Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very

ANALIZA SNÓW

Polecane posty

Gość very
napisz więcej o tym śnie...

Gość curly
Śniło mi się jeszcze, że wiedziałam, jak umrze moja rodzina, mama zabije brata itd, tylko może to przez to, że tego samego dnia oglądałam Stay Alive (o grze komputerowej, w której bohaterzy gineli tak samo jak w realu). Chciałam ich powstrzymać przed zabójstwem i chyba mi się udało. Co to może oznaczać?

Gość very
Aniołku! :-D witam w skromnych progach ;-)

Gość very
curly---> Mama i brat mają konflikt?

---> very, kurcze prubuje sobie przypomnieć, ale wiesz jak to jest ze snami, znikają w mgnieniu oka z pamięci...pamiętam jeszcze jakieś przebłyski, wiec będą to tylko hasła. Poza basenem..bo to pamiętam najlepiej..tak stali na murku ludzie, a w wodzie mój brat, po jakimś czasie wyszłam, jakimś cudem byłam już ubrana, siedziałam gdzieś przy przy jakimś dużym wejciu do hali lub czegoś podobnego..za tym wejściem chyba było coś przyjemnego, trzymałam na rękach jakieś dziecko (małe) i czekałam na swoją mame, co jeszcze....spinka do włosów, moje włosy...mieliśmy gdzieś iść...tyle..więcej grzechów nie pamiętam :P Dzięki za pomoc very :)

Gość curly
Właśie nie pamiętam kto z kim się mordowali, mama z bratem czy mama z ojcem...ale czasem im się zdaża pokłócić

Gość very
Nika, tak czy inaczej ten sen jest przyjemny, pojawiaja się ładne miejsca, czysta woda, osoby Ci bliskie, jest słońce, czekasz na mamę , masz na kolanach dziecko , jest Ci dobrze... Wszystkie te wrazenia są przyjemne i czujesz sie bezpiecznie. Gosciem specjalnym w tym snie jest jak rozumiem dziecko- Twoje dziecko? chciałabys mieć dziecko?

Gość very
haha, to słońce dopowiedziałam sobie w wyobrażni;-)

Gość very
w słoncu woda jest najczystsza...

Haha..tak, jest słońce...dużo letniego słońca (szkoda, że tylko we śnie). A co do dzieci... na pewno nie teraz, to nie mój priorytet, dlatego zawsze mnie dziwią takie sny z dziećmi. Chyba nie mam jeszcze do nich \"daru\", instynk jeszcze w głębokim śnie. Choć juz nieraz śniło mi sie, że jestem w ciązy i niemal fizycznie to czułam, heh, strasznie dziwne. Dzięki, pa ps. całkiem przyjemny topik ;)

hmm ja nie mam zamiaru cpac.... przerazilam sie tym snem troche...ja tak interpretuje to ,ze jestem uzalezniona od netu....bo wtedyw chodze do netu i szukam rozwiazania...czesto we snie mam tak,ze surfuje w jakims celu po necie....

Gość very
Furious, wiem, nikt nie chce ćpac, ludzie cpaja , bo maja problemy, z którymi sobie nie radzą. Jednak pojawia się cos o tym w Twojej podswiadomości. We śnie to matka podsuwa Ci "znieczulenie". To tak, jakby przyzwalała na Twoje oddalenie. Czy w rzeczywistości nie jest tak, ze proces oddalenia się psychicznego od matki i uczucie samotności pogłębiają się? Zaczynasz szukać własnych rozwiązań, własnej drogi... Ja tam wierzę w Ciebie :-) Masz charakter, barwną osobowość widac to po tym jak piszesz, czasami wpada mi coś na innych topikach ;-) Wierzę , że dasz sobie radę. 🌻:-)

coz matka jest bardoz zaborcza....bardzooo kontroluje me zycie, tylko nakzay itd...wszystko musi byc tak ajk ona chce...do tego nie mobilizuje mnie do rozwoju/...powoli staje sie taka jak ona:O tzn.bojazliwa, wstydliwa...matka jest taka skromna,boi sie nawet do odmiennego miasta pojechac:O boi sie zmian,i narzeka,ze jej sie w zyicu nie powiodlo,choc ona jest tego troche winna,przez ten swoj strach...:O mnie to zaczyna wkurzac...troche sie od niej nie wiem oddalam,wpadam w konflikty,czasem pyskuje,bo mnie denerwuje,wiem,ze chce dobrze,ale bez przesady... denerwuje mnie to porownywanie do mego durnego ojca,ze bede nikim:O ze inni są madrzejsi ode mnie....ostatnio sie jakas taka drazliwa stala...:O moze dlatego,ze podrywa ją jakis kilkanascie lat mlodszy ,wylysialy itd...kasjer z jakiegos sklepu...:O a ja nie wiem czemu ale czuje sie zazdrosna,zagrozona......... a tak nawiasem mowiac to jestem coraz blizsza podjecia decyjzi zapisania sie na taniec tzn.Street Dance....troche sioe boje,ze sie zblaznie jak bede sie przedstawiac e.t.c....ze mam slabą kondycje itd...no ale czasem warto sluchac serca i olac ten strach, postawic wszystko na jedną karte...wtedy przychodzą najwieksze sukcesy...juz cos o tym wiem...

Gość venikaaaaa
otrzymałas moze mój list pisałam już drugi raz

tak czesto zastanawiam sie czy w przyszlosci nie wyemigrowac stad daleko daleko do Australii czy cos,by nie zaczac tam kariery w dziedzinie mody itd...jako korci mnie wyjazd i kariera za granicą daleko stąd...rowniez pod wzgledem finansowym.... raz snilo mi sie,ze wrozka przepowiadala mi,ze bede 3lata w USA mieszkac,podrozowac tam , i ze bede tam z matką:P albo raz jakas wrozka przepowiadala mi(mgliscie to pamietam) ze zrobie akriere w modzie, nawet widzialam i mowila mi jakie suknie bede projektowac..i ze bede nie wiem albo zaliczana do tych slawnych projektantow albo ze bede miala kreacje od nich...ale do cholery nie potrafie se przypomniec....... ciekawi mnie czy to nie bylo tylko takie \"odzwierciedlenie\" mych zyczen i fantazji...:O

Gość anakondaaa
anakonddaaa a więc snilo mi sie tak: po szkole ucieklam z jedego wykladu z kolezankami i mailam wyrzuty z tego powodu bo chcialam dostac na wykladzie ale uległam im i nagle znalazłam sie na cmentarzu i chcialam isc na grób dziadka (który zmarł mi 3 lata temu i którego kochalam i nie mogłam sie poggodzic ze umarł) i bylo tak ze nie mogłam znalezc jego grobu takjakby jego w tym snie i spotkalam tam wujka z jakims facetem i plakalam zeby pokazal mi grób dziadka a kiedy mi pokazal zapaliłam tam znicz i plakalam nad tym grobem bardzo.. P.s zaznacze ze do dzis sienie moge pogodzic ze smiercią dziadka ale co znaczyl ten sen?niech mi ktos powie błagam..

Gość very
anakonda-----> we śnie ulegasz wplywom koleżaneki jestes z tego powodu zła na siebie- czy w zyciu także? Czy brakuje Ci wewnetrznej siły i samokontroli? Śmierc dziadka- bardzo Ci współczuję. Był dla Ciebie bardzo ważną osobą , dlatego tak bardzo to przeżywasz. Czy z dziadkiem miałaś lepszy kontakt niz z rodzicami? które z rodziców nie może się także pogodzić ze śmiercią dziadka? Jak mi się wydaje ten mechanizm działa w ten sposób, że przeżywasz podwójną ilośc emocji- boli Cię , że odeszła osoba, którą kochałaś, a takze przeżywasz rozpacz i cierpienie jednego z Twoich rodziców... Byłoby Ci znacznie łatwiej, gdyby w rodzinie zapanował spokój gdyby wszystkie dzieci dziadka pogodziły się z jego śmiercią. Ten wujek, którego spotykasz na cmentarzu jest synem zmarłego dziadka, tak? co o tym myślisz?

Gość very
Furious ;-) marzenia się spełniają, jesli się bardzo czegoś pragnie ;-)

Gość very
venika---> odpisałam na Twoje listy, miałam jednak przypadki wieszania sie systemu, a przez to także poczty. Jesli nie dostałaś odpowiedzi, prosze wyslij mi maila jeszcze raz, pozdrawiam;-)

Gość hshdhdhdh
Very, a jak ktos sie non stop sni, wciaz ta sama osoba, to znak ze ona mysli czy tez moze ze ja nie moge zapomniec ?

Gość very
sen to raczej jest lustro Twojego stanu umysłu: to Ty myślisz o tej osobie, masz z niż wciąż jakieś niezałatwione sprawy, oczekiwania...

Gość pomozcie prosze__
snila mi ze ze moj tata umarl,trumna itd...okropne... bozw,jak sie cieszylam ze to tylko sen.. co to oznacza? prosze pomoczie mi!

mnie dreczy ten sam sen//❤️A o tym,ze Cie zdradza to myslisz troche w dzien?Ja myslalam wciaz praktycznie i wiesz w kazda noc po pewnym czasie mialam takie sny.Ostatnio mialam taki sen,ze az szok!Wstyd napisac,ale wiesz powiem Ci,ze w snach czesto sa odpowiedzi na nasze pytania,czesto odkrywaja sie nasze prawdziwe pragnienia do,ktorych niekiedy sie nie przyznajemy!

Gość pomozecie mi czy nie

Gość very
do pomózcie---> dlaczego myslisz, że Twój ojciec moze umrzeć? choruje? brak mu checi do życia?

Gość pomozcie mi__
nie! po prostu tak mi sie przysnilo,nawet o nim nie mysle mimo ze mieszkam za granica obecnie! dlatego nie wiem czemu tak mi sie snilo:(

Gość very
moze więc to Twoje wyrzuty sumienia, ze nie utrzymujesz kontaktu z rodziną...?

Gość chyba nie ja mam kontakt
z nimi! co oznacza ten sen,co ozn jak sie smierc sni? wy sie nie znacie w ogole! lepiej wejde na sennik i sobie poszukam dzieki!

Gość very
to prawda, mało się znam na tym , co mówią senniki o śmierci i wypadajacych zębach;-)