Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lemonkowa

JAK SKONCZYC Z NAPADAMI, KOMPULSAMI I WRESZCIE SCHUDNAC???

Polecane posty

Go艣膰 yogosan
sorki za b艂臋dy i og贸lny chaos ale jestem tu偶 po........i naprawde mam za艂amke

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lethargy
Wela- bez diety nie mam kontroli nad jedzeniem, wi臋c musz臋 jej przestrzega膰- inaczej w ci膮gu tygodnia wr贸c臋 do wagi wyj艣ciowej i nawet nie b臋d臋 mia艂a w czym na t臋 matur臋 p贸j艣膰... Nie wolno mi zawali膰 matury, dlatego bior臋 si臋 w gar艣膰 i trenuj臋 podzielno艣膰 uwagi:) Mmmyszka- jakie tabletki bra艂a艣? Lid臋 mo偶e? Podziel si臋, prosz臋, wra偶eniami, bo moja desperacja si臋ga zenitu... Yogosan- w艂a艣nie pr贸bujemy wsp贸lnie zaradzi膰 kompulsom. Nie jeste艣 sama, g艂owa do g贸ry. A razem ra藕niej-mo偶e wynajdziemy z艂oty 艣rodek:) Wczoraj postanowi艂am, 偶e jak poczuj臋, 偶e zbli偶a si臋 napad- powtarzam sobie, 偶e to tylko moja zakichana psyche chce je艣膰 i wychodz臋 z domu. Bez pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonkowa
no ja zaczelam dzis, pewnie nie wyslzo nawet 1000kcal ;/. ale nie umialam zjesc wiecej wrocilam do domu, obiad musialam jesc bo matka byla ,myslalam ze sie porycze, tak mnie nosi艂o, by艂am taka wkurwiona na to zarcie ze sie zmusilam by cos zjesc, w dupie mam zarcie, nie nawidze go, w tej chwil chocby nie wiem co nic nie zjem wiecej normalnie boje sie ze potem bedzie napad , jak bede za malo jesc. ale ogolnie spoko, w sumie to czuje ze sie uda tylko wiecie czuje sie tak beznadziejni,ludzie kurtki zezucaja, i trza paradowac z tymi moimi big boczkami ;/ trzymajcie sie!!!

Udost臋pnij ten post

widzisz lethargy, wyjscie z domu to jest jaki艣 spos贸b, a na wszelkie tabletki bym nie liczy艂a, tu moze pom贸dz tylko wlasna psychika. Mi tez nie wolno zawalic matury ale narazie si臋 bardziej komcentruje na tym, zeby wygl膮dac i zyc jak normalny cz艂owiek, bez tych pier... napad贸w. I tak pomysla艂am, ze przeciez za kilka miesi臋cy bede juz studiowac, mieszkac ze znajomymi, a co lepsze za miesiac wylatuj臋 za granic臋 tez ze znajomymi do pracy. I co b臋dzie tam ? musz臋 sie tego jak najszybciej wyleczy膰, bo nie wiem co b臋dzie, jak znajomi kt贸regos dnia spostrzega ze jedzenia im ubywa ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awoladooo
hej :) ja niby od dzisiaj zaczynam sie odchudza膰 po raz 100.. zjad艂am tylkojogurt i kawa艂ek sera 偶贸ltego ale boje ise,偶e to sie znowu sko艅czy tym, 偶e bede wch艂ania艂a wieczorem wszystko co sie da...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonkowa
->awoladooo, no super ze zaczelas ale przeciez za ma艂o zjadlas !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonkowa
->awoladooo, no super ze zaczelas ale przeciez za ma艂o zjadlas !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadooo
to wcale nie za ma艂o.. wystarczy wiecej juz nie zjem.. jak zaczne jesc to sie znowu zacznie.. wole juz nic nie jesc.. ja niestety tak mam, 偶e prawie nic albo strasznie duzo.

Udost臋pnij ten post

ja tak sobie pomysla艂am, ze moze sproboje glod贸wki ? probowalyscie kiedys ? moze zmniejszy mi sie zol膮czek i nie bede mogla tyle poch艂aniac na raz hmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta212121212121
No witam! Myslalam, ze jestem z tym sama, a tu okazuje sie, ze jest nas wiecej! Jak sobie radzicie? Ja myslalam nawet o psychologu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadoooo
ja w sumie sobie z tym nie radze.. jak sie nie stresuje to samo znika.. my艣le, 偶e psycholo to dobre wyjscie.. moze w wakacje tez pojde.. a po juz nie bede musia艂a bo ide na psychologie i sie wszytkiego dowiem :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta21212121
Obawiam sie, ze niewiele sie ze studiow dowiesz. Studiuje cos bardzo pokrewnego, mialam zajecia z zaburzen odzywiania. Niestety, jesli chodzi o Ciebie, teoria ktora poznasz nie daje sie przelozyc na praktyke;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadoooo
moze masz racje.. ale przynajmniej bede wiedzia艂a wi臋cej... i moze wymysle co艣 madrego.. jesli nie bede umia艂a pomoc sobie to moze chociaz innym..

Udost臋pnij ten post

Cze艣c dziewczynki,mo偶e z tym psychologiem to dobry pomys艂 bo my mamy chor膮 psychik臋 a nie cia艂o. Bra艂am meizitang ale nie polecam,straszne g贸wno a pozatym jak tabletki si臋 sko艅czy艂y to napady wr贸ci艂y a ca艂e 偶ycie nie mog臋 艂ykac tabletek przecie偶.Do naszego problemu trzeba podej艣c z innej strony tylko jeszcze nie wiem z jakiej.Bardzo d艂ugo pali艂am papierosy,wiele lat,m贸j facet walczy艂 z moim na艂ogiem,straszy艂 偶e odejdzie i nic nie pomaga艂o.Obiecywa艂am sobie,jemu i nic z tego na艂贸g by艂 silniejszy.Dwa miesi膮ce temu rzuci艂am palenie i wcale mnie do tego nie ci膮gnie,ale zmiana zasz艂a w mojej g艂owie,czuj臋 to.Tylko nie wiem jak to osi膮gn臋艂am,gdybym wiedzia艂a to moje ob偶arstwo by艂oby ju偶 histori膮.

Udost臋pnij ten post

mmmyszka a nie myslalas czasami ze te napady sa zwi膮zane w艂asnie z rzuceniem palenia ? ja np, pal臋 od kilku lat i gdy siedz臋 w domu caly dzien, nie mam jak zapali膰 to kompuls murowany (chociaz w zasadzie jak zapal臋 to tez sie obroni膰 nie umiem) od dzisiaj g艂oduj臋, zobaczymy moze to jakies rozwi膮zanie :) napewno si臋 podziel臋 spostrzezeniami :) pozdrowionka dla was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokdadooo
dzi艣 znowu zjad艂am niewiele, kanapka rano i ptem sa艂atka.. ale co艣 czuje, 偶e mnie znowu ci膮gnie do jedzenia.. siedze nad ksia偶kami i nie moge wytrzyma膰.. ja rzucam palenie po maturze bo moj ch艂opak juz tez ma dosy膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonkowa
a ja zjadlam za duzo... znaczy w ramach diety, wiec nie bylo obzarstwa, ale i tak mam wyzruty kto wie, ile moze miec kcal salaterka taka kisielowa kaszki mannej na mleku z syropem z sliwek ????????????? ;/ wiem ze to tuczace i kaloryczne, ale coz,,,, nie mam ochoty juz na nic, moze w taki sposob schudne jak bede jadla normalnie a nie jakies naapady codzienie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cynamonowa herbata
do g艂owy by mi nie przyszlo ze jest tyle osob z takim problemem jak moj. nie potrafie jesc normalnie w chwili obecnej waze 70kg wzrost 168, lat 15. w styczniu wazylam 65 i zaczelam diete. cale moje zycie kreci sie wokol jedzenia dieta 1000kcal , obzarstwo. 1500kcal, obzarstwo. zmiejszanie porcji obzarstwo.i tak w kolko nie daje juz rady. oczywiscie ze chcialabym byc chudsza, ale teraz to nie mysle o chudnieciu moge wazyc te 70kg ale zeby nie przybierac juz zeby zyc normalnie nie myslec o jedzeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadooo
no tak ale ciezko sie uwolnic od napad贸w.. i cie偶ko powiedziec sobie, 偶e nie zrobie tego jutro.. bo jak cie z艂apie to koniec.. ja przynajmniej nie umiem od tego uciec.. zjad艂am zupe u babci i ciasto we mnie wcinsne艂a.. ale taki kawa艂臋k 2 na 2 cm :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cynamonowa herbata
dziewczyny zaczynam z wami diete tzw.od jutra bo dzisiaj zjadlam tyle ze glowa mala. diete no wlaasnie co ja mam jesc? zadne glodowki diety 1000kcal . co mam robic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemonkowa
ja robie tak snaidanie jakis joguurt, lub platki z mlekiem potem 2sniadanie; grachamka z czyms tam potem obbiad to jedz co mama zrobi no i kolacja ok, 18. zjedz jakies owoce , jablka ja tak kiedys schudlam 艂adnie, dosyc d艂ugo ale bez glodowania teraz probuje tak samo jesc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lethargy
Cze艣膰 Dziewczyny!:) Dzisiaj znowu mia艂am kompuls, ale sko艅czy艂o si臋 na 3000tys. kcal. Mo偶e uda si臋 sukcesywnie zmniejsza膰 liczb臋 kalorii poch艂anianych podczas kompuls贸w? Rano zjad艂am Cornego i poczu艂am, 偶e dzisiaj b臋d臋 JE艢膯- masakra... Zamierzam kupi膰 Lid臋- wiem, 偶e to za przeproszeniem skuteczne g贸wno, ale wiem, 偶e jak schudn臋 upragnione 4kg, napady nie b臋d膮 a偶 tak dokuczliwe, bo wyznaczona maksymalna granica b臋dzie wynosi膰 ok.62kg i wiem, 偶e jej nie przekrocz臋... Mam mani臋 wa偶enia si臋 i mierzenia. Robi臋 to nawet par臋 razy dziennie, chocia偶 wiem, 偶e to bez sensu... Musz臋 zrezygnowa膰 ze s艂odyczy- ma艂a ich ilo艣膰 wyzwala we mnie dzik膮 potrzeb臋 jedzenia. A w przysz艂ym miesi膮cu p贸jd臋 do psychologa. Koniecznie. I zdam Wam relacj臋 z tej wizyty, o ile nasz topic nie padnie;) Spokojnej nocki, towarzyszki niedoli:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadooo
ehh.. mi tez sie nieuda艂o.. to jest silniejsze ode mnie.. nie umiem z tym walczyc.. dorwa艂am sie do bu艂ki i sera 偶贸艂tego.. tragedia.. a ca艂y dzie艅 tak sie stara艂am, tak bardzo chcia艂am, 偶eby mi sie uda艂o.. wygladam okrponie, mam wielki brzuch i w niczym sie sobie nie podobam.. co robi膰? mam juz tego dosyc..

Udost臋pnij ten post

Oj..jak ja bym chciala schudnac .. Ale najpierw musze nauczyc sie normalnie jesc..I Wam tez tak radze! Rano najlepiej isc pobiegac albo pocwiczyc..potem w ciagu dnia szkoda bedzie uzupelniac te stracone kcal. I nie odmawiajcie sobie lodow czy budyniu na podwieczorek. Bo potem odmawiajac sobie czegos latwo rzucic sie na zarcie. Fajnie jest sobie ustalic co sie bedzie jadlo danego dnia. I trzymanie sie tego! Mnie to zawsze napawa optymizmem :) Aha i moze niech kazda napisze, po co chce zaczac normalnie jesc, a co z tym idzie schudnac (pomijam fakt, ze robicie to dla siebie). Zawsze przed zblizajacym sie napadem pomyslcie o tej rzeczy lub o kims..moze pomoze ;) 3mam kciuki 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokadooo
idrill w sumie ca艂kiem niez艂y pomys艂 :) ja chce schudn膮膰 dla mojego misia, 偶eby nam by艂o przyjemniej sie przytula膰 no i oczywiscie sama dla siebie, 偶eby 艂adnie w kostiumie wygla膰 i zebys ie dobrze czuc..

Udost臋pnij ten post

ja chc臋 schudn膮c zeby polubic wreszcie siebie, przestac zamyka膰 sie w domu, bo przeciez teraz mam czas na zabawe, nie p贸藕niej no i zebym by艂a bardziej pewna siebie. jak narazie nie jem drugi dzien, zobaczymy ile wytrzymam, naprawde mam nadziej臋 ze zmniejsz臋 sobie ten cholerny zo艂膮dek i kompulsu poprostu nie zmieszcz臋 :/ lethargy a juz mia艂am pyta膰 gdzie przepad艂a艣 :) fajnie ze idziesz do psychologa, sama chcialabym si臋 odwa偶yc :) pozdrowionka dla was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lethargy
Nie umiem normalnie je艣膰. Dzisiejszy dzie艅 zacz臋艂am od jogurtu. P贸藕niej by艂o 1.5 tabliczki czekolady i talerz frytek. I chc臋 WI臉CEJ!:( Jednak kupi臋 Lid臋... Mi艂ego dnia, Kobietki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lethargy
O kurde! Na allegro nie ma lidy?! Pousuwali aukcje?! Przecie偶 ja w 偶yciu nie zrzuc臋 tych kilku kilo bez tego preparatu...:( Po zako艅czeniu roku szkolnego, kiedy b臋d臋 siedzie膰 w domu- kompulsy murowane CODZIENNIE. Wy膰 mi si臋 chce...:(

Udost臋pnij ten post

lethargy >> uwierz w siebie !! jesli bedziesz sobie wmawiac , ze Ci sie nie uda to bardzooo mozeliwe , ze tak bedzie!! POZYTYWNE MYSLENIE to podstawa !! Jak na razie bez kompulsa :) podjadlam sobie na obiadek :) ale co tam.. mmm piekny dzien, az chce sie zyc pozdrawiam 馃槝

Udost臋pnij ten post