martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 wiesz co dzis zrobiłam załozyłam sobie nowy nr gg i imie i zagadałam do niego był nieatywny a sie odezwał a mnie wczesniej powiedział ze musi isc juz szok no tak flirtowałam , posłałam foto jakies laski , powiedział ze ma 2 dzieczyny i to było całkiem na serio powazna rozmowa raczej nie zartował , nie ma nic na koncie w tel a na mnie nic nie wydał wiec gdzie dzwoni do cholery potem przysłał mi swoje foto byłam juz wkurw... i powiedziałam ze strasznie wygląda tak mnie zjechał ze normalnier nie mogłam go poznac szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Maj 1, 2006 Na pewno nie miła sytuacja;/ ja kiedyś tez byłam ta drugą-ale przez to miałam same problemy...:)jak nie ten to nastepny-widać,ze ten jest nie dojrzały i najwyrazniej nie dojrzał do stałego zwiazku!! Ah tylko zabic takiego drania. jestes jeszcze młoda-jak nie ten to nastepny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Maj 1, 2006 Upss-troszke sie powtórzyłam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 1, 2006 nie zazdroszcze Ci tej sytuacji... qrcze mam nadzieje ze bedziesz silna i ze nie wplynie to na twoja motywacje do odchudznia..jestem z Tobą :D 3maj sie i nie przejmuj tym dupkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 No rzeczywiscie nie fajna sytuacja, kiedys byłam w bardzo podobnej, tylko że chłopak samimi powiedział że jest jeszcze ktoś no i zerwał ze mna przez tel, dupek. Nie przejmuj się nim, tym bardziej jak go nie kochałas to nie rozpaczaj, pomysl sobie że nie jest Ciebie wart, a jak Cie zjechał to Twoja motywacja powinna się jeszcze zwiekszyc:) Kiedys jeszcze bedzie patrzył na Ciebie z zazdroscią, jak zrobi się z Ciebie super laska to bedzie tego żałował:P:P Grunt to się nie załamywac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 Wiecie co dziewczyny znalazłam dzisiaj bardzo fajne cytaty, jak je czytałam to podnosiły moja motywacje może wam tez pomogą:) \"Wytrwałośc i zdecydowanie są wszechmocne. Hasło: Nie ustawaj w wysiłkach- rozwiązywało i zawsze będzie rozwiązywac problemy rodzaju ludzkiego\". \"Oto sposób by zdobyć wszystko- dac z siebie wszystko\". \"Minuta w ustach, godzina w zołądku, całe zycie w biodrach\":P \"Kto wytrwa do końca jest zwycięzcą.\" \"Wiara + nadzieja to furtka dla możliwosci\" To chyba wszystkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 1, 2006 mi się najbardziej ten spodobał: \"Minuta w ustach, godzina w zołądku, całe zycie w biodrach\" chyba najbardziej do mnie przemawia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 Szczerze mówiąc to do mnie również, jak będe chciała sięgnąc po cos słodkiego to mam nadzieje że wówczas do mnie przemówi i odwiedzie mnie od zgrzeszenia:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 przez niego troche za duzo zjadłam ale macie racje warto stac sie super laską , az mu gały wyjdą szkoda tylko ze nie chodzi do tej samej szkoły co ja ale pewnie sie jeszcze spotkamy, i najwazniejsze jeszcze sie nie odezwał od rana , normalnie czekam na niego ale go opieprze , juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 rzeczywiscie to zdanie daje do myslenia za kazdym kesem bede o tym myslala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 Stosuje któraś z was pilling z kawy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 no ja od czasu do czasu a co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 1, 2006 ja tez stosuje czasami, musze powiedziec ze jakis rewelacyjny nie jest ale w sumie dobrze sie po nim czyje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 Tak pytam bo ja nigdy nie stosowałam i chciałam się dowiedziec czy warto spróbowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 1, 2006 spróbuje jutro i zobacze na własnej skórze czy mi podpasuje czy nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 skora jest bardzo miekka , gładka , ja dodaje oliwki i balsamu do fusów , mozesz zrobic na same biodra albo na cale ciało ale bardzo delikatnie bo mozna sie zadrapac , polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 no i sygnała tylko i jak ja mam zerwac .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 1, 2006 cholera jasna ale jestem głodna :( nie poddam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 2, 2006 hej jeszcze spicie ??? ja JEM SNIADANIE jogurt naturalny i kanapke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwka86 Napisano Maj 2, 2006 Czesc dziewczynki, moja kopenhaga oseszła w zapomnienie..niestety:(No,ale coz..wazne,zeby sie podniesc i isc dalej:)Ja niestety juz o kopenhadze chce zqapomniec..bo bezustanne proby obrzydziły mi tak okropnie wszystkie jej składniki..ze od wczoraj jestem na zdrowym odrzywianku..przede wszystkim warzywka..owocki i jogurciki:)Mam nadzieje,ze Wam dziewczynki lepiej idzi?Jakies widoczne postepy?Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 2, 2006 te wszystkie diety jakos do mnie nie przemawiają wole jesc normalnie tez próbowalam ale nie dałam rady np kapusciana ugotowałam zupe i zjadłam jedną miseczke , jak pomyslalam ze bede musiała jesc to cały tydzien to mi sie juz odechciałao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 hello :D Ja tez nigdy nie stosowałam zadnych specjalnych diet i jadłospisów bo poprostu czasem są kapke za drogie jak na studencką kieszeń. Ale zupe kapuscianą jadłam i schudłam 4kg w tydzień :) i tak sie zastanawiam czy by sobie znowu nie zrobnic tej kuracji ... hmmm moze w koncu moja waga by drgnela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 332t5ra Napisano Maj 2, 2006 Siemacie. Po wielu miesiacach nieudanych kuracji odchudzajacych postanowilem wziac sie w garsc i kupic spalacz tluszczu po kilku dniach czytania roznych opini jak i konsultacji z trenerem na silowni zdecydowalem sie na Thermal Pro, neistety istnialo duze ryzyko trafienia na podrobke wiec szukalem pewnego zrodla i zdecydowalem sie na: http://www.mmo.pl/affiliate/show/banner.php?ref=4&affiliat e/banner/id=4] Moj kumpel zamawial z tego sklepu i bylo ok - moj tez jest ok wiec rzetelny sprzedajacy. Co zauwaylem po spalaczu: - pobudzenie ( az wzrastaja checi do cwiczen ) - full energii ! - zmneijszony apetyt - przyspieszony metabolizm - mniejsza utrata miesni Thermal Pro dawkowalem: 1 kaps rano na czczo 1 kaps przed treningiem Oto efekty po 6 tygodnaich: waga: - 9kg pas: - 12cm klatka: - 7cm udo: - 7cm lydka: - 4cm wzrost: bez zmian Dieta ktorą stosowalem wygladala tak: 7.00 100g platkow owsianych z jogurtem naturalnym 10.00 50g chelba razowego i 50g szynki chudej 13.00 paczka ryzu z miesem 14.00-15.30 cwiczonka na silowni + rower 16.00chuda ryba z warzywami 19.00 salatka wazywno - miesna do tego jak juz wspomnailem 2 kapsy / dzien Thermal Pro bardzo sie ciesze z moich efektow, bylem bardzo sceptycznie nastawiony do Thermal Pro ale jego dzialanie jest szokujące Na prawde polecam taki zestaw Od 2 tygodni lykam Scorch i tez jest bardzo dobry - waga spada. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 a to co za akwizytor :D ja tam nie wierze w takie cuda a Wy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 moim zadaniem to jak na faceta to wystarczył ten skąpy jadłospis i te ćwiczenia to juz mu kilogramy poleciały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My humps 0 Napisano Maj 2, 2006 Witam kobietki! Widzę, że tu wzloty i upadki:) Zreszta u mnie też, zreszta wczoraj miałam ogromnego stresa, czy aby nie będę mieć dzidzi:) No ale naszczęscie okres przyszedł a teraz zwijam sie z bólu... Zjadłam dziś pomarańczę i jabłko:) Zaraz na rowerek a potem solarium:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 heh skąd ja to znam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 2, 2006 hej dzisiaj dobrz mi idzie , nie czuje głodu juz dzisiaj nic nie zjem , trzeba wykorzystac brak apetytu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 2, 2006 witam wszytkich:) U mnie dzisiaj nawet nawet, byłam na bardzo długim spacerku, bo pogoda taka ładna że az się nie chce w domu siedziec, a jesli chodzi o te wspomagacze to uwazam że to jest pic na wode. Spróbowałam dzisiaj tego pillingu z kawy i hmm mam mieszane uczucia, w sumie to skóra troche gładsza jest w dotyku ale zabawy z tym co nie miara, a ile sprzątania pózniiej:P:P Chyba juz wole tradycyjny krem antycellulitowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 Przegrałam :( kolejny przegrany dzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach