Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

Nowy Rok to zwykle okazja do nowych postanowień i do zmian siebie. A ja Wam zyczę , abyście się nie zmienialy i zawsze były sobą :-) Duzo zdrówka :-) Żyję too, ale niemrawa dziś jestem :-), o 1 jeszcze w łózku leżałam , ale jak pomyslałam ,że taki bede miała cały rok to szybko wzielam sie za siebie - pozdrawiam Kobietko przeslesz mi zdjecia ?

Księżniczka, ja zapomnałam na Amen Waszego loginu, i Mea przecież nie ma gg do Ciebie... Przepraszam, ale wszystko im przekazałam :P Cosma wyślę fotki.

ooooooooo, to fajnie , czekam z niecierpliwością :-)

Czesc ksiezniczka. Wywiało dziewczyny po Sylwku, kaca leczą...;-) zwłaszcza Mea_ (hehe)- z nia mozna robić zawody na najwieksze ociaganie się w piciu ;-))

Witam :) Ale pogoda !!! Zimno... brrr... Cosma fotki z Sylwka Ci wysłałam :P Aniu mam nadzieję, że się nie pogniewasz, bo wysałam jej także Twoje. Czekamy na więcej :D Mea daj maila ! I prześlij mi zdjęcia z Waszego aparatu. Galeria musi być :D

Witajcie Zimno przeokropnie brr..... Kobietko dzięki :-) Księzniczko, mam nadzieję ,że się nie pogniewasz :-)

Tak, dostałam. Dzięki. Cała banda w komplecie. Prócz mnie oczywiście. Potańczyłyście też ? No nic mi nie chcecie powiedzieć. Moje dziecko ma jakieś nieskończone zapasy energii. Już nie mogę... W dodatku w ogóle nie śpi w dzień. Jestem wykończona. Buziaczki

Hej! Tu Mea, mimo zmęczenia i nerwowej atmosfery w pracy, w wyśmienitym nastroju! Pozdrawiam wszystkie gorąco! Mam w zapasie saperki - jak ktoś potrzebuje, dajcie znać :)

Hej!!! Musiałam zaliczyc jakieś tam szkolenie. Efekt jest taki: tylko boli mnie siedzenie.Wreszcie weekend :-)

I co z tak miło rozpoczętym wieczorem ;) ???

Jestem :-) wyspana, ale zwlekłam się z wyra o 10.00. Jutro mam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z eks, nie zaznam spokoju za zycia ;-) Kobietko , a Ty co wieczorem wykombinowalaś?

No to nie zazdroszczę... Dasz radę. Nie daj się sprowokować i będzie ok. Wiem, że to nie łatwe, ale musisz go w końcu wyautować !!! Nic jeszcze nie wykombinowałam...:) Napisałam, że... chyba nie dam rady dziś :D