Gość kikus89 Napisano Kwiecień 30, 2006 czy szybko sie chudnie na takiej diecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa spod drzewa Napisano Lipiec 12, 2007 upup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megisss 0 Napisano Lipiec 12, 2007 na topiku którym jestem jedna dziewczyna schudła z 56 kg na 52 kg stosujac ta diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Ja stosowalam przez 5 dni i schudłam 2 kg. Ale trzymałam się rygorystycznie - tylko owoce i warzywa i nic więcej. Polecam te diete, bo mozna jeśc do woli. Spróbuj, nic nie ryzykujesz, najwyżej się poddasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 coccinella a wrocily ci te 2 kg. czy utrzymalas wage? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadreality Napisano Lipiec 13, 2007 Szkoda tylko ze w tych 2kg nie bylo w ogole tluszczu, a jak odzyskasz te 2kg, to bedzie to 100% tluszcz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 2 kg nie wróciły i nie była to woda tylko tłuszcz z brzucha. Efekt zauważalny. Choć pewnie i tak \"specjalistki\" będą wiedziały lepiej. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 o fajnie ze jestes :) a moglabys mi napisac dokladnie co i w jakich ilosciach jadlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Jadłam sałatki - pomidor, ogórek, sałata. Przyprawione ziołami (bazylia, tymianek, rozmaryn) i minimalnie soli, bo wtedy były upały, w wiadomo że z potem traci się sole mineralne. Obiad i kolacja - puree z buraczków, szpinak, barszcz z botwinki, barsz ukraiński, warzywa na patelnie (ale trzeba powybierać ziemniaki i groszek). Wszystko przygotowywane oczywiście na samej wodzie, bez makaronu, ziemniaków, tłuszczu. Dziewczyny polecają jeszcze kapuśniak, bigos z pieczarkami, leczo, kalafior, brokuły. Jeść można do woli i spokojnie zmieścisz się w 600 kcal. Gdzieś tu był topik o tej diecie, tam jest dużo rad i przepisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakshmi_D 0 Napisano Lipiec 13, 2007 jaka to roznica czy to tluszcz czy woda? Jesli to woda sprawia ze puchniemy to po utracie tej wody wyglada sie o wiele szczuplej, wiec radosc powinna byc ta sama. Nalezy tylko zrezygnowac z soli bo to ona zatrzymuje wode w organizmie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 coccinella --> dzieki :) dzieki :) juz szukam tego topiku !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Tak, ale trochę soli trzeba jeść. Normalnie dostarcza się organizmowi soli, która jest w gotowych potrawach jak pieczywo czy wędliny, przy tej diecie nie ma jej nigdzie. No i po drugie - zupy warzywne na samej wodzie i jeszcze bez soli to naprawdę trudne do przełknięcia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 cholercia nie wiem gdzie jest ten temat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3170829 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 dzieki raz jeszcze - fajnie ze na tym forum sa jeszcze takie osoby jak Ty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Bardzo proszę. :) Napisz czy będziesz stosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 juz teraz moge ci powiedziec ze tak ! tradycyjnie od poniedzialku :) dzisiaj i jutro wszystko poczytam i przygotuje sobie jakis plan, liste itd. znalazlam tez materialy ewy dabrowskiej ;) nie zaczne od jutra, bo mam impreze rodzinna i wiadomo (moze nie tyle ciacho co drinki) mam zamiar stosowac ja co najmniej 2 tyg. - jestem zdeterminowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dana_ Napisano Lipiec 13, 2007 Cieszę się, że się zdecydowalaś. Ja jestem 11 dzień ubyło 5 kg a w pasie 9cm. Szkoda tylko że dzisiaj tez mi sie szykuje imprezka na której muszę być i nie wiem jak mam ukryć swoją dietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vxbb Napisano Lipiec 13, 2007 Dana_ --> powiedz z jakiej wagi startowalas i ile masz wzrostu? gratuluje zrzuconych kg.:) jak ja bym chciala -5kg. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadreality Napisano Lipiec 13, 2007 Wystarczy znac sie na procesach zachodzacych w organizmie. Ale nie bede ci psula samopoczucia, mysl sobie, ze zgubilas 2kg tluszczu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewawe Napisano Lipiec 13, 2007 ja bede stosować tą diete od jutra, i mam zamiar schudnąć 10kg w 28dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super super Napisano Lipiec 15, 2007 Dana...gratuluje ale ladnie schudlaś i te cm w pasie!!! dużo Ci spadlo...i w krotkim czasie..ja też biorę się za podobną dietkę bo robię zupki warzywne sobie i je jem;] dopiero zaczelam zobaczymy efekt w sierpniu bo chcialabym w sierpniu być lżejsza o jakieś 5 kg;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zebyś wiedzial Napisano Maj 18, 2009 hej :) ja jestem już chyba 6 dzień i schudłam 3kg :) ale powiem szczerze że w piętek nie wytrzymałam i zjadłam dużą bułkę i zupkę no i dzisiaj też poległam i wszamałam bułkę i 1 kromkę chleba O ! ale idę dalej nie będę się poddawała jak teraz tak leci waga :D pociągnę ją do tej pory aż stracę jeszcze 5kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach