raina2 0 Napisano Maj 2, 2006 Mam pytanko odnosnie kremow Vichy a konkretnie Vichy Normaderm....Moze ktoras z Was go uzywala i moze powiedziec jakie ma zdanie na temat tego kremu badz zelu ? Czy faktycznie jest taki dobry na niedoskonalosci skory ? Glownie chodzi mi o zaskorniki i pojedyncze krostki oraz zaczerwienienia.....i czy nie podraznia zabardzo i nie wysusza skory ? ................ a moze znacie jakies inne godne polecenia kremy, zele , peelingi itd. nie podrazniajace i nie wysuszajace skory a dobrze korygujace jej niedoskonalosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale. Napisano Maj 2, 2006 nie pomaga;/ i cholerstwo mi strasznie skorę wysuszylo...;/ nie polecam. Za to polecam kosmetyki firmy Avene`, sa troche droższe, ale warto:). Albo tansza opcja - Iwostin(cala seria). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bombonierka Napisano Maj 3, 2006 a ile ten normader kosztuje, jesli wysusza to dla mnie ok, bo mam strasznie tłusta cere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cherie Napisano Maj 4, 2006 Miałam ten cały Normaderm Vichy, nie pamiętam już ile kosztował... pewnie 40-60zł, w każdym razie uważam, że nie warto, działa tak jak każdy inny zwyczajny krem nawilżający... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosztuje ok 70 zl Napisano Maj 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeee Napisano Maj 4, 2006 najlepsze naturalne metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale. Napisano Maj 4, 2006 eeeeeee - wg Ciebie jakie są naturalne metody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mhkjlo Napisano Maj 5, 2006 mnie wogole nie pomogl !! tzn. bylo tak samo przed jaki po jego zastosowaniu ( i w trakcie) :) teraz mam taki zel differin i on jest super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach