Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bettys

Lato coraz bliżej! Każdy chce wskoczyć w bikini latem!! UDA NAM SIĘ!!

Polecane posty

Gość Bettys

Hej!! Lato zbliża sie wielkimi krokami, słysząc kubańską muzykę myślimy o plazach słoneczku, drinkach z palemką no i o PIĘKNYM CIELE W BIKINI! Pięknym ciele oczywiście naszym! ZAPRASZAM WSZYTSKICH! Zaczynam od teraz od zaraz od już! A od jutra ZERO słodyczy, ćwiczonka i wiara w samą siebie! Popatrzmy na modelki, my też możemy takie być wystarczy troche silnej woli no i wsparcie które mam nadzieje od was otrzymać! :)

Gość gusik
ja też marze o założeniu bikini latem , chcę w końcu pójść do sklepu i kupić bikini, zawsze nosilam strój jednoczesciowy, ciekawe jak jest tak ponosic dwuczesciowy. musze zrzucic ok 5 kilo, jutro zaczynam dzien bez węgli i tak planuje wytrwać 2 tyg, wesprzyjmy sie nawzajem, pozdrowienia

Gość gumowy qrczak
witam wszystkie odchudzaczki ;D ja od dzis zaczelam. dietka picie czerownej herbaty i zielonej dodatkowo bede biegac codziennie no i jeszcze na balsamach wyszczuplajacych jade;p chce zrzucic 10 kg MUSI SIE UDAC .nie chce nadal wygladac jak czolgu :D

Gość noVa111
lato sie zbliża wielkimi krokami a ja obawiam się że nie zdąże:( myślałam nad tym żeby weliminować węglowodany ale kurcze co ja bym wtedy jadła??bez chlebka uuuu ciężko ale muszę coś zrobić bo się już w spodnie nie mieszcze:(jak patrze w lustro to sie nie poznaje.... od jutra się biore i nie ma zmiłuj. Mam nadzieję że się będziemy wspierać:)

Gość Bettys
Nie damy temu tematowi umrzeć :) mam nata nadzieje. Będziemy się wspierać :)!! Mam takie fajne ćwiczonka Tamylee na brzuszek :). Jak ktoś będzie chciał piszczie :).

Bettys -ja mam filmik tamilee-zaawansowane na brzuch.wykonuję dwa filmiki co drugi dzień i dobre to jest na talie:)

Gość grapka
podajcie te zwiczonka na brzuszek ...

Gość renka84
hej, ja zaczełam od wczoraj :) mam do zrzucenia 7 kg, zero słodyczy, tłustego jedzonka, jedzenia po 17, i troche ćwiczeń przed snem :) decyzja już zapadła :) dwa lata temu udalo mi się schudnąć 11 kg. ale troszke juz nadrobiłam wiec czas coś z tym zrobić :)

Gość hej czy moge
ja tez moge sie dolaczyc?...szczerze to stracilam nadzieje :( chce zbic 20kg nie musze dodawac ze w terminie jak najszybszym :( probowalam juz wielu podejsc od marca i co? ..za przeproseniem dupa :(:(:( sadzicie ze uda mi sie jeszcze tyle zbic?

Gość bettys
Moze każdy! Niestety dziś osbie troche popuściłam i zjadłam 3 jajeczka czekoladowe :(. Ale nadrobie to :). A jak wam idzie?