Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesforna bardzo

Dlaczego faceci są tak nieśmiali i bojaźliwi?????

Polecane posty

no i wystarszyłam kolejnego faceta hehehehe przestraszył się mnie i uciekł :-) a pisał, że się nie boi :-)

Gość hehehehehehe
to juz na przerwe wyjsc nie mozna??:) w sumie nadal nie wiem czym oniesmielasz hmmm musiałbym Cie Zoabczyc

ooooooo jednak się nie przestraszyłeś :-) to miło :-) a już myślałam, że Cię wywiało

Gość hehehehehehe
nie widze powodu do straszu:P

no widzisz mówiłam, że jestem śliczna :-) i nie wiem o co tym facetom chodzi :-) przecież nie gryzę

Gość hehehehehehe
no ale skoro tak twierdzilas to o cos moze chodzic a moze chodzi o te ze inteligentnych sie boja??

Gość hehehehehehe
a może jesteś zarozumiała? albo brzydka tlyko sama jeszcze o tym nie wiesz:classic_cool:

Gość dolceveneno
No i znowu szblonowe wzorce myślowe:kobiety -mężczyźni.Ludzie po prostu się od siebie różnią jeden jest śmiały-drugi mniej -oto cała filizofia.

Gość hehehehehehe
nie ufaj podszywą smoczycco to wyzej to nie bylem ja i chyba sie na czarno zrobie

tzn moze ja bym Cię onieśmieliła ?????? może nie jestem tak pewna jak smoczyca ale....

o.... widzę, ze masz powodzenie :-) jesteś wprost rozrywany a na tych podszywaczy to nie ma rady tylko zamieszanie wprowadzają

Gość też
Czytam to wszystko z coraz większym zajęciem :D smoczycca --> 🖐️ he x 5 --> jak to "onieśmieliła"? ależ smoczycca właśnie OŚMIELIŁA Twojego podszywka - parszywka :D he x 6 --> spryciarzu :D to ja też ja TEŻ chcę być w 6 osobach i pod 3 nickami :D

przez podszywacza? a tak fajnie się rozmawiało :-( ale skoro mnie wyganiasz.... idę sobie gdzie indziej