Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbe_bejbe

Kto ma zamiar jeździć na rowerze i schudnąć

Polecane posty

Gość bejbe_bejbe

Ja od nasępnego tygodnia po weekendzie zaczynam wpady rowerowe. Mam nadzieje, że to pomoże mi schudnąć 6 kg. diety nie umiem stosować ciągle chodzę głodna przez co potem mam napady i jem dużo więcej :o no i teraz wygladam jak wyglądam =/ Jam myślicie pomoże to schudnąć??

Ja też mam taki zamiar:) Ale już od tego weekendu:) Teraz maturzyści piszą matury, więc będe miała tydzień laby:P No trzeba to jakoś wykorzystać ...

Gość jakich lubicie facetow

Gość jeździć na rowerze
Buuu....😭 a ja nie mam roweru....😭

Gość bejbe_bejbe
Hej a kto już jeździ/jeździł na rowerze i miał efekty wyszczuplenia??? mi najbardziej zależy żeby schudnąć w nogach (te UDAA) pupie i brzuchu bo zapuściło sie fałdki hehe :P Odezwijcie się

myśle że rower to dobry pomysł, jesli codziennie bedziesz jezdzic godzine, to po miesiacu baa po 2tyg. zauważysz efekty, no ale musisz codziennie :) Powodzenia

Gość bejbe_bejbe
Teriza ale mnie zachecasz :D ojj marzę o fajnej dupci bo narazie to mam ala Jennifer Lopez masakra :( wstyd mi za nią

Gość bejbe_bejbe
Teriza no nie wiem nie wiem... Ale ty na co czekasz hmm? Czemu też nie jeździsz?? Skoro piszesz o efektach to chyba jeździłaś co?

Gość bejbe_bejbe
Też chciałam biegać ale chyba lepiej się będzie jeździło. Mieszkam w małym mieście i patrzyliby na mnie jak na głupka i zaraz obgadywali a mnie to krępuje. A tak wezmerower i mnie nie ma :D A jeździłaś na rowerze?? Ja przy 158 ważę 57 kg, w tym zero piersi i duża dupa i uda :/ poprostu masakra :( wstydzęsietego bo to wygląda nieproporcjonalnie, gdybym ogólnie była ciut grubsza byłoby to o niebo lepsze !!!

jak kiedys mieszkalam na wsi to zawsze jezdzilam i bylam sliczna :D ale teraz mieszkam w duzym miescie i poprostu boje sie tu jezdzic rowerem :( a wogole co to za przyjemnosc wsrod samochodów wiec biegam na bieżni:)

Gość bejbe_bejbe
A no tak siłownie przecież jeszcze są ;)Ja niestety musiałaym dojeżdżać na siłownie co wiąże sie z kosztami na bilety :/ czyli jakaś stówa. A właśnie skończyłam staż i bedę szukać pracy ( =/ ) i brak kasy znowu :( No to powodzenia życzę obyśmy do lata schudły, tylko mam prośbę napisz mi jak często jeździłaś i po ile czasu? No i czy stosowałaś jakąś dietę czy normalnie jadłaś :) Z góry dzięki!

ja jadłam normalnie tzn. nie jadłam słodyczy ale nie chodziłam głodna :) czyli normalnie :) A jezdziłam godzinke dziennie po terenie górzystym

Gość bejbe_bejbe
Fajnie dzięki!!! Dziś dostałam okres i umieram więc do dzieła przystąpię tak pod koniec tygodnia :) ojj zmotyowałaś mnie, zmowtywowałaś :D :D :D 🌼

Gość tamaraa
Witam🌼 Też planuję jeździć na rowerze, godzinę dziennie zawsze rano. Z tym, że zacznę jeździć dopiero od 1 czerwca, w maju nie znajdę czasu. Poza tym nie radzę jeździć w upale, w zeszłym roku we wakacje długo spałam, jeździłam w południe upał niemiłosierny, a ja czułam się jak dorsz na grillu:P

Gość bejbe_bejbe
Tamaro w piątek miałam ostatni dzień w pracy więc teraz to na rower będę miała czasu a czasu heh, z jednej strony chciałabm sieprzy okazji opalić ale racja - w południe jest strrasznie gorąco i lepiej z rana. Jak topik nie zniknie będę pisała o efektach :D

Gość grubasek90
a ja od lipca bede jezdziła na rowerze do pracy 20 min w jedna strone hehehe jak nie dłuzej , musze do innej miejscowosci dojechac. I mam nadzieje ze przez to schudne. z tego co tu wyczytałam jestem najgrubasz, lubie rower ale wstydze sie jezdzic . Kolezanka idzie na maciezynskie a z nia jezdziłam autem teraz jestem zmuszona do roweru i strasznie sie ciesze!!! jak by nie jej ciaza to bym dalej autem jezdziła i zero ruchu miała:( niemam slnej woli do diet ale jesli rower spowoduje ze zaczne chudnac pewnie i dietka zacznie do mnie przemawiac:) pozdrawiami zycze powodzenia

Gość moniczka____
dziewczyny! ja jezdze od 2 tyg codziennie po ok.godz! schudlam 3 kg! poza tym nie jem slodkiego,biore l.karnityne,600 g dziennie,jedna tabletke 300 g wicz i jedna rano!jem mniej i "z glowa" poza tym zeby zabic ochote na slodkie robie taka mieszanke--woda niegazowana w kubku,w niej rozpuszczam 1 tabl.cynku z wit.c i do tego dodaje octu jablkowego! smakuje ok i nie ma sie obrzydzenia jak pilam tylko wode z octem! da sie wypic,robie to zawsze rankiem na czczo! rowerem smigam nawet jak nie ma pogody! super sie czuje,cera odzyla,mniej pryszczy sie robi:) juz popadalam w depresje i rower mnie z niej wyciagnal:-) mieszkam nad morzem to jezdze tez do portu,jest oki:-)) polecam! waze 60 kg,zamierzam zrzucic tylko z brzucha faldki,reszta jest ok,no moze troszke bardziej umiesnione nogi by sie przydaly:-)) chce zrzucuc 5 kg! buzka!powodzenia wam wszystkim kobietki! uda nam sie ! :-) ja sobie to odchudzanko zamierzam wynagrodzic kupieniem nowego bikini!!! ´wiec mam cel! buzka!!!

Gość bejbe_bejbe
Grubasek - powodzenia życze uda Ci się!! Moniczka jest na to świetnym dowodem :D tylko nierozumiem po co pijesz tę mieszankę z octem :/ fuj jaki to ma cel, efekt?? Teriza dzieki za stronkę!!! No właśnie ja chciałabym zrzucić z ud, łydek, pupy i brzucha boje się jednak umięśnienia bo mam grube łydki i nie chodzę w spódnicach bo siewstydzę :( ciekawe czy mięśnie nie zastąpią tłuszczyku w tych miejscach ???

Gość ehhh ja tez
a kto bylby chetny na wpsolna jazde w wawie?:)

Gość bejbe_bejbe
Ja bym była ale jestem ze śląska 🌼 "Mniej ciała i piękna cera... Jeżdżąc wolno w ciągu godziny traci się 300 kcal, jeżdżąc szybko - do 600 kcal na godzinę.... ....jazda pomaga walczyć z cellulitem. Tkanka tłuszczowa na udach, biodrach i brzuchu zmniejszając się powoduje, że nieprzyjemna skórka pomarańczowa z czasem także staje się mniej widoczna. Wentylacja organizmu, a latem także duża ilość słońca, dobrze wpływają na cerę, która staje się zdrowsza i ładniejsza." JUPI :D :D :D

Gość nadmierny rozwój mięśni
"Początek bez przesady Z roweru można korzystać codziennie. Trzeba jednak uważać, by rekreacja nie zamieniła się w wyczyn, bo grozi to nadmiernym rozwojem mięśni szczególnie nóg (!!!!!!!!!!!!!!!!!) ...Na pierwszy raz wyznaczyć sobie trasę długości od 5 do 10 kilometrów. A jeszcze lepiej, gdy uda się rozłożyć tę odległość na cały dzień (będzie się można zatrzymywać i w razie potrzeby odpocząć) Przyniesie to lepsze rezultaty niż nadmierne forsowanie mięśni bez odpoczynku, co może zakończyć się zakwasami Najbezpieczniej korzystać z roweru 3 razy w tygodniu po 30 minut. Jeżeli wydłużymy ten czas do godziny, trzeba jechać w tempie spacerowym. Jeżeli zaś mamy czas na rower tylko w weekend, to korzystajmy z niego od godziny do dwóch, ale jadąc w tempie spacerowym i często się zatrzymując. W ciągu tygodnia zaś starajmy się uprawiać inne formy ruchu (na przykład marsz lub pływanie), by nie stracić kondycji. "

Gość bejbe_bejbe
Kto tam jeszcze jeździł i nas zmotywuje?? ;) chętnie poczytamy i sie dowiemy każdych wskazówek!!!

Dzisjaj bym sobie tez wysżła na rower a w Szczecinie taka szaszyzna-zaraz bedzie pewnie padac;/

Gość u mnie się rozjaśnia D

Gość ja tez from Szczecin

Gość bieganie też dobre
najlepiej po lesie !

Gość moniczka____
ja juz wrocilam z rowerke,fajnie bylo ale wieje jak diabli. wtedy trzeba sie mocniej wysilac :( ja pije ta mieszanke ,bo to podobno na cere dobrze dziala i powoduje szybsza przemiane materii. odkad to pije chodze codziennie na WC a sie zdarzalo ze chodzilam co 1 dzien.:( ale of kors sport sie tez do tego przyczania. poza tym ocet jablkow y w malych ilosciach jest zdrowy,nie mam takiego apetytu na slodycze:) buzka! u mnie sloneczko swieci:-)))