Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaa

Bylo dobrze jest TRAGICZNIE!!!!!!

Polecane posty

Gość Olaaaa

Byłam dlugo na diecie wazylam 64 kg a teraz przed chwilka zwazylam sie i okazalo sie ze waze 65,5 kg!!!!! AAAA!!!!!!!Przytylam 1,5 kg od kad sie nie odchudzam co robic pomocy.... chyba znow przejde na diete taka na 2 dni tylko owoce i potem bede jesc 1000kcal i tyle co myslicie??? nie chce wiecej tyc.... POMOCY:(:( NIE CHCE ZYC...

Gość ceha
Mój Boże, a w Afryce ludzie z głodu giną...

Gość Olaaaa
A WALSNEI CHCE KUPIC MEZITANG DOBRY POMYSL??

Gość Olaaaa
meizitang MIALO BYC:)

Gość no nie.......
Cholera!! Co za paranoja!! Nie kupuj tego, bo to syf. Poza tym mozesz dostac podrobe, albo produkt przeterminowany. Zmien calkiem nawyki zywieniowe-lekko i w malych ilosciach. Zreszta po diecie czasem wraca niewielka ilosc kg, ale nie wracasz calkiem do starej wagi. jakby Wam (wszystkim odchudzajacym sie) powiedzieli, ze cyjanek przyspiesza chudniecie, to pewnie tez zarlybyscie.

Gość Olaaaa
wezcie szukam powaznych ocen a nie jakis zjebow;/

Gość ja kupuje adipex.

Gość Olaaaa
a co to jest?

Gość Po prostu
cały czas musisz liczyc kalorie, bo nie chudnie się na zawsze :-D

Gość ja kupuje adipex.
lek na odchudzanie

Gość Olaaaa
no wlasnie chyba ostatnio przesadzilam

Gość co sie bedziesz pieprzyc z
Mietazingiem czy Apedixem...zaraz kup amfe albo efedryne....jedno gowno....ale chudniesz....i masz w dupie liczenie kalori................ oczywiscie kumasz jeszcze, ze to zart........ zmien nawyki zywieniowe, jest tyle normalnych sposobow na utrzymanie wagi a wy - pigulki!!!!

Gość no nie.......
Dziekuje Ci bardzo za opinie.. chcialam Cie tylko przestrzec, zebys nie stosowala metoda "cel uswieca srodki". Wiem, ze rozne meizitangi sa popularne na tym forum, ale nie lapcie sie wszystkiego, bo to moze odbic sie na zdrowiu, ale skoro twierdzisz, ze jestem zjebem, to mnie i tak nie posluchasz.

Gość Olaaaa
a podasz choc jeden proszse...

Gość Olaaaa
nie wiem czy wytrzymam na diecie...ostatnio mam z tym klopot

Gość ja kupuje adipex.
więc kup adipex hamuje łaknienie

Gość co sie bedziesz pieprzyc z
a poszperaj na DIETACH i wybierz cos dla siebie. W koncu ty sama wiesz najlepiej co jest twoim slabym punktem (slodycze, czy nieregulanosc itp) i dobierz. Jesli czekasz na kolejna diete cud...to sory...z tym do pana boga.... A TRAGEDIA to jest w Afryce, jak juz ktos skrotowo napisal, bo tam miliony umieraja z glodu....pod przemyslenie i dostrzezenie innych punktow widzenia....

Gość matko jedyna co sie porobilo
boze co za kretynka z tej załozycielki ! słcuhaj dziewczyno, ktos ci tu radzil ze jakis lek na odchudzanie to syf a ty wyzywasz ta osobe od zjebow?widze ze czekasz az ktos napisze ci to co chcesz usłyszec, ps ktory to juz twoj topik?bo chyba z 5 widziałam, nie przylatuj tu za kazdym razem jak rzucisz sie na zarcie i przytyjesz, (poza tym twoja waga jest naprawde dobra) i nie wrzeszcz na ludzi ktorzy ci chca pomoc bo to paranoja.moze trzymaj sie jednego topiku na poczatek, co?dołacz sie do kogos, gdzies tu odchudzaja sie nastolatki:) mnie tez mozesz nazwac zjebem:)wiekszego rozsadku zycze

Gość Ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Wszystkie super-diety prowadza do efektu JOJO - czyli wiekszej wagi jakis czas po odchudzaniu.... Jedynym zdrowym i skutecznym sposobem jest dieta ZP (zryj polowe)

Gość Olaaaa
sory ale ktos sie w tamtym za mnie podszyl:/ nie wiem co za idiota jak zarezerwowac nick?

Gość zrob se kupe
schuniesz kilogram :o Zalosna jestes :o

przepraszam was dziewczyny ale ktos sie za mnie podszywa wiec juz nie jestem Olaaaa tylko inusia i jestem zaczerniona:)

Gość Zrozum nie ma
diety cud, masz tendencje do tycia i na to nie ma rady, a przy tym apetyt tobie dopisuje (niestety) i pewnie wszystko lubisz jak ja :-D Po prostu musisz uważać co jesz, liczyc kalorie juz do końca życia, słodycze wukluczyć z jadlospisu, czekoladę (co najwyzej od święta) tak samo slodkie napoje, pepsi, colę ... to nie dla ciebie. Mozesz jeść owoce, warzywa, ryby i drób ... no i najlepiej 5 posilków dziennie ale mniejszych, chodzi o to zebys nie była głodna jak wilk i rzucila się na jedzenie ... Ja nie tyje juz od 8 lat, ale uważam co jem i jakość się trzymię, chociaz mam apetyt niestety, powodzenia :-D PS Trzeba po prostu chcieć i koniec.

wiesz moze nie zawsze bo od wrzesnia ide do szkoy sportowej czyli 2 wf =90 minut w tygodniu czyli napewno bede chudsza musze tylko wytrzymac te 4 miesiace chce wazyc 64 kg i chcce zeby tak zostalo...