Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teriza

Zaczynam od zaraz, kto ze mną?

Polecane posty

Martyna jak dla mnie to bedzie około 700kcal dorzuc jeszcze gdzies jedno jajko ... bo białko ponoć zdrowe na odchudznie i bedzie oki :D Witaj My humps Mamy podobny start ja 170 i 75kg i jestem z Tobą, mi tez tak kiedys wujek powiedzial i wiem jak sie czujesz! Powodzenia Bądź STRONG :D

no to ja sie dołaczam-chcem zrzucic tak chociaż 5 kg...nie jem wogle pieczywa-słodyczy.Zero jedzenia po 18,19.choc dzisjaj złamałam słowo -ale tak to jest z tymi niedzielami-jak raz człowiek zgrzeszy nic sie nie stanie.jutro sie odezwe bo teraz juz spadam.Papa

cześć dziewczynki :) wlasnie sie zastanawiam co na sniadanie? hmmm

hej wam ja własnie zjadłam na sniadanko dwa jajka na twardo-kawałek zielonego ogórka posypanego bazyliją i jedną rzodkiewke:) jak wstałam-szklanka wody+herbatka malinowo jabkowa(oczywiscie bez cukru) w sumie to sie nie liczy bo wkoncu zero kcal:P o 12 zjem sobie serek wiejski...trzeba tak mniej wiecej kombinować co sie zje pózniej...

Dziewczyny-mam nadzieje,ze tu sie szybko nie poddacie i topik raz,dwa nie padnie jak gdzie niegdzie;/ warto osiagac postanowione cele a potem sie temu przyglądac!! i chwalić np na forum;)

pojezdziłam troche rowerem ale mam kondycje szok dyszałam jak pies a mam dopiro 18 lat

no to dobrze,bo ja tez nie pale a raczej rzuciłam:P no to najwyrazniej trzeba popracować nad kondycją;)ja sie cos nie moge zmobilizowac do cwiczeń,ale od dzisjaj chyba zaczne cwiczyc chociaż 20,30 minut(przed snem i moze rano mi sie uda;) skąd wogle jestescie? bo ja ze Szczecina

wpadne tu wieczorem mam duzo nauki 8 maja taki egzamin z historii az sie boje juz za rok matura

Ucz sie ucz:) ja ide troszke posprzątać-puki mam wolne i czas:P

a zjadłam 3płatki chleba ryzowego firmy Good Food :) z ogórkiem i pomidorkiem i jedno ugotowane jajko :) ze szypiorekiem Mniiam :)

Cześc wszystkim:) Fajnie, że jest nas co raz wiecej bo razem zawsze raźniej. A jak jak narazie nic nie jadłam i dzsiaj nie zamierzam, robie sobie oczyszczenie, mam nadzieje, że mi się uda:) martyna18--> ja tez niestety musze się uczyc, a maturke mam w tym roku, czyli jeszcze 3 dni:p

RachEll a z czego zdajesz ?? bo ja za z historii , polaka ,niemieckiego , i moze wos ale to nic pewnego

tez kiedys zdawałam Mature :D zdałam na cztery czwórki :) A teraz tez mam egzamin koncowy tylko ze Obrone pracy Magisterskiej :( A Wy wybieracie sie na studia ?? :)

mam nadzieje ze sie gdzies dostane a jesli nie to moze za granice bedzie trzeba sie wybrac a co studiujesz ??

Ja zdaje polski, angielski, biologie i wos:) Grunt to podejśc do maturki bezstresowo:) Miałam dzisiaj nic nie jeśc ale bolała mnie głowa dlatego zjadłam jogurt naturalny, później pójde na jakis spacerek, tak się zastanawiam czy nie zacząc biegac, lepiej biegac rano czy pod wieczór??

Ja zdaje polski, angielski, biologie i wos:) Grunt to podejśc do maturki bezstresowo:) Miałam dzisiaj nic nie jeśc ale bolała mnie głowa dlatego zjadłam jogurt naturalny, później pójde na jakis spacerek, tak się zastanawiam czy nie zacząc biegac, lepiej biegac rano czy pod wieczór??

sorka, niechcący moją wypowiedz wysłałam dwa razy

Planuje, jak prawie kazdy w tym kraju, najgorsze jest to że nie wiem jeszcze na jaki kierunek chce iść:( A Ty juz masz plany w związku ze studiami??

ja kiedys słyszałam ze lepiej biegac rano bo jak sie biega wieczorkiem to sie spala to co sie zjadło w dzien a jak sie biega rano na czczo to spala sie tłuszczyk, no ale przy okazji moze sie spalic tez troche mięśni :(

hej załamałam sie z moim chłopakiem chodze od kilku tygodni i przypadkiem dowiedziałam sie ze ma 2 dziewczyne czy to jest normalne , ale sie wkurw... a te wszystkie teksy kochanie , skarbenku itd chce z nim zerwac dzisiaj wieczorem i nie jestem pewna na 100% co do tej dziewczyny ale 85% jest długi weekend a on nawet nie chciał sie spotkac to jest dopiero dziwne niby był u \"cioci\" a w sobote była brzydka pogoda kon by sie usmiał

hmmm... podejrzane... zapytaj go wprost ale tak na wejscie co jest grane jak bedzie kręcił to juz bedziesz wiedzieć ze kłamie...

a ja wróciłam właśnie z dwu godzinnego rowero-spaceru tzn. troche jechałam rowerem troche szłam pieszo. Mamy z chłopakiem tylko jeden rower .... wiec tak sie dzielimy :D

juz wczesniej cos podejzewalam bo przestał słac sms i sygnały jak nie moglismy sie spotkac to gadałam z nim kilka godzin przez gg a teraz 30 min max tak jagby mniał czas podzielony na 2 osoby jak mam do niego zagadac na gg bo inaczej nie moge a szczerze to uswiadomiłam sobie ze go nie kocham nie lubie kłamstwa boze co za dupek