Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesforna bardzo

Dlaczego faceci są tak nieśmiali i bojaźliwi?????

Polecane posty

Gość hehehehehe
też _______________odzywaj sie ale bujda ----------tak ja:) tez------------nie mozemu ustalic innej formy kontaktu??

Gość hehehehehe
spryciula jestes :)

Gość hehehehehe
ale "tez" sie nie odzywa to idespac papapapapapa ps: wczsniej mnie nie bylo po sie pluskalem

Gość też
"też" się odzywa, ale ostatnio jakoś zawsze nie w porę...

Gość hehehehehe
no własnie , a ja czekam i czekam i czekam

Gość też
hehehehehe --> jak miło :) A ja po prostu mam teraz sporo roboty, dlatego tylko dorywczo na forum. Na razie!

Gość też
czyli dziki_dzik = hehehehehe, jak twierdzi kol. ale bujda ? "pod podmuchem lekiej schizofrenii przykleja sobie rude wąsy"... (teatrzyk "Zielona Gęś") :) to może dodaj adres mailowy do info przy tym czarnym nicku ;)

Gość też
To może jeszcze zachęć mnie jakoś miło ;), żebym zamejlowała na podany adres :) Dobra, chwilowo opuszczam to stanowisko, pa pa!

Gość hehehehehehe
tez------------>>>>>> miła zachęta?? mysle ze Odpisze pozatym jest dobrym dyskutantem:) więc Cie miło prosze:) o @

Gość smoczycca
widzę, ze tu raczej wątek towarzyski a nie o tym dlaczego faceci sa tacy nieśmiali a szkoda moze bym sie dowiedziała dlaczego tak zawsze sie mnie boją :-(

Gość hehehehehehe
jak to wlasnie przezwycierzam swoja niesmiałość czemus ie boja??

Gość smoczycca
sama chciałabym to wiedzieć :-(

Gość hehehehehehe
:) coś kręcisz

Gość smoczycca
a co mam kręcić???????? faceci sie mnie boją już kilka razy któraś moja koleżanka mi mówiła że podobam się jej koledze ale bał sie do mnie podejść a mąż mojej przyjaciółki to powiedział to wprowst, ze faceci sie mnie boją tylko jakoś mi nikt nie potrafi wytłumaczyć dlaczego co we mnie takiego jest :-(

Gość pewnie masz
łuski i ogon, ziejesz ogniem, nie dziw się, że się boją....

Gość smoczycca
Jestem zszokowana cała ta sytuacja.Do tej pory kochałam się tylko w klasztorze i tylko z siostrami zakonnymi i jak sobie lizalismy muszelki to po prostu było to normalne,nie mówłlysmy o tym,nie nazywalismy tego po imieniu.teraz jak wyszłam z zakonu czuje sie jak suka wypuszczona z budy przy gospodarstwie .wszystko jest dla mnie nowe i dziwne.Pewnie dlatego wszyscy sie mnie boja.Mam taki dziwny wyraz twarzy jak patrze na facetów :o

Gość hehehehehehe
heheh smoczyca a moze napiszesz cos o sobie i będzie jasniej co??? JA SIE NIE BOJE!!!!

Gość smoczycca
o.... widzę, że panuje tu dziwna mania podszywania się pod innych ostatni post o klasztorze to nie ja jeśli chodzi o wygla to normalny podobno piękne oczy łusek nie mam ogniem nie zieje a smiech nie jest mi obcy :-) wwprost przeciwnie bardzo dobrze sie czuejmy razem :-) a ty hehehehe mówisz takl bo mnie nie znasz :-) poza tym każdy czsegoś się boi :-)

Gość hehehehehehe
i czym oniesmielasz? hmmm zastanawiam sie

jeśli onieśmielam to bardzo się z tego cieszę :-) hehehehe a Ty do jakiego wniosku doszedłeś?

Gość hehehehehehe
nie ma wniosków pytam sie czym onieśmielasz??!!

właśnie tego nie wiem, czym ich onieśmielam :-) może uśmiechem? i tym, że wiem czego chce? i nie jestem głupią blondynką tylko inteligentną kobietą która nie da sobie wciskać bajek ;-)

Gość smoczycca.
Ale najwieksza zgola radoche sprawia mi wkladanie gumowego weza ogrodowego jedna strona w odbyt, a druga w usta. Tak przygotowana puszczam siarczyste baki i zaciagam sie nimi az osiagne stan nirvany...stosuje ta metode jako terapie wspomagajaca ziania ogniem...

a fe podszywaczu jak widzisz teraz widać, ze to nie ja bo ten nic jest zarezerwowany i wyświetla sie na czarno a swoją drogą to wielki tchórz z Ciebie skoro nie piszesz pod swoim nickiem tylko podszywasz sie pod innych pewnie w ten sposób wyrażasz swoje ukryte pragnienia ;-)