupki i koniec brrrr.....

Gość Inusia14
radze jesc wiecej ale mniej kaloryczne:) a sorki ze pytam jakie masz bmi?

Gość martyna173
tak ok 22 wiem staram sie i staram ale nie moge sobie poradzic ze zdrowym odzywianiem

Gość Inusia14
Dasz rade wierze w ciebie:)

Gość martyna173
he ja tez wierze biegne do sklepu po marchewki