Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam obsesje chyba

Mam chyba obsesje na punkcie PLEMNIKOW- wejdzcie

Polecane posty

Gość mam obsesje chyba

Wiem ze pewnie zaraz zostane zjechana, ale nie wiem co mam robic, boje sie ze albo zwariowalam albo nei wiem co...otoz, jakis czas temu mielismy niebezpieczna sytuacje w dni plodne, w ciaze nie zaszam ale od tamtej pory mam okropnie glupie mysli, nie uprawiamy juz sexu ani pettingu (tabletek brac nie chce bo wyprobowalam 3 rodzaje i tragednia, wole abstynencje), ale ja potrafie panikowac nawet bez powodu..tzn. chyba bez powodu! Otoz w dzien mojej owulacji poprawialam mojemu chlopakowi fujarke:D on byl w spodniach i poprawialam przez spodnie, ale trymalam reke przy pasku i sie boje ze "go " moglam dotknac, ale i tak wytarlam reke w jego swetr chyba no ale za chwile dotknelam sie "tam" ale przez spodnie :D takze spoko? A kilka dni wczesniej moj chlopak go sobie poprawial, potem mogl mnie dotknac, tzn mojej reki a potem za jakies 2 godz sie poszlam kapac...i tez panikuje! jezu to jest tragniczne co ja robie? chyba powinnam isc do psychologa nie?:( :(:( ale nie da sie tak zajsc w ciaze prawda?

Gość mam obsesje chyba
i ja mam 20 lat...boze gdyby nie tamta sytuacja to w ogole nigdy nie panikowalam, nawet jak sie kochalismy w dni plodne, w prawdzie w gumce, ale nigdy w zyciu sie tak nie zachowywalam :( panikuje bez powodu, nie?

Gość maleńka 21
nie da się w ten sposób ,wiec nie panikuj :) jednak doskonale Cie rozumie ,no z tym ,że w taki jak sposób opisałas aby zajsc w ciąze to nie możliwe wiec nawet bym o tym nie myslala na Twoim miejscu,buziaki ❤️

Gość mam chyba obsesje
tez mi sie wydaje ze nie da sie tak zajsc w ciaze, no niemozliwe na 100%? dziekuje Ci ze odpowiedzialas mi tak milo i bez wtzwisk z czym sie tu mozna spotkac :)🌻

Gość maleńka 21
no niemożliwe kochana na 100% żebyś tak zaszła :) zaręczam :) wiem co to strach i sądze ,że wyzywaniem nikt nic nie zyska w koncu nie każdy od razu urodził się i pozjadał rozumy :) każdy ma prawo spytać a inna osoba odpowiedziec :) buziaki trzymaj się w 100% niezaciążona kobieto :) ❤️

Gość MINIMKA
RĘCE OPADAJA, DZIEWCZYNO DOUCZ SIE.

Gość hm hmmm
plemniki to nie owsiki :o

Gość tak se pisze
do "mam obsesje": jesli nie znajdziesz innego srodka antykoncepcyjnego, ktory bedzie caly czas dzialal, zebys mogla byc spokojna, to faktycznie zwariujesz zastanow sie nad dodatkowo metoda niz tylko prezerwatywa, czy kalendarzyk :D