Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość 123ichudniemy
minijjj ty poczytaj sobie trochę o spalaniu tłuszczu i nabieraniu masy mięśniowej bo o ile mi wiadomo to zęby wyglądając jak kulturysta to najpierw trzeba zredukować tkankę tłuszczowa czyli się jej pozbyć a dopiero później nabiera się masę mięśniową odpowiednia dieta na masę i siłownia :)

Gość 123ichudniemy
a i jak chce się schudnąć to taj jak już pisano jak najdłużej i na najniższym obciążeniu i na pewno będą rezultaty jeśli nie w kilogramach to na pewno w centymetrach :) :)

Gość malinka 299
123 potwierdzam twoje słowa!!!! mon1c23k już niedługo i ty będziesz śmigać na orbim. Czekamy aż się przyłączysz he he York i Agulek ja tez jestem pod wrażeniem. Oby kochane aż do celu!!!!

Gość 123ichudniemy
no dziewczynki zmieniłam trochę moje ćwiczenia dzisiaj 5 min rozgrzewki na orbim 0,5kl i 28 cal :) później 2 serie brzuszków po 20 na początek jutro zrobię 3 i codziennie postaram się więcej i z powrotem orbi ale już 70 min ale co 10 min zwiększałam obciążenie na maxa u mnie to 5kl i tak 2min i znowu najlżejsze i tak przejechałam 7 kl i spaliłam 453 kal:) postaram się tak przez tydzień i zobaczymy może mi waga ruszy bo zarazie stoi :(

Gość york 202-12
123ichudniemy -to tak zwany -interwał najcieższy trening na orbim. Kobietko wielkie brawa jak dajesz rade..jestes wielka tyle powiem. Ja tylko w dni wolne mam czas na 2 godzinki ale teraz pewno caly tydzien bedzie po 1 godzince i wlasnie jak dam rade to wtedy 2 raz zrobie sobie krotki interwal xczyl 15 min max..wiecej nie dalabym rady. Och wiedze nas jako piękne zgrabne babeczki

Gość mamuska3232
ojjj ze wy macie na to wszystko czas ja neistety 2 dzieciakow i obowiazki domowe wiec tylko 35 minut wieczorami plus brzuszki ....moze kiedys bedzie wiecej czasu to posmigam sobie na orbim do 60 minut ale jak na razie zostaje przy moich 35....milego dnia zycze :)

Gość 123ichudniemy
ale ja jadę jednym tempem nie przyspieszam tylko obciążenie się zmienia to tez się zalicza di interwalu ???

Gość 123456789asia
Witam Wszystkich Czytam czytam i jestem pełna podziwu i zazdrości. Ja dopiero planuje rozpocząć moją domową przygodę z orbim wcześniej używałam tylko na siłowni ale teraz postanowiłam sprawić sobie do domciu. Z uwagi na ograniczenia budżetowe najpierw coś z calkiem niższej półki a z czasem mam nadzieje że uda sie mi kupić coś lepszego. Wiec będe tutaj częściej zaglądać.

izka ten orbi wygląda ok, dla pocieszenia mój York ma tylko 6kg koło zamachowe. 123456789asia - witamy :) Sprzęt zamówiony?

Gość E.Dabrowska83
jakie obciążenie powinnam ustawić na początkowe tygodnie dla osoby rozpoczynającej? nie dam rady dłuzej niz 30 min jednorazywo;p mam jakies 10kg nadwagi;p kondycja średniawa chciałabytm sie nie zniechęcic:)

Iza ten drugi lepszy co wkleiłaś, b podobny do Hammera. Dąbrowska ustaw na najlżejsze. Ja jutro zaczynam :). Właśnie dostałam smsa, panowie będą między 16 a 18.

Gość york 202-12
m0n1c23k-No to bedziemy sie cieszyc razem z toba jak mezus pomoze to złorzycie raz dwa i wieczorkiem po malu mozesz smigac ja na pierwszy raz robiłam po 10 min i dosłownie zdychałam, potem dokładałam c 5 min. U mnie tez zawsze problem z czasem tez 2 dzieciakow , zawozenie szkoy ,zajecia .Ach duzo tego czasu mam naprawde niewiele A tu obiad ,pranie sprzatnie i maluchy)))

Gość malinka 299
35 minutowy trening już zaliczony!!!!!

Gość nikola2010
Witam!Laski!Super że jesteście!Czytam i jestem przekonana że schudniemy ile chcemy.tylko trzeba ćwiczyć.ja ćwiczyłam na 5 i nie specjalnie widziałam rezultaty jedynie,mniej się męczyłam wchodząc na trzecie piętro.A tu się dowiaduje że na najmniejszym obciążeniu i czym dłużej tym lepiej oczywiście bez przesady.powodzenia i wytrwałości.

Gość mamuska3232
Racja nikola trzeba na najnizszym...ja dzis 45 minutek nawet znalazlam czas na to bo tak to po 35 ale postaram sie teraz smigac dziennie po 45 zobaczymy czy dzieciaki mi pozwola hehe...trzeba sie brac za siebie o wiosna tuz tuz kochane hehehe...milego wieczorku zycze :)

Gość roxi18
witam wszystkich jak macie jakis fajny orbitrek nowy lub uzywany do 500zl to wklejajcie linki :)

Gość roxi18
ostatnio moja pseldo kolezanka pozyczyla moja kurtke i zapytala czy to moja bo jest wielka i wyglada jak meska :( zrobilo mi sie przykro bi my kobiety chcemy byc atrakcyjne dodam ze rozmiar 38 tej kurtki mam 175 wzrostu i waze 66kg

Mamuska a pracujesz? Ja tez mam dwojke dzieci Starszy ma 2,5 raku a mlodszy 10 miesiecy tez mam ciezko z czasem a jeszcze zamierzam wrocic do pracy w przyszlym miesiacu Dalej czekam na orbiego Chyba sobie kupie bo z pozyczania nie ma nic

Gość mamuska3232
nie nie pracuje i jak na razie sie nie zapowiada na to bo nie mam z kim dzieciakow zostawic...corka ma 2,5 roku a syn 15 miesiecy:):):)Maz pracuje do pozna wiec jestem z nimi prawie caly dzien sama a nie chce ich oddawac do zlobkow dopiero do przedszkola jak przyjdzie pora ale przyznam ze juz chcialabym wrocic do pracy:)Dzis znow zamierzam wychodzic 45 minutek...:)

Witam tak się składa, że mam Orbitreka w domu, jednak nie zależy mi żeby schudnąć ale tylko poprawić kondycję, czy ćwiczenie na tym sprzęcie pomoże mi poprawić kondycję ?

Droga A.a.a.a.a.a. ja orbitreka mam od tygodnia ćwiczę codziennie i powiem, że moja kondycja z dnia na dzień jest coraz lepsza. Zaczęłam od 30 min z potwornym zmęczeniem, a teraz pykam godzinkę i podobnie jak nasza biegaczka narciarska opieram się o narty a nie padam na ziemię jak jej rywalka...:-):-) Tak więc działa na pewno!

no tak niestety dla mnie był to 3 dzień dopiero mimo, że sprzęt stał od ok 2 lat w innym pokoju ;p zaczęłam od 10 min, dziś 13 ale zdycham tak wiec widac, ze kondycji brak ; o

Gość 123ichudniemy
hej dziewczynki 2 dzień nowego cyklu zaliczony 5 min rozgrzewki 0.5 kl. 30 cal + 3 serie brzuszków po 30 + 70 min, 7 km i 460 cal co 10 min 2 min na najwyższym padam jestem wykończona :) ale pozytywnie :)

Gość nikola2010
Witam!123ichudniemy pozazdrościć kondycji!!!ja po pół godziny nóg nie czuje i rąk.ale fajnie że jesteście dajecie kopa pozytywnego do działania:)

Haha 123ichudniemy Ty to jesteś numer. Zazdrosna się aż zrobiłam, sprzęt czeka i moje nogi też. Czekam również na męża - ten jeszcze nie wrócił. Oj będzie się kręciło :) koło zamachowe. Buziaki dla Was - odezwę się jutro.

Gość zabunia333
orbitrek wcale nie chałasuje,a do tego naprawdę jest zarypisty,naprawdę mozna schudnąc pozatym jest to na ogolnorozwojowkę i tlenowkę .POLECAM