Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolka

Dziewczyny po 30-które siedzą w domku

Polecane posty

Gość GAGUSIA35
Cześc kochane , wesoło tu u Was ,coraz to nowe osoby dochodzą i fajnie,a mnie jak posty nie wchodziły to dałam sobie spokuj i tak do tej pory,ale czytam co tam u Was słychac ,Rzenka prawko juz masz w kieszeni -gratuluje ,jazde próbna tez zaliczyłaś czyli pierwsze koty za płoty,za chwile szkoła sie zacznie i wszystko wróci do normy,u mnie szał zakupów -ksiazki ,ciuchy i takie tam pierdoły do szkoły ,ale wreszcie koniec-moge spac spokojnie,na wakacjach nigdzie nie byłam poza wikendowymi wypadami w Polske ,niestety wsztstkiego miec nie mozna ale nie narzekam ,pozdrawiam Was bardzo gorąco -aby do wrzesnia -buziaczki

Gość aleks 75
,dziewuszki.Jestem już .U mnie wir przemeblowania w domu :).nowe meble ,łozka itddddddddddd.Rozdzielamy pokoje dzieciakomi istny kocioł w chacie.zbytnio mi sie ta wizja nie podoba:(,bo musimy ze ślubnym oddac swoją sypialnie,no,ale coż:(,jak mus to mus.Do tego dochodzą jeszcze zakupy związane ze szkołą(istne wariactwo).:).Dziś zajrzę tu wieczorkiem:).Buziaki👄dla wszystkich

Gość aleks 75
rzenka gratuluje prawka👄

Gość GAGUSIA35
Aleksiku nie narzekaj ,aż Ci zazdroszcze tych nowych mebelków,uwielbiam przemeblowania to tak jakbyś sie wprowadziła do nowego mieszkania,remont szybko minie ,Ty jestes sprytna dziewczynka to raz dwa wszysciutko posprzątasz :)))))a jak nie to wpadne i Ci pomoge-muuuuuuuuuu"a

🖐️ Teraz jestem zadowolona:D Juz prawie w normie:D.........DZIEWCZYNY...BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE👄👄👄i mam nadzieje ze szybko z tego prawa bede kozystac Sips👄no to ja bym sie wsciekla ,ale Ty wykazalas stalowe nerwy i WYGRALAŚ:Dbrawo ...moje uznanie🌼 Gagusia👄...ja juz zakupy do szkoly zrobilam przed moimi wakacjami:D...a teraz tylko patrze jak inne mamy i mlodziez stoją w kolejkach po ksiazki,hihi.... Aleks👄witaj ja bym sie cieszyla ze dzieciaki maja osobne pokoje ...dorastają i potrzebują wiecej (tzw.)intymnosci i zaczynaja miec odmienne zdanie a co w związku z tym ?prowadzi do coraz czestzych KLUTNI...czego napewno CI nie zycze.Ja mam mebelki stare i na zamiane sie nie zanosi... milego wieczorku

Gość aleks 75
helołłlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:)jest tu kto?Cześc moje kochane:).Ciesze sie ze jestesmy w komplecie.Oj nawet nie wiesz Gagus jak bym liczyła na Twoja pomoc:0,a przy okazji dostaniesz klapa na d..e,że sie nie odzywasz:).Rzenka może masz racje że dzieci potrzebują intymności :)hmmmmmmmmm................,ale rodzice też nie?:):):)

CHEJAleks:D No właściwie rodzicom przedewszystkim ...ale co zrobić?My rodzice zawsze sie poświecamy...👄

Gość GAGUSIA35
(cześć) jak Wam sie zaczął dzionek bo mnie deszczowo a wczoraj tak było pięknie ,siedziałam z mężem w altanie do północy i było bardzo miło:) a co tam u WAs moje kochane wyjezdzacie gdzies na weekend? buziaczki

Gość sips
Witam, u mnie tez deszczowo ,niestety jak mam chwole na odpoczynek,spacer i relax na swiezym powietrzu to pogoda zawodzi, pozdrawiam🌼

Gość aleks 75
kobitki.U mnie takze dzionek deszczowy,nuda i nostalgia.Gagusia fotki bardzo piekne:),duzo wczoraj wypiłas winka hihihih:):),Rzenka i inne babeczki jak wam mija dzionek?.mialam robic ciasto rabarbarowe,ale jakos mi sie nie chce:(,chyba ta pogoda tak wpływa na mnie.

Hej, ja juz wczoraj wieczorem upieklam placek z wlasnymi sliwkami, pycha, w sam raz na taki deszczowy dzien , i przy kawce juz prawie caly poszedl. Tez sie nudze, choc na spacerze bylismy.

Gość GAGUSIA35
Dzięki Aleksiku,kurcze widze że deszcz pokrzyzował plany nie tylko mnie,u nas na dodatek jeszcze burze co chwile przechodzą oby tylko nie było tak jak na opolszczyznie -traby,co do wczorajszego wieczoru to nie opiłam się bo i niby czym tą skrzynką wina? (żartowałam) a ciasta to i mnie sie nie chciało piec a poczęstować nikt nie chciał:( na niedziele zrobie krówke z tofi i bitą smietaną -pychota ,czy tylko mnie sie zrypało gg?

Gość aleks 75
ojejku dziewczyny alez sie rozpadało u nas,u was też?:(.Gagusia co z twoim gg?od tej cholernej burzy widze sprzety w domu wysiadają.Cale szczescie ze ten paskudny dzień sie konczy ,może jutro bedzie lepiej.Cały dzień przed kompem lub telewizorem,,,,,,,,,,masakra :)

Gość aleks 75
dziewczyny jutro zapraszam na kawke poranna i ciasto rabarbarowe👄

Witam w ten ponury sobotni dzionek:( No i gdzie ta kawa i ciasto??!!!😠...ja tu pedzie z zakupami w deszczu i slinka mi cieknie na ciasto niespodzianka...a tu nie ma was... u mnie tez pada i pada mialam jechac do Lichenia z amerykańskimi gośćmi i nie wyszlo ,moze za tydzien bedzie lepsza pogoda:)Ja co drogi dzien jeżdze do szpitala zamienic szwagierke by mogla troszke odpoczac i zrobic cosik wkolo siebie z malutka juz dobrze ,tylko mosi jeszcze czekac za skonczy sie antybiotyk i powtorne badania.Mamy nadzieje ze do czwartku wrocą obie do domu:D A ja zadnych zdjęć nie widziałam:( Aleksiku👄:D Sips👄:D Gagusia👄:D M33:D witaj po watacjach:D udały sie?👄 Dziewczyny ...wiecie jak milo tu zajzec i zobaczyć tyle wpisów?:D👄❤️ bardzo sie ciesze i zycze milego dnia...ponoc jutro ma byc lepsza pogoda:D:D:D

Gość aleks 75
no jestem z jawą i ciastem:):),a was nie ma.Dzisiaj pogoda tragiczna ,wiec zapewne spedze czas na pichceniu w kuchni:).Rzenka cieszę sie że z malutką juz ok:)

Aleksiku ...:D wreszcie dotarlas:D dzieki ze ciasto juz nie moglam sie doczekac :D a kawusia rozumiem ze ze śmietanką? hihi... Juz obiadek prawie gotowy dzisiaj gołąbki w sosie pomidorowym...:D starczy dla WSZYSTKICH:D👄 a jaka jarzyna najlepiej pasuje waszym zdaniem ?

hej!!!:D Wlasnie synuś mi zadźwonił że jest z tatą w \"SATURNIE\"i kupili nowy telewizorek:D:D:D...ale fajnie:D 42 cale plazma...normalnie oniemialam,bo jechali kupić buty dla syna ,a tu prosze:D:D:D A co z tą suróką? Chcecie bym nic nie miała :( ja tak licze na WAS:D:*

Gość aleks 75
Rzenka sprawdzona jest surówka z sałaty lodowej i sos winegre.pychotka..Tylko musisz miec do tego oliwe.Ja dodaje jeszcze czosnek,ale niekazdy lubi:)

Gość aleks 75
hejgdzie jestescie?

Gość sips
Witam,u nas tez pada i przechodzą burze, nudy niesamowite,Rzenka chyba ja też wyśle męża po buty dla dziewczynek :) , kto wie co kupi :D może zorganizujemy jakies pogaduchy przy kawce,co Wy na to pogoda w sam raz,więc stawiam kawe i ciacho,może ktoś się skusi ;)

Gość aleks 75
ja tez jestem:0

Gość sips
super aleks już nalewam Ci kawki :) może ktoś jeszcze zapraszam

Gość aleks 75
sips mam ciacho rabarbarowe ,a ty jakie?:)

Gość sips
ja mam rolade,jedną ciemną z polewą czekoladową a drugą jasną posypaną pudrem

Gość aleks 75
Słuchajcie Gagusia robi własnie babkę,więc dzis dzień na forum przebiega pod znakiem słodkości.:);).I dobrze ,bo ta pogoda daje w kośc wszystkim.Nawet dzieciakom,mój mały snuje się z kata w kąt z nudów:(.Ale tu jakoś cichuśko,Rzenka to napewno żyje nowym telewizorkiem:)

Gość sips
faktycznie fajnie sie zlozylo,ja wzielam sie za wypieki raz bo mieli przyjechac goscie,ale z powodu burz niedotarli,a dwa moje dziewczynki miały zajecie,bardzo lubią pomagac w kuchni,choc przez chwile nie nudziły sie. rzenka,chyba opowiesz nam jak działa nowy sprzęt,odezwij sie jak się już nacieszysz.

Gość aleks 75
babeczki w ten niedzielny poranek.Jakie macie plany na dzisiaj?.Pogoda troszke lepsza,chyba nawet sie wypogadza:).Trzeba gdzies wyjsc z domu,bo wczorajszy dzień był fatalny,ze względu na aurę pogodową

Gość aleks 75
cicho wszędzie,głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie...................:(

Witam o poranku:D Juz czas na śniadanku i poranną kawusie ...:D Aleks ...👄 zrobilam tą sałate z oliwą z oliwek,bo ja innej nie używam:) i do tego jeszcze ztarlam marchew:D ,no i waszego ciasta tez sprobowalam ,ale nie moglam do Was napisać,bo net nie dzialal jak należy :(moglam tylko czytać i gg tez nie mialam .Dzisiaj wzielam kompa do pracy ,bo odkrylam ze jest net bezrzewodowy i moge sie podłączyć:D Pogoda u mnie jest dzisiaj zaskakująco piekna ...a mialo padać. 👄...Sips...mam nadzieze zakupy twojego MM beda rownie udane jak mojego hih:D...