Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Syndi

Profesjonalne Kursy Fryzjerskie!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
To oczywiste 偶e zwracaja uwag臋 na jako艣, skoro mam p艂aci膰 kup臋 kasy to te偶 wymagam tego 偶eby wszysyko by艂o na wysokim poziomie. W select na kursie mia艂am swoje stanowisko pracy, sprz臋t i kosmetyki z wy偶szej p贸艂ki. Trenerka to mistrzyni we fryzjerstewie,jedynie co mi przeszkadza艂o momentami to ci臋偶kie klientki dla kt贸rych wiecznie co艣 by艂o do poprawki. No ale c贸偶 taki mamy zaw贸d i trzeba ogarnia膰 i takie sytuacje ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
W Gabrielu jest wszystko po kolei i prowadz膮cy te偶 staraj膮 si臋 jak mog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 by艂em w Gabrielu. Jestem fryzjerem juz 13 lat, sam uczy艂em w r贸偶nych szko艂ach i 偶adna poziomem nie dor贸wnuje Gabrielowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka Krak贸w
Zastanawiam si臋 nad dobrym kursem fryzjerskim ( takim 2,5 miesi臋cznym) a sta偶em w renomowanym salonie fryzjerskim gdzie skupi膮 si臋 tylko na mnie a nie tak jak w przypadku kurs贸w gdzie instruktorka ma kilku uczni贸w. Co my艣licie, co jest bardziej efektywne? Dodam, 偶e do tej pory nie mia艂am nic wsp贸艂nego z fryzjerstwem ...Mo偶e kto艣 co艣 doradzi膰 na podstawie swoich do艣wiadcze艅..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do osoby: go艣膰 2016.05.25 Piszesz, 偶e masz 13 lat do艣wiadczenia i jeste艣 po Gabrielu- czy jest mo偶liwo艣膰 jakiego艣 kontaktu z Tob膮? Czy mo偶na si臋 z Tob膮 skontaktowa膰 drog膮 e-mail?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto zw艂aszcza jesli z tym zawodem wi膮偶emy swoj膮 przysz艂o艣c. Mysle ze to bedzie naprawde dobry start i potem tez uda sie nam znalezc prace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze zamiast wyszukiwarki, sami powinnismy spytac sie siebie co jest dobre dla nas i co nas interesuje, 偶eby w przysz艂osci tez wybrany przez nas kierunek by艂 pomocny jesli chodzi o znalezienie dobrej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FryzjerkaNaZawo艂anie
Po uko艅czeniu kurs贸w HairXtend jestem bardzo zadowolona, bo teraz faktycznie czuj臋 si臋 jak fryzjerka z prawdziwego zdarzenia. Najwi臋cej trudno艣ci sprawia艂y mi strzy偶enia m臋skie , wi臋c warto tutaj zajrze膰: http://www.hairxtend.pl/training/192/t/39

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dalunia
Ja bym nie rozwa偶a艂a samego fryzjerstwa. Na pewno chcia艂abym sko艅czy膰 te偶 co艣 w zakresie charakteryzacji czy stylizacji. Bardzo fajne kursy i szkolenia posiada szko艂a Dziewulskich. Polecam sobie sprawdzi膰 ich ofert臋 na http://www.dziewulscy.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaja5
To ja Wam powiem ze 2 moje kole偶anki z klasy id膮 do Studium Dziewulskich na Protetyk臋 i Efekty Specjalne. Pozosta艂a cz臋艣膰 wybra艂a psychologi臋, stosunki mi臋dzynarodowe i inne... Czyli jest rozbie偶no艣膰 ale ka偶dy wybiera to co po prostu czuje ze powinien i w czym mo偶e czu膰 si臋 najlepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dermika7
Najlepiej jest w takiej sytuacji znale藕膰 taki kierunek po kt贸rym b臋dzie nam 艂atwiej poszuka膰 dobr膮 prace. Ja wybra艂am w Studium Dziewulskich. I po charakteryzacji rzeczywi艣cie by艂o mi o wiele 艂atwiej znale藕膰 co艣 dobrze p艂atnego.

Udost臋pnij ten post

By艂am ostatnio na kursie w Szkole Select. Wra偶enia pozytywne. 艢wietny instruktor Wiktoria.Przekaza艂a nam bardzo du偶o wiedzy i ogromne do艣wiadczenie . Produkty profesjonalnej firmy fryzjerskiej . Urz膮dzenia nie by艂y najnowsze ale w dobrym stanie, wszystko dzia艂a艂o i by艂o czyste. Nigdy niczego nie brakowa艂o . Ca艂y czas by艂a nauka praktyczna na modelkach. Du偶o koloryzacji, strzy偶e艅 i upi臋膰. Jestem bardzo zadowolona Powodzenia dziewczyny w szukaniu wymarzonej szko艂y.

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie polecam wam sprawdzon膮 akademi臋 fryzjerstwa Gnatyshyn na Warszawskim Ursynowie. 艢wietne tam prowadz膮 zaj臋cia. Kursy s膮 intensywne i rzeczowe. Po takim dwutygodniowym wi臋cej potrafi艂am ni偶 po dwu letniej szkole policealnej o profilu fryzjerskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka 28
Dziewczyny, od po艂owy sierpnia wybieram si臋 do akademii Gabriel w Kaliszu...ko艅czy艂 kto艣 w ostatnim czasie tam ten dwumiesi臋czny kurs bo tu wpisy o tej akademii widz臋, 偶e zazwyczaj s膮 sprzed paru lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do osoby, kt贸ra ko艅czy艂a akademi臋 GNATYHSYN , wpis: Ka艣kak 2016.07.23 [14:53, czy jest mo偶liwo艣膰 jakiej艣 rozmowy z Tob膮 (telef lub mailowo)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o Warszaw臋 to polecam Szko艂臋 Select, uko艅czy艂am tam kurs miesi膮c temu . Jestem po szkole fryzjerskiej wi臋c nie zaczyna艂am od podstaw ale zda艂am sobie spraw臋 jak du偶e braki mia艂am po technikum. Na pocz膮tku by艂o du偶o teori, p贸藕niej praktyki . 艢wietny instruktor, kt贸ry na wszystkie pytania wyczerpuj膮co odpowiada艂. Warunki by艂y dobre , sprz臋t te偶 by艂 okej Jednak najwa偶niejszy by艂 spos贸b nauczania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edi102
Witam Prosz臋 o odpowied藕 o jako艣膰 kurs贸w gabriel od os贸b, kt贸re tam faktycznie by艂y z podaniem jakiego艣 bezpo艣redniego namiaru do kontaktu. Opinie, kt贸re s膮 tutaj to jednozdaniowe, jakby sponsorowane. Dziwny jest brak opinii o tej szkole w wielu miejscach skoro taka fantastyczna- jak sama twierdzi. Stara szko艂a, a brak opinii wyszkolonych cho膰by na FB. Obecnie osoby odpowiedzialne za szkolenie s膮 anonimowe- nic nie mo偶na znale藕膰 na ich temat w sieci. Mo偶e ta szko艂a chyli si臋 ku upadkowi , bo takie sprawia wra偶enie.

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 z co niekt贸rymi wypowiedziami. Je偶eli chodzi o profesjonalne kursy dobrze przygotowuj膮ce do zawodu fryzjera ta akademia Gnatyshyn jest zdecydowanym liderem. Kursy s膮 drogie, ale naprawd臋 po takim szkoleniu wiele si臋 potrafi. To jest inwestycja w siebie i swoj膮 przysz艂o艣膰, nie ma co zbytnio oszcz臋dza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja jestem po tej akademii w Kaliszu. W Gabrielu jest roboty po pachy. Po za tym ok. No ale co by艣cie chcieli wiedzie膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M.in. Czy rzeczywi艣cie te 2,5 m-ca wystarczy nowalijce, 偶eby wyj艣膰 i pracowa膰 w zawodzie. Czy to , co ucz膮 wystarczy do samodzielnej pracy. Jest 1 nauczycielka, czy nie jest to za ma艂o na grup臋 10-14 os贸b od rana do wieczora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak na ten certyfikat reaguj膮 potencjalni pracodawcy. Zastanawiam si臋, kt贸ra lepsza Gabriel czy Zaremba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milena8686
Pomy艣lcie...czy mo偶na si臋 nauczy膰 fryzjerstwa w dwa miesi膮ce??Chyba, 偶e wszystko powierzchownie. Uwa偶am, 偶e lepiej p贸j艣膰 do jakiego艣 dobrego salonu fryzjerskiego i tam uczy膰 si臋 rzemios艂a...Jedna osoba skupia si臋 w贸wczas na Was a nie jak na jakim艣 kursie gdzie jest jedna instruktorka i ma grup臋 10-14 osobow膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Farenia
Sprawd藕 sobie Dziewulskich :) Widzia艂am ich realizacje w necie i na FB i to co oni tam pokazuj膮 robi na mnie ogromne wra偶enie. Uwa偶am, 偶e szko艂a Dziewulskich to bardzo ciekawa opcja dla os贸b chc膮cych si臋 kszta艂ci膰 w tym zakresie i nie tylko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ganiczka
Studium Dziewulskich to jest w艂a艣nie taka szko艂a na kt贸r膮 warto jest postawi膰 ,zw艂aszcza je艣li w艂a艣nie lubimy wszystko to co jest zwi膮zane z wiza偶em i charakteryzacj膮 i fryzjerstwem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny! R贸wnie偶 mog臋 艣mia艂o poleci膰 szko艂臋 Select, zgadzam si臋 z poprzednimi opiniami 艣wietny instruktor z charyzm膮 , ogromn膮 wiedz膮 i do艣wiadczeniem . Fajna sala wyk艂adowa , sprz臋t te偶 niczego sobie, du偶o zaj臋膰 teoretycznych i praktycznych. Sam klimat w szkole bardzo przyjazny. Ca艂y zesp贸艂 na du偶y plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o kursy fryzjerskie, chcia艂avym sie poradzi膰. Czy kto艣 moze odbywa艂 kurs w http://www.kursal.pl/oferta/fryzjer ? z przyjemno艣ci膮 poznam Wasze opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Ja od miesi膮ca powinnam bra膰 udzia艂 na kursie w GO WORK w Warszawie. Dzi艣 po raz 3 przesuni臋to termin kursu o 2 tygodnie. Jestem wkurzona ... Czy kto艣 by艂 na tym kursie? Zastanawiam si臋 nad rezygnacj膮... Pom贸偶cie kochani podj膮膰 mi decyzj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wed艂ug mnie olej ten kurs. Jak tak dalej p贸jdzie, to w przysz艂ym roku go zaczniesz, a sko艅czysz w kolejnym. S膮 inne szko艂y gdzie naucz膮 Ci臋 zawodu jak nale偶y.

Udost臋pnij ten post