Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabletki Anty a Opalanie

Tabletki Anty a Opalanie????

Polecane posty

Gość Tabletki Anty a Opalanie

tak jak w temacie, opalacie sie biarac tabletki? nie macie zadnych plam? i dzie bezpieczniej - na sloneczku czy w solarium....bo bede brac tabletki, a chce tez sie latem opalic fajnie :)

Gość koobi
spoko, mozna sie opalać , nic Ci nie będzie :-)

Ja bym taka nie była pewna jak poprzedniczka. Niektóre tabletki np Diana mają takie działanie ,że robią się przebarwienia. Najlepiej używać silnych filtrów.

Gość trofeuuum
Nie niktore tylko wsyztskie tabletki hormonalne maja takie dzialanie. Ja jetsem tego dowodem, mam sliczna wilka brazowa plame na skroni. Moja koleznak ma cala czolo w plamy - wyglada jakby byla niedomyta. Plamy nabyte w skutek duetu tabletki anty + solarium (ewentualmnie naturalne sloneczko)

Gość trofeuuum
Oczywiscie nie kazdy moze dotac rakich plam. A Ty wybiezr czy mozesz sie przekonac czy jetse sna nie podatna. Ja dostalm je po 3 latach brania tabletek. Moja koleznka po 3 miesiacahc:)

Gość zalezy od tabletek
Mercilon i Yasmin sa pod tym wzgledem calkowicie bezpieczne. Zreszta najlepiej zapytac lekarza.

Gość Jeanine 22
ja też jestem pewna że nie można sięzbytnio opalać. Po co ryzykować. Hormony to nie witaminki. Podobnie uważać trzeba z dziurawcem!!!

Gość trofeuuum
Yasmin bezpieczny - ha ha ha ha ha ha:) Moja kolezanka wlasnie go bralo...ta sahormony, niewazne w jakiej dawce wazne ze sa... Poza tym wystrczy przezcytac ulotke

Gość niah
tabletki anty nie są wynalazkiem ostatniego 10-lecia :O A Diane nie sa tabletkami ściśle anty ...

Gość tabletki anty a opalanie
nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale te plamy jesli sie pojawiaja to zawsze na twarzy??!! bo jelsi tak to moge ewentualnie twarzy nie opalac...dodam ze nie mam na mysli mocnego opalania tylko tak lekko na zloty odcien :)

Gość nie nie tylko
na twarzy....

tak, na pewno nic Ci nie będzie, bo przecież co to są jakieś tam przebarwienia... jedno mniej, czy więcej, co za różnica. najważniejsze, że i tak będziesz brązowa :>

Gość tylko te przebarwienia
to potem tak juz zostaja, a opalenizna kiedys sie skonczy...

A jak wygladaja te plamy?? i jakie są wielkosci?? boje sie teraz wychodzic na slonce na dlugi czas a tak lubie sie opalac:(( Prosze opiszcie mi swoje przebarwienia ktore wam powstaly. :) POZDRAWIM CIEPLUTKO:*

Gość a ja biorę...
Cilest, od ponad 2 lat, opalam się regularnie w solarium (co 2 tyg.) od roku, na słoneczku rzadziej ale też się opalałam, i nie mam zadnych przebarwień :)

Gość Anka***
trzeba się smarować filtram 30+

Gość jajajajajajjajjajaajaj
Ja też biore tabletki Mycorigylon 21 czy jakoś tak, niechce mi sie na opakowanie patrzec;) i nie mam żadnych plam, a opalam sie czesto w solarium i na słoncu... Żadnych przebarwień nie zauważyłam. Wcześniej brałam stediril30 i tez nic nie było.

Gość kto ma cilest
do sprzedania ?? za cene 25 zł kupie pilnie !!!!!

Gość _załamana_
A ja biore tableti od ponad dwoch lat i dopiero teraz powyskakiwały mi plamy na całych plecach. Wyglada to okropnie. Przez dwa lata chodziłam na solarium, opalałam sie i nic sie nie działo. Plamy wyskoczyły mi dosłownie przez jedną noc. Uwazajcie dziewczyny

Gość do _załamana_
a jakie tabletki bierzesz????????

Gość Krysiaczekk
To juz zalezy dziewczyny od indywidualnej "fotoczulosci". Mozna korzystac ze slonka przy tabletkach i plasterkach, ale lepiej z umiarem. Zreszta slonko zawsze najlepsze z umiarem, w koncu i zn\marszczki od niego i inne defekty ;)

mozesz sie opalac,ale nie rpzesadzaj z tym..poniewaz podczas brania tabletek wiele dziewcyzn mialo pozniej wielkie plamy,ktore juz im nie zeslzy..wiec co wolisz...toche mniej slonca i ladna skore..czy opalanie na maksa i przebarwienia do kocna zycia. mi juz 1 plamka wyskoczyla pod nosem..i nie moge tego zatuszowac :(

Gość uczulona
Biore tabletki od ok 9 lat. Mniej wiecej 7 lat temu pojawilo sie u mnie uczulenie na slonce . Na poczatku leczyłam to wapnem i opalałam się nadal. Teraz zeby wyjść na słoneczko musze sie faszerowac solarinem i wtedy nie ma uczulenia. Kto to wie moze nabawilam sie tego uczulenia prze tabletki. Ale plam dzieki Bogu ni emam

Gość kaska558
Powiedzcie dziewczyny czy biorąc yasmin moge sie troszke opalic na solarium?? bo jestem taka biala,nie chce przesadzac z opalaniem zeby byc od razu ciemna ale chce uzyskac leciutka opalenizne.Obawiam sie plam, doradzcie czy mam unikac solarium? Czy moge sie troszke opalic dla uzyskania lepszego kolorytu skory? pozdrawiam:_)

Gość babe2007
mam pytanie zazywam mercilon i nie wiem czy moge sie opalac w solarium prosze was o pomoc

Gość Alusia 31
Witam wszystkich, ja biorę yasmin od roku i bezz problemu korzystam z solarium... Pozdrawiam.

Gość na razie bez problemu
ciekawe co bedzie za dwa lata :>

Gość babyrelax
jestem niestety załamana bo tydzień temu w środę się nieźle spażyłam na basenie i na nogach z tyłu od pośladków do kolan mam długie plamy które są nadal czerwone!!! Biorę diane 35 od dwóch miesięcy i zauważyłam że tabletki te sprzyjają opalaniu, a że nie miałam kremu to i też opażeniu!! w sobotę idę na wesele z kolegą a na nogach mam zaczerwienienia, co jest okropne:(( Proszę, poleście mi jakiś dobry krem, bo lekarze pomóc mi nie umią!