Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Kamcia, no możliwe, że się zmieniają :> chociaż ten Dawid , to zawsze jest :> A ten naszyjnik śliczny!!! DOstałaś go od....:> am nadzieję, że od tego o kim myślę :)

Gość Hana302
Fruti dzieki ;* bede robila tak jak napisalas wyzej. Nie polecam uzywania wody utlenionej ;P bo ja mam teraz taki jakby bialy wysuszony pepek. mam nadzieje jak zaczne sie stosowac do "przepisu" Fruti to wszystko bedzie ok ;D

Hana nie ma za co :) będzie, dobrze bo ja tak robiłam, bo tak mi price kazał :) teraz mam przekłuty nos od piątku i postępuje tak samo :) Kamcia...a mowiłaś, że on taki zły...oj ile ja sie nasłuchałam i co? Widzisz jaki jest kochany? Wiedziałam, że wszystko się ułoży !:] A Ty cio mu kupiłaś?

Niom ułożyło się ;];] :P Ja mu kupiłam taki sweterek w croppie ( straasznie mi się podobał:P) i bokserki z takim kogutem i z napisem "Wanted" 1000$ - wiesz ocb :D :P

Gość Hana302
mam jeszcze jedno pytanie. Znacie jakis dobry sklep internetowy z kolczykami ? na stronce wildcat jest sklep online ale slyszalam ze tam kolczyki nie sa zbyt wytrzymale.. rozpadaja sie.. oczka wypadaja .wiec pytam czy nie macie jakiegos sprawdzonego sklepu internetowego

Gość amy09
Kamcia sliczny ten naszyjnik! :) Boze... ja dzisiaj dalam prezent mojemu ale przez tydzien myslalam co mu kupic. i wymyslilam taki sliczny szaliczek (on lubi szaliki:P) i meska branzoletke taka srebrna :P chyba mu sie podobala.... :P Hana302: wlasnie ze nie! Wildcat to b. dobry sklep internetowy, sama tam kupilam kolczyka i jest wszystko ok! to nie prawda ze nie sa wytrzymale. Nie wiem, ja ci polecam wildcata! wydaje mi sie ze jest najlepszy! :)

Gość Hana302
kupilam wlasnie kolczyk z wildcata taki z dwoma oczkami ciemnoniebieskimi ;D Amy09 jak zamówilam dzisiaj kolczyk to kiedy przyjdzie ? dlugo trzeba czekac ?

Hana ja jak kiedys zamówiłam, to mi po 4 tygodniach napisali, ze go nie ma .... A teraz zamówiłam sobie 2 na allegro :P Amy ja mojemu myslalam baardzo długo, ale jak weszłam do croppa to mi sie od razu spodobał sweterek :P

a ja mojemu kupiłam wode toaletową, a do tego dokupiłam mu mikołaja z czekolady i rozgę którą zrobiłam :P za to, że jest dla mnie taki niedobry;) hana wild cat to najlepszy sklep z dużym obeznaniem! CHyba jednyny któremu można wpełni ufać :> Nawet w studiach tatuaży mają często kolczyki z wild cata. Więc nie żałuj, że go tam kupiłaś :) Hm...nie wiem czy oni teraz nie mają remamentu... A kiedy przyjdzie to nie mam pojęcia :> Zależy jeszcze gdzie mieszkasz,bo wild cat znajduje się w Rudzie Śląskiej. Kamcia o cropp ma fajne rzeczy, ale to też zależy. Czasami nic mi się tam nie podoba. H&M ma fajne rzeczy dla facetów ale to też zależy :) Rok temu kupiłam swojego Koszulkę, właściwie to polo Tommiego Hilfigera ...troszkę się wykosztowałam...ale warto było bo bardzo mu się podobała :) i co najważniejsze dobra gatunkowo jest. Bo czasami niekótre w praniu się albo rozchodzą, albo kurczą jak zły materiał..:|

Gość amy09
hm.... chyba maja remanent teraz. z reszta tam pisze ze od 2 stycznia beda wysylac. a powinno isc kilka dni... czasami 2,3 zalezy gdzie mieszkasz. No kurcze zawsze mialam problemy co facetowi mozna kupic na swieta czy nawet urodziny. Dla dziewczyny to b. latwo bo mozna kupic praktycznie wszystko!:P a chlopak?... to juz wiekszy problem. uff dzieki Bogu mam to juz za soba :P hehe

Gość Hana302
o jejku ;p ja sie tu juz napalilam ze mi w przyszlym tygodniu przyjdzie a tu klapa :( no trudno bede musiala poczekac.Wesolych swiat wam zycze ;**

Nawzajem :P A co do czekania,to się nie martw, ja tez czekam na kolczyki :P A co do prezentów.. kurde, chłopakowi to najgorzej, bo dla dziewczyny, to biżuteria, kosmetyki, ciuchy ;] A z facetem to trzeba trafić ;] :P

Nooo:| dziewczynie to można kupić bieliznę jakaś fajną, np rok temu dostałm od swojego sexi gorsecik :):) sam wybierał :D można kupic kolczyki do uszu, do pępka, naszyjnik, pierścionek, błyszczyk, jakiś tusz, coś do włosów, psik-psik, ksiażkę, misia....no dosłownie PRAWIE WSZYSTKO! A chłopakowi? bluzkę, sweter, psik-psik, Y...portfel, slipki, i dalej to ...już ciężko. Chyba, że np sie interesuje czymś to już łatwiej. Ale jak m.oj się interesuje elektroniką to c kurde...mam mu kupić nowy model telefonu?:| hehe.... A ak pozatym to Wesołyych Świąt :)

Tak, tak wesołych świąt :P Mój też się interesuje elektroniką, a na dodatek samochodami, to mam mu samochód kupic ? :P Tak w ogóle, Amy gdzie Ty mieszkasz za granicą ? ;>

Gość madzia575
hej dziewczyny ja swojemu chłopakowi tez kupiłam sweter w deepie. w sumie czesto mu kupuje ciuchy. i kosmetyki tez. :) Zyczę wam pogodnych i wesołych Świąt. Smacznej kolacyjki i supeer prezentów pod choinką :):)

A ja dostałam od swojego też perfumy :D dzisiaj wlaśnie się spotkałam z nim na godzinkę Do tego mi dokupił taki notesik playboya z długopisem :D LOL, chciałam taki :) . Śmieliśmy się bo ja mu też kupiłam perfumy :)

Gość amy09
Wesolych Swiat wszystkim!! :) Kamcia ja mieszkam w Anglii dokladnie samo poludnie:P hehe nad morzem:D A w Polsce mieszkalam pod krakowem... bardziej góry:P A wy gdzie mieszkacie? Ejj ale mnie ostatnio wzielo na rózowy kolor:P kupilam sobie bluzke rozowa, misia, breloczek itd...wszystko rozowe:P to chyba przez te swieta:)

amy my z Kamcią w Warszawie, tylko w innych dzielnicach :P właśnie zapomnialam dodać, co do tego samochodu, ja kupiłam swojemu na urodziny tak dla śmiechu miniaturkę samochodzika wyścigowego, takiego z pilotem ,że można nim sterować :D No co chciał samochód to dostał :P A ja kocham góry ale to tylko zimą, i siuup na deseczkę :)

No ja chce się nauczyć na snowboardzie jeździć :P Kurde, nudzi mi się ;];];] I powoli mnie zaczynają wkurzać te życzenia, bo telefon mi się ścina , jak mi naraz tyle wiadomości przyhcodzi ;] a na gadu to juz w ogóle ;];];]

ja umiem, trochę na pupie, trochę na kolanach:P hehe nie no tak to było na początku, teraz nie jest tak źle :) najgorzej na orczyku się złapać :| tam to często glebę zaliczam. Mi też sięęęę nudziiiii. Blee. Zaraz jadę do babci na jedzonko :P A jutro do drugich dziadków i do brata ciotecznego łOOooj.

aa... ciekawe co babcia powie na kolczyk :P ta to nie jest taka na czasie ;) i pewnie jej się nie spodoba. A ta druga to za to jest i chyba nawet jej się podobają takie rzeczy i jakby była młodsza (w moim wieku) to powiedziała że by sobie zrobiła sama taki kolczyk :D

Gość amy09
ahh a ja kocham gory wogole. w lecie i w zimie, chociaz w zimie sa najpiekniejsze... A ja nie lubie nart i snowboardu, hehe najlepsze sanki :D :P kurcze... tylko ja tu nie mam ani gór ani sniegu... lipa.

Gość amy09
Fruti moja kuzynka i ja mamy wspolna babcie no nie i jak ona zrobila kolczyka w nosie to babcia sie na nia obrazila po prostu:P przez miesiac sie nie odzywala i wogole bo twierdzi ze to jest glupie i tylko pajace tak robia:P (wiesz jakie sa babcie, jeszcze te takie troszke ze tak powiem 'zacofane':P) hehe no ale pozniej jej przeszlo... dlatego ja jej nie mowilam o kolczyku w pepku bo by mnie wogole wydziedziczyla! :P

Gość amy09
Kurcze... sory ze tak pisze trzy pod rzad ale zapomnialam napisac:P Dzisiaj mija mi rowne 2 miesiace od kad mam kolczyka! Madzi wczoraj minelo :) jak to leci szybko, dopiero co przebijalam....

hehehhe, ja mam rodzine w górach (dziadków ze strony ojca, no i w ogóle ciocie itd :P) i jakos nie przepadam tak tarsznie za góram :P No u mnie 12 stycznia roczek minie, odkąd mam kolczyka :D:D

Gość madzia575
tak amy09 mi wczoraj mineło, pamiętałaś ;);)

Amy a moja koleżanka ma kolczyk w języku. I kiedyś jej babcia pwiedziała, że jakby ona sobie zrobiła kolczyka gdzieś to nie będzie się do niej przyznawała ani nic, że wydziedziczy ją :D niezłe. No i babcia jej nie wie, że ona ma kolczyk w pępku i w języku bo by chyba zawału dostala :) A moja nawet nie zauważyła, że coś mam w nosie :D (wiecie babcie kiepsko widza czasem :P) Jak możesz ni lubić snowboardu? eeeee ;) Bardziej od sanek wolę JABŁUUUUSZKOOOOOO!!! :D zawaliście się zjeżdża znaczy zjeżdzało i to kilkanaście lat temu jak mała byłam. Zjeżdzała któraś z was może na takich jakby oponach? W górach jak się jest można wyporzyczyć. Super! :D Polecam :) A ja właśnie się cofnęłam do strony 56 bo zapomniałam kiedy pepek przebijałam :D no mi 29 maja minie roczek :P

Gość amy09
Fruti jabluszko tez uwielbiam !! A kiedys jeszcze jak bylam mala to jezdzilam na workach chyba z sianem czy z czyms tam... jak bylam u babci na wsi:P W zeszlym roku nie bylo prawie wogole sniegu, pamietacie? tylko chyba 2 dni byly takie 'sniegowe' i wtedy poszlam na sanki z kumpelami:P heh... no a pozniej juz sniegu nie bylo:( ale 2 lata temu bylo super... jabluszko, sanki itd... ahh :P No a w tym roku jestem tutaj, a tutaj sniegu nie ma. ehh... kurcze niby stara krowa jestem ale chetnie nawet dzis bym poszla na sanki albo 'jabluszko' :P A nart i snowboardu nie lubie bo na nartach uczylam sie jezdzic iles tam lat temu i to jeszcze w nartach mojego kolegi i mam zle wspomnienia:P a snowboard...hmm sama nie wiem:P Ej ale jestem pelna po tej wigilii :P...

No rok temu to nie było śniegu..:| znaczy mało, nawet w górach dlatego nie pojechałam na ferie. Ale 2 lata temu było superr!!! Byłam w Białce tatrzańskiej. Może w tym roku też mi się uda wykoczyć na tydzień...to zaczy chciałabym ale mam naukę... ==>maturka. więc może nic z tego nie wyjść. Trudno. Pojadę za rok ;D