Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbe_bejbe

Kto ma zamiar jeździć na rowerze i schudnąć

Polecane posty

Gość Dorottka
bejbe_bejbe 🌼 a gdzie na Górnym Śląsku mieszkasz? przydałoby mi się towarzystwo na rowerek :)

Gość bejbe_bejbe
In_Your_Eyes zapraszamy, zapraszamy :D jaką dietę stosujesz? Dorottka jestem z niewielkiej mieściny obok Tychów nie wiem czy skojarzysz :) ale fajnie by było gdybyś mieszkała blisko, w końcu świat jest mały :D Somika pewnie da sie zrobić tyle, że w dłuższym czasie (ja też nie chcę stosować diety, bo nie potrafię poprostu, chociaż chciałabym nie powiem..) staraj się pić dużo wody niegazowanej i chociaż ograniczyć to co niedobre :D słodkości, tłuszcze - zawsze coś!

Ja jestem z Bielska ;) a diete hm dietą to nazwać nie można czasem jem mniej czasem więcej powiem,że nie odżywiam si eza zdrowo :/ Ale ni eprzekraczam 1000 kcal :D z czego jestem bardzo zadowolona Jak sie topik rozwinie to może bede pisac co zjadłam Np wczoraj jakies 800 kcal ale w tym niestety było ptasie mleczko ;( Ale idzie lato sa już arbuzy ananasy które kocham a najbardziej suszone :D pomodory ogórki bedą maliny groszki no normalnie az si echce człowiekowi odchudzać Dodam ze nie jem słodyczy dużo niekusza mnie ciasteczka batoniki No moze ptasie i na michałki sie skusze ;( a co do ciast to mam słabosc jedzenia na surowo za nim wsadze do piekarnika Upieczonego za barzdo nie tkne :P Wczoraj poskakałam pól h a\'la skakanka i 10 min hula-hop Roweru niestety nie było Ale dziś na niego wsioade Mój byczek ;)

bejbe_bejbe 🌼 mam w domu mapę i nawet znalazłam Tychy ja mieszkam w Świetochłowicach...wiesz gdzie to? :)

Gość bejbe_bejbe
Dorottko wiem gdzie to :D ja dokładnie mieszkam w Bieruniu zaraz obok Tychow właśnie :D Miałam dziś jeździć ale w końcu nie wyruszyłam ;) Zastanawiam sie tylko czy lepiej jeździć codziennie czy co np. 2-3 dni hmmm.. Do wesela koleżanki muszę schudnąć (24.06)!!! Dziś mierzyłam bluzki w sklepie i nie wierzyłam własnym oczom!!!! Myślałam, że brzuch mi urósł a tu stałam i patrzalam w te lustro.... skóra taka zwiotczała, jakby lekko obwisła i ...................................................boczki!!! SZOK :( Buuu zawsze byłam szczupła nie wiem co tak szybko zgrubłam w ciagu niecałego roku :o

Gość rowerzystkaa
z ta jazda na rowerze to bywa roznie:) jestem z tych zapalonych rowerzystek, ktore jezdza sporo i czesto, zwlaszcza po terenach gorzystych. Jezeli chcecie tylko schudnac to radzilabym racjonalnie dozowac przejazdzki rowerowe. W przypadku gdy jezdzi sie wiecej to sie nie chudnie a wrecz przybiera na wadze ( po prostu tluszcz zamienia sie w miesnie ktore sa ciezsze). Szczegolnie widoczny efekt- na udach niestety... Juz pozegnalam sie z kusymi spodniczkami bo wygladam w nich niespecjalnie.... Nie zmienia to faktu iz polecam rowerek (glownie ten "normalny", a nie stacjonarny, bo duza czesc przyjemnosci tkwi w obcowaniu z przyroda). Zycze wytrwalosci tym wszystkim ktore zaczynaja lub kontynuuja... Moze sie spotkamy gdzies na trasie:)

Gość to może 3 razy w tygodniu
po 1 - 1,5 godziny wystarczy?

Gość to może 3 razy w tygodniu
po 1 - 1,5 godziny wystarczy?

Gość bejbe_bejbe
Hej dziewczyny jak wam idzie?? U mnie zastój :/ zaraz idę do fryzjera!! :D :D :D Potem jade z narzeczonym coś pozalatwiać i znowu dzień przeleci Wczoraj byłam tak dziwnie napuchnięta, że ledwo w spodnie weszłam eeekkkkk uuuu :( mam wrażenie, że im więcej myślę o schudnięciu tym tyję :/

Ja na rowerek wsiadam od poniedzialku, na razie lece z 8minABS i 8minBUNS. Padam, motywacji coraz mniej, ale trzeba sie trzymac :)

Gość JANCYŚKA
Ja mam 57 kg i 160 wzrostu :o chce schudnac na rowerze do 50 kg Uda mi sie??

hej bejbe_bejbe 🌻 to troszkę daleko mieszkamy od siebie, szkoda bo już miałam nadzieję, że znalazłam towarzystwo na ten cholerny rowerek, nie chce mi sie samej jeździć jak nie wiem co 😠

Gość kisiel16
hmm witam wszystkie panie... ja wlasnie jestem od miesiaca na diecie i jakos udalo mi sie zrzucic 6 kg.. ale w udach cos kiepsko idzie.. jezdze rowerkiem godizne dziennie i nic... moze znacie jakies inne jeszcze sposoby na te cholerne uda?? pozdroffka

Gość bejbe_bejbe
Dorottko no szkoda :( ja nie umiem sie zmobilizować i iść samej - siedze w domu i jem i jem...czuje siecoraz gorzej :( chodzę w dwóch parach spodni bo reszta ....za mała Jutro z tym koncze...musze przeciez w koncu! :( Kisiel - no nie żartuj bo uda to moja zmora i licze na rower.

Gość czy dalej jezdzicie...
???

Gość zalamana - Ania
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę poradzcie mi co zrobić. Po 1,5 roku przytylam 13 kg, mając 167cm ważę obecnie 80 kg. Od miesiąca jeżdżę na rowerku stacjonarnym jednak waga stoi w miejscu :( Bardzo prosze o pomoc, co ja mam zrobić. Zaczelam mniej jeść i ostatni posilek jem przed 17.00. Ile musze jeździć na rowerku stacjonarnym by byly efekty??A może ktoś ma jakąś dietę skuteczną. Proszę o pomoc i rady :( Z góry dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam :)

Gość jetCast
witam wszystkich!!! w moim przypadku jest inaczej musze tylko ciut schudnac z brzucha reszta moze byc no i moze troszke umiesnic nogi ale boje sie ze z tylka nic mi nie zostanie! jak jezdzic zeby tylko faldki zgubic? a moze to nie mozliwe,moze powinnam wybrac jakis inny sport?

Gość julka26
jutro nowy miesiac pora zrobić cos wreście ze soba i schudnąć z 10kg na początek jak myślicie ile czasu mi to zajmie jak będe jezdzić 2gdz dziennie rano 1 wieczorem drugą?

Gość Mia Colucci
Ile godzin dziennie musze jedzic na rowerze zebu schudnac kilogram z jeden dzien? a ile musze chodzic zeby tez schudnac kilogram w jeden dzien?

jeździć ok. 14 godzin, jeśli wolno ( bo trudno 10 godzin przepedałować w szybkim tempie ) to jeszcze więcej Chodzić ??> nie wiem, czy dnia by starczyło

Gość Mia Colucci
a ja bede jezdzila 2 godziny dziennie to ile schudne przez tydzien po za tym nie jem sniadania tylko sam obiad maly???

teoretycznie przez tydzień spalisz w ten sposób równowartość 1 kg, ale w praktyce nie jedząc śniadań...:-O może być gorzej.... chyba już lepiej nie jeść obiadu, choć i to głupie

Gość Mia Colucci
przez ostatni tydzien schudlam 4 kg

Gość Ruda*
siemka:*:*: ja mieszkam w Poznaniu:*:* dziś zaczełam 10minut-rowerek 20brzuszków 20pompek*:*:*: planuje biegać po malcie:*:* kto zainteresowany w wieku 12-14

Gość ziutek533
jeśli chcecie szybko zgubić kilogramy polecam jazde na najwyższym biegu czyli np przód 3 a tył 9 i prędkość bardzo niska tak aby dużo siły użyć pedałując wtedy nasz organizm zacznie zużywać nadmiary tłuszczu. po prostu musicie wracać z treningu ledwo żywe i w domu uzupełnić braki wody w organizmie i witaminy. najlepiej jeść bardzo dużo warzyw i owoców. testuje i mi pomaga ale przekonaj się sama

Gość kolosalna różnica
mam super metode na zrzucenie kilogramów .. a mianowicie : smarujemy wybrane partie ciała żelem termowyszczuplającym następnie owijamy się folią ubieramy jak najgrubiej (nawet w lato) I wskakujemy na 2-3 godzinną wyprawe rowerem ;D Uwieżcie mi po tygodniu-dwóch efekty są naprawde zdumiewające.. może trochę nie wygodnie przez tą folie ale naprawde warto..

Gość frutiiii
Hejo. Ja jeżdziłam rowerem miesiąc w wakacje rano 40 min i wieczorem 40 min , mało jadłam,bo jak ciepło jest to jeść się nie chce,przy tym stresowa praca w kuchni itp. We wrześniu stajac na wage nie mogłam uwierzyć wazyłam 68 i zrzucialam 8kg co rowna sie 60 kg,, nie powiem,jadlam slodycze i to codziennie czekolade , czerwona herbatka itp. Teraz znowu zaczelam jeżdzić 2h codziennie Życze powodzenia!!!!