Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość Ania75
Zleci szybciej niż nam sie wydaje :-)

Ale sie usmialam Dziewczyny!!! :D Glowna podejrzana o anonimy jest u nas tesciowka!!!!:D Znowu nas oklamala i teraz maz sie wkurzyl i do niej nie dzwonimy grubo od miesiaca...Chyba daje znak ,zeby o niej nie zapomniec...Ale to tylko domysly:P Mazowszankaaa,zyjeesssz?;)

Żyje, dziewczyny, zyje, tylko net mi zdechl i nie moglam w ogole zlapac kafeterii... ale juz jest dobrze i szybko chodzi... wlasnie skonczylam ogladac mecz, wygralismy, dobre i to, bo po golu Kostaryki to juz w ogole klapowato sie zrobilo a ja stwierdzilam, ze dobra komedie mam. no ale na szczescie bardziej honorowo z tego wyszlismy...... co do gluchych telefonow to kiedys bywaly.. od dawnej zapomnianej milostki ;-) tak jakies 10 lat temu....nic z tym nie robilam, bo w zasadzie dopoki byly gluche telefony, to wiedzialam ze o mnie pamieta :P Odnosnie tesciowych, to milo wiedziec, ze nie tylko ja palam \"miloscia\" do mamusi malzonka :D Zaluje, ze nie moglam pogadac z Wami, jak duzo Was bylo na forum, trudno..... pozdroweczka gorące, do nastepnego razu :-)

Gość
NO HEJ !? juz jestem i jestem strasznie wyplompana robilam kubie sztuczny sztorm i nogi mnie traz bola ??ale fajnie bylo kuba mial ubaw :):):) wiecie co ja tez przez pewnien czas nie moglam dostac sie do kafeteri ale juz jest spoko ... hihi a ja zamierzam zrezygnowac z tel. stajonarnego bo molo z niego korzystam od kiedy mam ;) internet i komorke :) oj ale odbiegamy od tematu glownego ... dzis ;) chyba bedzie maz pracowac na fasolke bo moje nozki oj bola jutro chyba bede miec zakwasy :) a wy co obijaci sie ...

Gość Katarzynkaaaaa
Witam dziewczynki.Aja się postarałam razem z Mężem na początku czerwca i już jest efekt-jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć,ale były dziś dwie krechy!!!!!!Na drugim teście też.To dla mnie wspaniała wiadomość,ale również szok.Za pierwszym razem???Pozdrawiam.

Gość
katarzynkaaaaaa ty szczesciaro !? prosze o moc fluidow dla mnie :):):) prosze ................... i nie opuszczaj nas :) mimi ze ci sie udalo ... ps nie zapomnij poslac mi troszke fluidow ....??????????????

Gość
mialo byc i nie opuszaj nas mimo ze ci sie udalo ?? dobranoc koffane kolezanki zycze upojnej nocy i oby byla owocna jak u katarzynkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 👄 ❤️

Gość Katarzynkaaaaa
Przesyłam dużoooooooooooooooooooooooo fluidkówwwwwwwwwwwwwww.oby każda która pragnie zaszła.... Dobranoc,jestem bardzo zmęczona,pa.

Gość
spiochy wstawac szkoda dnia :) i meldowac sie .... a ja od samego ranna ciezko pracuje ;) jestemjuz po przytulaniu z mezem i lezeniu z nogami do gory :) ciekawe czy nam sie poszczesci :) gdyz ubralam nieswiadomie spodnie na odwrot ;) moze to jakis znak :) pozdrawiam goraco ❤️👄 no co sie z wami dzieje ....

Gość
katarzynkoooooooooooooooooooooooooooo zlapalam wszystkie twoje fluidy :) wiec trzymaj mocno kciuki za mnie :)

Gość Ania75
Ja też już jestem, po przebiciu się przez ranne koreczki. Dobrze że w pracy klima i trochę chłodu. Ale wiele bym dała żeby już stąd wyjść i wskoczyć do jakiejś chłodnej rzeki :-) Miłego dnia wszystkim babeczkom... Katarzynko najszczersze gratulacje i dużo zdrówka dla mamusi i jej dzieciątka :-)

Gość hb
ja tez sie melduje...w maju niestety nie udalo mi sie dosalam te cholerna @...ale nadal sie przytulamy i mamy nadzieje na lepsze miesiace

Gość Katarzynkaaaaa
Dziękuję bardzo za życzeniaaaaaaaaaaaaa..... Bużki.

Gość
hihi witam serdecznie !? hb nie przejmuj sie lipiec to bedzie nasz miesiac bo to wkoncu 7 iszczescie przynosi ... ania75 fajnie ze masz klime bo to superowaaaaaa sprawa w takie upaly :) czlowie sie nie poci :p pozdrawiam ide myc okna :(

Gość Ania75
Masz zdrowie kobieto, myć okna w ten skwar :-) Powodzenia...

Gość
hihi nie chce mi sie :( ale musze bo jakis czas temu mielismy burze i na oknach osialo wszystko pisaeki jakies osad itp. i u nas wszyscy juz maja pomyte tylko nie ja :( bo mi bylo szkoda sloneczka i wylegiwalam sie w basenie ... a teraz wykorzystam pogode i firany mi wysna raz dwa a potem zrobie plum do basenu :)

Rosa, nie masz litosci z tym basenem ;-) ja juz wymiekam z upalu, zaraz tez wskocze ale do wanny :O Katarzynko, gratulacje!!! ale zaskoczka, co? za pierwszym razem!!! Nam tez tak sie udalo!!! wielkie zdziwko!!!!!!!!! Dziewczyny, Wam tez tak gorąco, czy to tylko ja mam jakis przewrazliwiony organizm???? Najmilsza czynnoscia ostatnich dni jest dla mnie sen... Tak naprawde moglabym spac w dzien i w nocy, bez przerwy..... Pozdrawiam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam, dziś szefuncio siedzi w pracy, więc mam ograniczony dostęp do forum. Katarzynko, z całego serca gratuluję-to był rzut w 10-kę, czego i nam życzę dziewczyny. Miejmy nadzieję, że to właśnie lipiec będzie tyyyyyym cyklem...!!!!!! Mazowszanka nie tylko ty się rozpływasz, u mnie jest taka parówa, że powoli rozpływam się - tak między nami szkoda, że to nie można w ten sposób rozpuścić zaległy tłuszczyk, hi hi hi. Całuski

Gość
tak tak do gory :) wlasnie skonczyalm okna wybaczcie mi ten basen :) juz nie bede :) a jak znowu zaczne prosze mnie kopnac w d.... :( tak mocno az poczuje :P hihi ide sie utopic bo nie wyrabial cala sie kleje :P aha mialo byc ....pssssssssss sorry nara a wy sie starajcie utrzymac na na gorze :) olka78 my podnosimy ten topic ...a reszta sie obija chlodnych podmuchow wiaterku ;)

Do góry do góry.. tez sie nie obijam ;-) u nas slonce juz zaszlo za budynek, wiec nie swieci w okna i dzieki temu troche chlodniej... ale i tak sie podlamalam, patrzac na mapke pogody -30 stopni.... parafrazujac Pawlaka \"Choć weź i smołę gotuj\".....

Gość Ania75
Sorki, ze Was trochę zaniedbuję, ale pracuję juz na urlop :-) Ale teraz zrobiłąm sobie pyszną sałatkę z jogurtem naturalnym, z rzodkiewek, ponidorka i ogórka małosolnego, więc mam chwilkę przerwy.Wiem, wiem...przy komputerze nie powinno się jeść, ale co tam :-)

Rosa, z tymi oknami to Cię podziwiam... ja nie mam siły łózka pościelić porzadnie... zresztą po co? i tak sie zaraz w nie walnę.. :-) na zwolnieniu jestem, w sumie bardzo sie przydaje w tej fazie ciąży... co sie wybycze to moje :D

Gość Ania75
a dziękuje, dziękuję...mówie Ci pychotka :-)

Się domyślam...... tylko ze ja w chalupce mam jedynie pomidory, ogórki i szczypiorek.. jogurtu i rzodkiewki brak... chyba sobie przyrzadze pomidory z cebulka...proste, zdrowe i smaczne... mniam.....

Witajcie!! Wlasnie usiadlam glodna do kompa i tu czytam takie \"smaczne\" rzeczy,mniam!!! U mnie dzisiaj nie ma takiego upalu ,gora 25 ,rano jak wychodzilam wrecz zmarzlam w podkoszulku!!!!:O Mazowszanko,spij duzo i nie zaluj sobie /ale w przerwach oczywiscie przychodz do nas!:D) Moja kolezanka mi opowiadala,ze wlasnie objawem ciazy u niej byla niesamowita sennosc,a tym bardziej ,ze jestes Biedactwo oslabiona po chorobie,wiec spij ile sie da!!😴 Ania 75! teraz to Ty mi smaka Moja Droga narobilas,hihihihi!!;) Rosa-nie mialam jeszcze przyjemnosci -WITAJ U NAS!!!!:D:D KATARZYNKAAAAAA!!!!!Poprostu BRAWO i GRATULUJE!!!! 🌻 Wiecie co,wczoraj mialam znowu wieczorkiem anonim i powidzialam,ze jak nie umiesz mowic to wystukaj cos alfabetem Morsea i tfuu ,tffuuu ,tfffuu poki co nikt narazie nie dzwoni.Jestem pewna na 99% ,ze to byla tesciowka,heheh:P

Gość Ania75
Chce mieć Karolinkę, zawsze to Ty wiedziesz prym w opisywaniu różnych pyszności...teraz czas na nas, hihihi

Elu, telefony anonimy od twojej tesciowej nasunęły mi thriller, jaki kiedys ogladalam z tesciowa w roli glownej... ale nie pamietam tytulu... Mam nadzieje, ze sytuacja z telefonami nie jest jednak taka straszna... Swoja droga ciekawa jestem, jakie filmy lubicie ogladac, jakie ksiazki czytac.... Ja uwielbiam się bać, ogladajac film, wiec dobry thriller, horror (z duchami) i swietna sensacja zawsze milo mnie relaksuje.... Juz nawet po skonczonej emisji filmu nie boje sie isc sama do lazienki ;-) jak to bywalo kiedys........

Gość Ania75
Ja lubię obejrzeć jakiś dobry film sensacyjny, nie cierpię idiotycznych komedii typu "Straszny film" ( sorki jeżeli kogoś uraziłam ) i co może nietypowe, lubię obejrzeć dobry mecz :-)