Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksymenia83

Czy mozna miec niewieśniackie wesele

Polecane posty

Gość Ksymenia83

bez upitych ludzi bez dennej muzyki bez nudy???

Gość eliza orzeszkowa
bez upitych ludzi się da - jak zorganizujesz wesele bezalkoholowe albo masz gości , którzy nie upijają się (o to drugie raczej trudno w naszym kraju) bez dennej muzyki się da - muzykę państwo młodzi organizują taką, jaka im odpowiada bez nudy - to już trudniej , bo 80% się nudzi jak nie jest upita , tych by można rozbawić zabawami , ale te też nie zawsze i nie każdemu odpowiadają

Gość eliza orzeszkowa
Można by to tak zorganizować - mam na mysli picie - żeby troszkę alkoholu było dla lekkiego rozluźnienia , czyli raz na godzinę kelnerzy rozdają każdemu po kieliszku szampana czy wódeczki. A nie te butle wódy na stole , z przelicznikiem flacha na gościa

Gość martynea
ja na alkohol pozwalam, wiem, że nasze rodziny nie będą się bawić bez alkoholu, więc niech sobie piją i oblewają nasze szczęście. Przynajmniej będzie wesoło:D O muzykę się nie martwię, bo zespół mam sprawdzony. Jeśli chodzi o nudę, to raczej nie ma tego na weselach, no chyba, że brakuje alkoholu. Większość ludzi nie wyobraża sobie zabawy bez alkoholu, a ja nie chcę, żeby ktoś po uroczystości powiedział mi, że było nudno.

Gość edc
tak. zaproś wszystkich do restauracji i niech każdy płaci za siebie.

Gość codecc
super temat :D moim zdaniem "gwarantem" wiochy na weselu jest orkiestra - Franek, Zdzichu i Józek nawaleni w trzy dupy grają "Białego misia" o czwartej nad ranem :o

Gość badiszon
dobra kapela nie jest zła... zwłaszcza jak zaciągnie do "zabaw"

Gość gość
można mieć jak nie będzie pary młodej na weselu