Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolka

Dziewczyny po 30-które siedzą w domku

Polecane posty

no to macie.....na szczescie..............:):):):):) .........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ ..............@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ............@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..........@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ........@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@..l .......@@...................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@..l .....@@....................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@......................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ @@.........................@@@@................................@@@@ .............................@@@@................................@@@@ .............................@@@@................................@@@@

Gość oolka
OOO!!!!!! jaki ładny:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ażebyś wiedziała ,że dziś latałam tez z grabiami-wszystko już zrobione,Boże co ja teraz będę porabiać????:) stanowczo za póżno wstaję!!!!nie mogę się teraz wyrobić,barszcz biału ugotowany,kurczak w sosie pomidorowym prawie dochodzi no i biała kiełbaska upieczona.Ciasto już jest tylko ja jeszcze cała brudna nie umyta głowa pazury nie zrobiona:( nie wyrobie się!!!!!

Gość oolka
Ewka---->popraw mu trąbe---aby stała do góry!!!! :D

a ja placek dopiero bede robic,bardzo lubie ale wieczorami jak wszyscy ida do lozek,wtedy cisza ,spokoj ,nikt sie nie szwenda pod girami:) zreszta ja lubie pozno isc spac i pozno wstac:D jutro musze wczesnie wstac,znicze i wiazanki zanosze 1 rano,bo kradna niemilosiernie:(

Witajcie!! Chyba mi coś dziś na mózg padło. Kupiłam sobie buty, kozaczki. Cudne. Idealne (cholewka przylega!!!). Eleganckie. Po prostu atrzał w dziesiątekę...... za połowe mojej pensji:( Będzie chudy miesiąc. Z tą szkoła to macie racje. Zmieniałam prace w firmie żeby mieć więcej spokoju, hihi. No to mam. Placek też będę piec, bo jeszcze dziś przyjeżdża moja mama. Jak ją znam to sie tego nie spodziewa i masę pyszności przywozi ze sobą. Będzie obżarstwo:)

rojka,chudy miesiac bedzie tylko jeden,a w nozki cieplo(+dobre samopoczucie) cala zime:D:D:D tak co ogolny rachunek wychodzi na plus:D co dobrego pieczecie?

Ewka ciepło to raczej nie będzie, ale dobre samopoczucie gwarantowane:) Ja robię takie szybkie ciacho co to jabłka się kroi w kostkę, zasypuje cukrem na godzinę, daje mnóstwo bakalii, a potem mąkęi się piecze. Bardzo prosote. W sam raz dla mnie.

Gość oolka
No prosze----nikogo nie ma:( rojka rozpakowuje mamusi wałuwkę,a Ewka uciera ciast capuczino??? dawaj ten przepis jeśli jest nie trudne i pyszne!!! :D A mnie wkurzył mój M zrobiłam sobie kanapkę a on mnie przedżeżnił,ze jem!!!! wkur...mnie,jak on robi sobie żarłoczko póżno wieczorem to ja mu nie wymawiam!!!! Dziś cały dzień miałam zajęty i szczerze mówiąc prawie nic nie jadłam,a jak ochłonełam po całym dniu to i żołądek sie upomniał!!!

Gość oolka
:) M-przeprosił mnie ,chyba poczuł,że ten żart był nie namiejscu:D ...ale następny występek utkwił....

Gość oolka
Zyczę wam jutro pogody ducha:) i słoneczka-bez deszczu!!!! Wszystko mam już zrobione,nawet pazurki chętnie zrobiłabym sobie tipsy,ale po co-do tych garów,fajnie było jak się pracowało ,dziś mija rok jak siedze w domku:) Pa Pa......może do jutra-kto wie?? jak się odnosicie do święta Halloween???????9to tak,aby wam się nie nudziło) Rojka------->co to za kozaczki które majątek kosztowały???? Ewka-------->jak tam przygotowania w kuchni???ciacho jest???? Olinku------>wstyd się przyznać ale jeszcze ani 1 odcinek nie oglądałam Magdym:) bo mój chłop nie cierpi takich filmów,no i nie daje mi oglądać,mógłby wyjechać gdzieś na kilka dni,chyba wyślę go na karaiby:) Batlanku------>jeszcze imprezujesz????? Moncia-------->smutno bez Ciebie:( oolka-------->idż juz do łóżeczka,grzać chłopa bo jakis katar mu sie przypałętał,czy to wszystkie chłopy tak dbają o swoje zdrowie????kilka razy kichnął a już dziś cały arsenał kupił lekarst w aptece,teraz sie kuruje-przydałyby mu się okłady z młodych piersi:)

Oolka moj pod tym wzgledem to taki sam jakTwoj lediwe kichnie a juz jest u lekarza:) Ale jesli chodzi o Magde to oglada razem ze mna;)....od pierwszego odcinka sie wciaglismy tak ze ......sobie tak juz 3 edycje ciagniemy:) Obys z ta pogada byla dobrym prorokiem bo deszcz spitoli caly dzien niestety.Ja jutro wystawac nie mam zamiaru dlugo bo ten katar..... Napewno zajrze rano i wieczor tez bo juz bede :)

Bez Moni to pustawo Ona nieraz takie fajne dluuugasne posty pisala:) Ale raz dwa bedzie z nami a teraz niech sie rodzinka nacieszy :) Monis-->widzisz jak tesknimy tu za Toba???? Pazurki własnie maluje.A tipsy zrobilam tylko raz i juz nie zrobie-porazka.Potem odpadaly po koleii ...ajak sie oslabyly paznokcie.....nie nie juz nie chce.To juz chyba lepiej wlasna plytke pokryc jakims zelem jak jest łamliwa.A njlepiej polecam 21 Days to beautiful nails firmy PINNACLE-rewaelacyjan odzywka.Tania nie jest bo ponad 30 zl i tylko przez net bo to produkt do profesjonalnych gabinetow.Ale za to poprawia naprawde paznokcie slabe i lamliwe.Siorke tak namawialam .Ale szkoda jej bylo tych 3 dych i wciaz kupowala jakies badziewia i wciaz nadawla ze do bani.W koncu zamowila i teraz paznokcie ma jak dama:)Tylko to tez musi z miesiac potrwac az zmiane sie dostrzeze a plytka sie wzmocni.Łoj alem sie rozpisala o tym...:)

Gość pete_k
Olinek, jak wyszły pazurki?

Paznokcie wyszly ok:) Ostroznie sie tam przemieszcajcsie po swiecie i uwazacie na drogach:) Wracajcie cale i zdrowe:)

cześć dziewcxzynki my za godzinkę zmykamy właśnie kończe prasowanie i ostatnie pakowanie się do poklikania jutro rano pa pozdrowienia dla wszystkich

witajcie,od rana bylam na cmentarzu ,wiatr taki ze wszystko co lzejsze lata wieczorem tez sie przejde,lubie 1 listopada taki oswietlony cmentarz poogladac

Ewka, dzisiaj chyba wszędzie jest zimno. Po południu strasznie wiało teraz jest troche lepiej. U mnie wielkie obżarstwo. Mama nawiozła pyszności..... Niestety przywiozła też masę \"dobrych rad\" dla niezmężnej córki w ciąży. Dobrze, że dzisiaj została u cioci, bo moja cierpliwość jest jest u kresu wyczerpania. Olinku, wypróbuję tą odzywkę do paznokci. Ja ciągle chodzę w pomalowanych paznokciach i co jakis czas muszę je jakos wzmocnić. Oolka, kozaczki są włoskie, z mięciutkiej skórki, na 5 cm obcasie i z długą cholewką. Dzisiaj już je wypróbowałam. Chodzi się w nich świetnie, prowadzi samochód gorzej, ale mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia.

rojeczkA ,WITAJ:) moja mama przed chwila odjechala,dobre rady trzeba przezyc:),w koncu te mamy chca dla nas dobrze,a ze nie zawsze pojecie\"dobrze\" oznacza to samo,to juz inny problem... tez przerabialam dobre rady mamy,w koncu dwa razy zostawalam samotna mama:D mialam isc na wieczorny spacer na cmentarz,ale nierealne:( pada,wieje,normalnie szok!

Czesc Misiaki:) Po wojażach w koncu w domu.Tak mi nuny domarzly dzies-bo oczywiscie mini sobie zadzialam na tylek.Dobrze ze choc plaszcz byl dlugi no ale jak zawialo.To plaszcz sie otwieral i w nogoi ziuuuu....:( Paskudnie. Skonczylo sie ze popoludniu godzinka i teraz wieczorkiem na chwilke małej pokazac cmentarz noca...:) Najlepsze z tego byly golabki u tesciowej.Kawka ,ciasto i winko;)

Dałam sie wyciągnąć na wieczorny spacerek na cmentarz. Niestety znowu zaczęło mocno wiać, ale jeszcze jest w miare przyjemnie. Ciekawe co z tym śniegiem. Mógłby jeszcze trochę poczekać.

u mnie pada deszcz ze sniegiem:( ale syf sie robi ,bloto, do tego wiatrzysko,za oknami tak wyje jakby nie wiem co sie dzialo mnie dopadla migrena,ide do wyrka,sprobuje zasnac ,chociaz nie wiem czy sie uda,maly lata w pizamie,znowu mu sie naped atomowy wlaczyl:) dobrej nocy wszystkim,trzymajcie sie cieplutko🖐️

Ja do wanny wskocze i sie rozgrzeje bo mi zimno.Zmrzlam jak jany gwint;)

O jak to wszystko spi;);) A u mnie Alaska;)-budze sie a tu snieguu....Własnie kopalam w szafie za ciepla czapka dla małej...W piatek ubiegly popoludniu bylam w zakiecie a dzis....;) Nawet chlop od piecyka sie w koncu zlitowal -chyba jak pogode rano zobaczyl i ma dotrzec dzis-wiec znow czekam.Ale juz mu 2 razy przygotowywałam łaznienke....wiec juz nie mnie nie denerwuje ....