Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA JUŻ MAM TEGO DOŚĆ

Zaraz.. za chiwlkę CHOLERA MNIE WEŹMIE!!! BOŻE ZA CO TO! Moja DIETA

Polecane posty

Odchudzam się od.. DZIŚ (tak na poważnie - mowię to chyba z setny raz) Odchudzam się od 3 lat (I nadal ważę 88 kg [ na początku było 70] ale to nic...) W sierpniu mam poważny wyjazd do Włoch i nie chcę tam jechać jako hipopotamka. Dziewczyny. To oznacza napis: HELP ME na mojej twarzy. Co ja mam zrobić,żeby schudnąć 25 kg albo przynajmniej 20 kg! Błagam powiedzcie. Rano nabiał, do 13 jakieś jabłko, po 13 gotowane lub surowe warzywa + herbatka oczyszczanie SLIM FIGURA (zrobię 3 fazy) i codziennie rower, 2x w tygodniu basen, kremy wyszczuplające (te tanie :/) i codziennie ćwiczonka abs żeby mi skóra nie obwisła? I może jeszcze codziennie przynajmniej 15 minut steppera ? Dziewczyny trudzić się ? Trudzić ? Czy lecieć do lodówki.. Bo ja nie chcę tak! Plizzz powiedzcie, czy na powyższym się uda...

Gość dziewczynka2333
uda

uda ? Nawet te 25 kg.. Kurcze normalnie muszę teraz wziąć się ostatecznie. I nic do tego że mam (co prawda juz wyleczoną ale mam) niedoczynność tarczycy ?

Gość dagaaaaaaaaa
to tak jak ja ... też się udchudzam od dwóch miesięcy chyba a schudłam ...nic!! :O przytyłam 2 kilo! nie umiem się odchudzać i tyle a chciałam straić tylko 2 kilo 😭

no ja nie iwem czy to tak samo, bo ty masz napewno 50 kg przy wzroście 175 cm, a ja mam 171 cm i 88 kg.. I tu jest ten problem...

Gość odchudzaj sie rozsadna
odchudzaj sie rozsadna dieta.. oblicz ile potrzebujesz teraz kalorii i zmniejsz zapotrzebowanie o 1000, wtedy chudniesz kilogram tygodniowo, skutecznie i bez efektu jojo

Gość dagaaaaaaaaa
nie, ważę więcej a chciałabym zrzucić tylko te cholrne 2-3 kilo a nie umiem! nie mam silnej woli i nie umiem si.ę zawziąć, zawsze już będę tyle ważyć i nigdy nie schudnę :O

Gość proponuję głodówkę
raz w roku, naprawdę działa zbawiennie na nasz organizm:)

rozsądnie ? Ja nawet na 1000 kcal chudnę 0.5 kg na dwa tygodnie. Nie kochanie! Ja muszę schudnać te 20 kg do sierpnia.. muszę

"proponuję głodówkę" a ile miałaby trwać ? I przy głodówce można myśleć i cwiczyć ?

? no i jak dziewczyny warto sie odchudzać czy nie ? WARTO ? Mam szansę schudnąć te 20 kg ?

up ;(

:( nikt nie odpisze ?

Pewnie że masz szansę spróbuj a zobaczysz od razu leipiej sie poczujesz :)

z taka dieta masz WIELKA szanse na pozbycie sie nadwagi ale z TAKA dieta , dokladnie, nie ma sie co zastanawiać pierwsze 2-3 tygodnie beda cholernie trudne ale potem przy tej diecie zoabczysz efekt i to Cie zmobilizuje jak kop w tylek ;) trzymam kciuki!!

Gość podpowiadam
a gdzie slynna Winogronka????