Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość jgfjf
Chyba masz coś z głową, kto w tych czasach oczekuje dziewicy... :o Chyba tylko jakiś zaścianek umysłowy

Gość Zaścianek albo przedścianek
Dziewictwo jest ok....przeruuuuchana oświecona?....

Gość a tacy
turki i araby tylko dziewice, jak myslisz dlaczego tyle dziewczyn stamtad naprawiaja w szpitalach swoje dziewictwo ? i wywalaja kupe fordy na to ? tak dla zartu ?

Gość jgfjf
Bzdura, jak ktoś jest wykształcony i żyje w cywilizowanym kraju, to śmieszą go te historie o dziewicach. Normalnym ludziom to nie robi, a wręcz dostrzegają i rozumieją plusy płynące z tego, że człowiek posiada doświadczenie.

Gość jgfjf
A poza tym nie mówimy o Turczynkach, tylko o Turkach mieszkających w Polsce i wiążących się z Polkami.

Gość a tacy
ile masz lat dziecko ? stawiam ze 15 i wlasnie cnote stracilas z ciapkiem. Z dziecmi o zyciu plciowym nie rozmawiam, mozemy pogadac o lalkach Barbie . EOT.

Gość a tacy
kompletna ignorantka a Rutkowski ma co innego do roboty :)

Gość jgfjf
Sam jesteś ignorantem. Widzę, że dla Ciebie wszystko jest czarne albo białe. Jak kobieta nie jest dziewicą, to od razu jest dziwką i pewnie robi lody masowo, stojąc na drodze. Masz ograniczone myślenie. Dla mnie kobieta może być po prostu po jednym lub kilku związkach i nie ma w tym nic dziwnego.

Gość mama3013@@!!!!!
ja byłam 3 lata w związku z Pakistańczykiem... religia niby nie by,ła problemem ale z czasem różnice dawały znac o sobie. nie tylko religia ale i też mentalność podejście do wielu spraw...jak chcesz to ci opiesze coś więcej jeśli jestes zainteresowana jak to był ow związku z muzułmaninem...

Gość ynkdm,
Dla mnie kobieta może być po prostu po jednym lub kilku związkach i nie ma w tym nic dziwnego. Dla ciebie tak, dla turka to dziwka. to sredniowiecze 100 laz ta murzynami

Gość ynkdm,
no i zapytaj ile jego siostra miala partnerow, ile zwiatkow, to ci momentalnie szczeke wylamie, ty mozesz sie pieprzyc bo jemu dajesz, jego siostra ma zabronione, bo ma byc porzadna zona i matka :)

Gość jgfjf
Znam kilkunastu Turków i żaden z nich nie ma takiego podejścia. Pewnie dlatego, że w Polsce mieszkają od wielu, wielu lat i są to osoby wykształcone.

Gość ynkdm,
to ich kultura, kultury wyksztalceniem nie zmienisz, wylezie predzej czy pozniej, zakladaja maski

Gość co znaczy EOT?
Może ktoś mi poweidzieć,co znaczy EOT?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzb
mama3013@@ opowiedz o swoim związku, jeśli możesz. Różnice kulturowe, największe zaskoczenia, podobieństwa. Będę wdzięczna.

Gość mama3013@@!!!!!
http://pokazywarka.pl/g5blci/ http://www.msfera.pl/gdzie-wypoczywa-twoja-zo na.html Darling.I Lowe.Ju... buuuhaha http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym"?????

Gość magia jest i pochodziod demonó
Tego nie spodziewał się nikt. Magdi Allam, muzułmanin, którego w Wielką Sobotę 2008 roku ochrzcił Benedykt XVI opuszcza Kościół. Równie zaskakujące są powody jego odejścia. zarzuca Janowi Pawłowi II i Benedyktowi XVI traktowanie islamu jako prawdziwej religii.Magdi na swoim chrzcie przyjął jako drugie imię Cristiano i zasłynął z radykalnej krytyki islamu. "Uwolniłem się od ideologii nienawiści, która uprawomocnia kłamstwo, okrutną śmierć oraz ślepą tyranię"

Gość lfelkn
Linki na detoksie widzę:D:D:D

Gość pytanie do Linki
dlaczego chcesz usunąć wszystkie swoje wpisy z tego topika? a tak żarliwie walczyłaś hahahahha

Gość Do Linki:
Linki, rozumiem, że przestałaś się wypowiadać na tym forum, masz swoje życie, dla mnie osobiście, to wielka strata, bo posiadasz ogromną wiedzę i wiele kobiet ostrzegłaś. Naprawdę trudno jest znaleźć inne miejsce , gdzie skumulowane byłoby tyle wiedzy, a dziewczyny jednak porad szukają właśnie na forach tego typu. Chcę, abyś wiedziała,że gdybyś miała jakiekolwiek kłopoty z powodu uczestnictwa w tym forum, jesteśmy gotowe udzielić Ci wszelkiej pomocy, łącznie z prawną, nie tylko Pan Marcin ma do czynienia z organizacjami obrony Praw Człowieka, maltretowane i krzywdzone przez muzułmanów kobiety tez są ludźmi i na szczęście coraz częściej tez zaczynają się bronić. Gdyby tak było, po prostu o tym napisz, podam wtedy swój prywatny mail. Uważam, że Mamy prawo bronić sie przed tym , co może nas spotkać ze strony mężczyzn z innego kręgu kulturowego, nawet jeżeli ktoś poczuje sie tym urażony, jak również ostrzegać przed tym inne kobiety, a każdy ma swój rozum i sam podejmie decyzję. Jeszcze raz dzięki za wszystko, Lidka.

Gość dfdggh
puszac w necie myślicie ze jesteście anonimowi , a Linki narobiła smrodu i teraz czmychnęła. Chciała dobrze ale z jej postów bił rasizm , wybacz Linki jestes dorosła a zachowalas sie jak dzieciak.

Gość dfdggh
pisząc *

Gość ..prosiaczki mają tylko swój
mały rozumek.To konkluzja do powyżej. Czytając wpisy powstaje takie przeświadczenie że albo histrioniczna ,możliwe że z sespołem DDD ,desperatka albo intelektualny niedorozwój który nauczył się paplać pisząc swe wypociny umysłowe na poziomie -szczyt szczęścia to urlop co roku,kino basen i kura w garnku...... Cóż koza ,gdy upiera się do lasu w którym są wilki ,trzeba ją puścić....i po ptokach....

mały rozumek. Czy umiecie pragnąć czegoś więcej niż kura w garnku co niedzielę... chyba że myślenie to bolesny proces dla was co..? Przecież nie wymaga się od was procesów psychologii głębi.

Gość a ty do czego pijesz?
a co mnie obchodzi z kim sie poszczają, ich problem nie mój. Myslenie nie zaszkodzi,

no właśnie następny Linki ,Linka , chcący cos udowodnić ? prosiaczku powiedz?

mały rozumek. Ucz się czytać ze zrozumieniem.Taki proces wzbudza wewnętrzną refleksję a dalej skłania do zadumy nad płycizną własnego postrzegania. Wyjaśniam więc nierozumiejącym co następuje... Inteligentny obyty człowiek wie że jest to konkluzja a autor nie oczekuje komentarza lub wypowiedzi, zwłaszcza od garkuchty....

niestety moj rozum kończy sie na garach prosiaczku ,

ciekawe ze niektórzy próbują głupotą pokazać swoja "inteligencje ", no cóż czas na mnie bo zupa będzie za słona prosiaczku.

mały rozumek.... Pa....do garów !!